ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να αποθηκεύσω νέα επαφή στην SIM 1 του κινητού μου και μου βγάζει το μήνυμα του τίτλου (υποθέτω υπάρχει και η λέξη "επαφής" αλλά δεν χωράει στην οθόνη, εξού και το "..."). Έχω ενημερώσει το λογισμικό του κινητού και τις εφαρμογές "Τηλέφωνο" και "Επαφές", χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης, έσβησα κάμποσες παλιές επαφές για να ελευθερώσω χώρο στην SIM, αλλά πάλι τπτ. Να ξεκαθαρίσω ότι θέλω να αποθηκεύσω επαφές στην SIM, όχι στην συσκευή ή στον λογαριασμό google. Υπάρχει καμιά λύση? Ευχαριστώ!!! Επεξ/σία 22 Ιουνίου από ΡΙ ΑΠ ορθογραφία
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να αποθηκεύσω νέα επαφή στην SIM 1 του κινητού μου και μου βγάζει το μήνυμα του τίτλου (υποθέτω υπάρχει και η λέξη "επαφής" αλλά δεν χωράει στην οθόνη, εξού και το "..."). Έχω ενημερώσει το λογισμικό του κινητού και τις εφαρμογές "Τηλέφωνο" και "Επαφές", χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης, έσβησα κάμποσες παλιές επαφές για να ελευθερώσω χώρο στην SIM, αλλά πάλι τπτ. Να ξεκαθαρίσω ότι θέλω να αποθηκεύσω επαφές στην SIM, όχι στην συσκευή ή στον λογαριασμό google. Υπάρχει καμιά λύση? Ευχαριστώ!!! Επαφή σε σιμ δεν πρέπει να έχω κάνει σε αυτόν τον αιώνα,δοκίμασες να τροποποιήσεις μια υπάρχουσα επαφή με τα στοιχεία που θες;
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Επαφή σε σιμ δεν πρέπει να έχω κάνει σε αυτόν τον αιώνα,δοκίμασες να τροποποιήσεις μια υπάρχουσα επαφή με τα στοιχεία που θες; Δοκίμασα. Οποιαδήποτε τροποποίηση μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Μόλις τώρα, ΡΙ ΑΠ είπε Δοκίμασα. Οποιαδήποτε τροποποίηση μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα. Χαλασμένη σιμ;Δοκίμασες σε άλλο κινητό;
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Χαλασμένη σιμ;Δοκίμασες σε άλλο κινητό; Δεν δοκίμασα, αλλά αν ήταν χαλασμένη δεν θα είχε πρόβλημα σε άλλες λειτουργίες? Κάνει/δέχεται κλείσεις και sms κανονικά.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Δεν δοκίμασα, αλλά αν ήταν χαλασμένη δεν θα είχε πρόβλημα σε άλλες λειτουργίες? Κάνει/δέχεται κλείσεις και sms κανονικά. Μπορεί τα άλλα προβλήματα να βγουν στην πορεία..Βάλτην σε αλλο κινητό να δεις τι γίνεται. Γενικότερα είναι λάθος επιλογή να αποθηκευεις επαφές στην σιμ.
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μπορεί τα άλλα προβλήματα να βγουν στην πορεία..Βάλτην σε αλλο κινητό να δεις τι γίνεται. Γενικότερα είναι λάθος επιλογή να αποθηκευεις επαφές στην σιμ. Υπάρχει τρόπος να τις μεταφέρω στην συσκευή χωρίς να εμφανίζονται 2 φορές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα