Efgedi4970 Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Όταν χώρισα έμεινα στο ιδιόκτητο σπίτι μου και ο πρώην πήγε σε ενοίκιο ,κάποια στιγμή για κάτι κληρονομικά με ζήτησε αν μπορώ να κάνω το μισθοτηριο και το ρεύμα στο δικό μου όνομα ...και εστί έγινε και μετά από λίγο τα ξαναπήρε πάνω του ....ποτέ δεν είχα κάποια ενόχληση για απλήρωτο ενοίκιο η Ρευμα ..τώρα όμως με πήραν και με είπαν ότι κατηγορουμε για ρευματοκλοπη για εκείνο το σπίτι για την περίοδο που ήταν τότε όντως στο όνομα μου ...ούτε μπορώ αλλά ούτε είμαι διατεθειμένη να πληρώσω εγώ για κάτι που δεν έχω σχέση ...αυτός στον κόσμο του ...ας τους να λένε και άλλα τέτοια .....αυτοί είχαν στείλει ενημέρωση και με δύο δόσεις τον οποία δεν εκαβα ποτέ αφού δεν μένω εκεί και τώρα με λένε από δικηγορικό γραφείο σε πέντε μέρες όλο το ποσό αλλιώς ποικιμκη δίωξη .....έχω πελαγωσει ..είμαι και δημόσιος υπάλληλος και δεν θέλω να φτάσω εκεί χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχτεί η δική μου αθοοτητα
takoulou Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Μόλις τώρα, Efgedi4970 είπε Όταν χώρισα έμεινα στο ιδιόκτητο σπίτι μου και ο πρώην πήγε σε ενοίκιο ,κάποια στιγμή για κάτι κληρονομικά με ζήτησε αν μπορώ να κάνω το μισθοτηριο και το ρεύμα στο δικό μου όνομα ...και εστί έγινε και μετά από λίγο τα ξαναπήρε πάνω του ....ποτέ δεν είχα κάποια ενόχληση για απλήρωτο ενοίκιο η Ρευμα ..τώρα όμως με πήραν και με είπαν ότι κατηγορουμε για ρευματοκλοπη για εκείνο το σπίτι για την περίοδο που ήταν τότε όντως στο όνομα μου ...ούτε μπορώ αλλά ούτε είμαι διατεθειμένη να πληρώσω εγώ για κάτι που δεν έχω σχέση ...αυτός στον κόσμο του ...ας τους να λένε και άλλα τέτοια .....αυτοί είχαν στείλει ενημέρωση και με δύο δόσεις τον οποία δεν εκαβα ποτέ αφού δεν μένω εκεί και τώρα με λένε από δικηγορικό γραφείο σε πέντε μέρες όλο το ποσό αλλιώς ποικιμκη δίωξη .....έχω πελαγωσει ..είμαι και δημόσιος υπάλληλος και δεν θέλω να φτάσω εκεί χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχτεί η δική μου αθοοτητα Καλησπέρα.. Σου έχω σταλεί κάποια επιστολή από τον Δεδδηε.. Τι αναγράφει; Η περίοδος και πως έγινε;;
Efgedi4970 Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου Μόλις τώρα, takoulou είπε Καλησπέρα.. Σου έχω σταλεί κάποια επιστολή από τον Δεδδηε.. Τι αναγράφει; Η περίοδος και πως έγινε;; Εγώ δεν πήρα ποτέ τίποτε ,ψάχνοντας ανακάλυψα ότι στείλανε συστημένο στη διεύθυνση του γιου μου σε άλλη πόλη όπου σπουδάζει και τον νοικιάζω ...κάνοντας αντιστοιχία στο αφμ .....ο γιος δεν το παρέλαβε ποτέ αφού ήταν στο όνομα μου .....και εγώ στην αλλά άκρη Θεσσαλονίκη
takoulou Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Μόλις τώρα, Efgedi4970 είπε Εγώ δεν πήρα ποτέ τίποτε ,ψάχνοντας ανακάλυψα ότι στείλανε συστημένο στη διεύθυνση του γιου μου σε άλλη πόλη όπου σπουδάζει και τον νοικιάζω ...κάνοντας αντιστοιχία στο αφμ .....ο γιος δεν το παρέλαβε ποτέ αφού ήταν στο όνομα μου .....και εγώ στην αλλά άκρη Θεσσαλονίκη Ήταν στο όνομα σου η παροχή αυτή; Στο δικό σου ΑΦΜ.. Απλά κοίταξε το... Ναι επειδή είναι και αυτό στο όνομα σου η παροχή.. Για τι ποσά λέμε;
Efgedi4970 Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου Μόλις τώρα, takoulou είπε Ήταν στο όνομα σου η παροχή αυτή; Στο δικό σου ΑΦΜ.. Απλά κοίταξε το... Ναι επειδή είναι και αυτό στο όνομα σου η παροχή.. Για τι ποσά λέμε; Με είπαν το πρόστιμο για τη ρευματοκλοπη 1040 παρήλθε η ημερομηνία άρα σε πέντε μέρες το θέλουν όλο και μετά ποινική δίωξη ...έκανα αίτημα στη δεδδεη να το ξαναδούν να δώσουν μια παράταση βασιζόμενη στο ότι δεν έλαβα καμία ειδοποίηση δεν υπάρχει υοιαγραφη μου στα ΕΛΤΑ ότι παρέλαβα κάτι .....από το δικηγορικό γραφείο με είπαν όπως μια ναχει η δίωξη θα γίνει .....σκεφτομε τότε να ακερωσω τη αίτηση γιατί είναι σαν να απιδεχομε και να κάνω άλλη που να αποποιξμε την ευθύνη λέγοντας τα γεγονότα ως έχουν ...εγώ την παράταση της ζήτησα μήπως τον πείσω να συμμορφωθεί και να τα πληρωσειβ
takoulou Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Με είπαν το πρόστιμο για τη ρευματοκλοπη 1040 παρήλθε η ημερομηνία άρα σε πέντε μέρες το θέλουν όλο και μετά ποινική δίωξη ...έκανα αίτημα στη δεδδεη να το ξαναδούν να δώσουν μια παράταση βασιζόμενη στο ότι δεν έλαβα καμία ειδοποίηση δεν υπάρχει υοιαγραφη μου στα ΕΛΤΑ ότι παρέλαβα κάτι .....από το δικηγορικό γραφείο με είπαν όπως μια ναχει η δίωξη θα γίνει .....σκεφτομε τότε να ακερωσω τη αίτηση γιατί είναι σαν να απιδεχομε και να κάνω άλλη που να αποποιξμε την ευθύνη λέγοντας τα γεγονότα ως έχουν ...εγώ την παράταση της ζήτησα μήπως τον πείσω να συμμορφωθεί και να τα πληρωσειβ Δεν δίνεται καμια παράταση.. Θα έπρεπε να έχεις πληρωσεις τον διακανονισμό..Απλά θα βγει εντολή αποκοπής στην παροχή που υπάρχει στο όνομα σου..
Efgedi4970 Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 49 λεπτά πριν, takoulou είπε Δεν δίνεται καμια παράταση.. Θα έπρεπε να έχεις πληρωσεις τον διακανονισμό..Απλά θα βγει εντολή αποκοπής στην παροχή που υπάρχει στο όνομα σου.. Μα πώς να τον πληρώσω που δεν ήξερα η πρώτη μου ενημέρωση ήταν από το δικηγορικό γραφείο όταν όλα είχαν λήξει
ringboy Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αφου υπεγραψες συμβολαια το προστιμο μαλλον δεν το γλυτωνεις. Αν το πληρωσεις πιθανον να σε βοηθησει στο ποινικο σκελος της υποθεσης για να πεσεις στα μαλακά. Χρειαζεσαι βεβαια και δικηγορο ο οποιος θα τα ξερει καλυτερα απο εμας. Ψαξε για δικηγορο εξειδικευμενο στις ρευματοκλοπες. Κατα τα αλλα παιδι-διαμαντι ο πρωην. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από ringboy
asdfnikos Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Efgedi4970 είπε Εγώ δεν πήρα ποτέ τίποτε ,ψάχνοντας ανακάλυψα ότι στείλανε συστημένο στη διεύθυνση του γιου μου σε άλλη πόλη όπου σπουδάζει και τον νοικιάζω ...κάνοντας αντιστοιχία στο αφμ .....ο γιος δεν το παρέλαβε ποτέ αφού ήταν στο όνομα μου .....και εγώ στην αλλά άκρη Θεσσαλονίκη Βήμα 1. Ζητάς από τον ΔΕΔΔΗΕ να σου στείλε την επιστολή διαπίστωσης Ρευματοκλοπής να δεις το διάστημα που αφορά τι ακριβώς έχει βρεθεί. ( την έχουν καταχωρημένη και μπορούν να σου την στείλουν αντίγραφο) . Μέχρι τότε μην πληρώσεις τίποτα και μην αποδεχτείς κάποια υπαιτιότητά. όταν διαπιστώνεται ρευματοκλοπή γίνεται αυτόματα ποινική δίωξη διότι η ρευματοκλοπή διώκεται ποινικά. ( Άσχετα αν πληρώσεις η όχι το ποσό που έχουν βγάλει) οπότε εδώ σίγουρα θα χρειαστείς δικηγόρο να σε εκπροσωπήσει. Τώρα για το χρηματικό υπόλοιπο το δίνουν σε δικηγορικό γραφείο που κάνει μια αγωγή σε αστικό δικαστήριο για να καταβάλεις το χρηματικό ποσό αν δεν πληρώσεις. Αν χρειαστείς βοήθεια μπορώ να σε βοηθήσω έχω και εγώ μια τέτοια "εμπειρία" και ευτυχώς με καλό δικηγόρο και αρκετό μπλά μπλά με τον δικηγόρο και τον διοικητή της ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής κατάφερα γλύτωσα και το ποσό και πήρα και αθωωτική απόφαση στο ποινικό. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από asdfnikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα