Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Κυπρου περιστερι προς αγιο αντωνη, περιμενει να φυγει το λεωφορειο απο σταση και του δινω προτεραιοτητα ως ωφειλω.. Περνάει αριστερα μου ο ντελιβερας, δεν δινει προτεραιότητα ουτε στο Χριστο τον ιδιο,  περασε ξυστα στο πεζοδρομιο για να χωθει να περασει το λεωφορειο..

Δεν ξερω αν φταιει η πιεση , αλλα η ζωη καποιου αξιζει περισσοτερο ααπο αυτο.. βεβαια μαλλον μερικοι αφηνουν εμας υπευθυνους στη ζωη τους..  Μπραβο ….

έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν είναι θέμα πίεσης γιατί τα ίδια κάνουν και όταν δεν έχουν πίσω την μπαγαζιέρα για την διανομή. απλά δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, για κάποιον λόγο νιώθουν άτρωτοι. Πιστεύουν πως είναι ο Γαλιφιανάκης που παίζει στο καζίνο, υπολογίζουν πως οι κινήσεις όλων θα είναι οι προβλεπόμενες και αυτοί θα χωθούν κάπου και θα την γλυτώσουν. και αυτοί και οι διπλανοί τους.

• Like 4
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimlevi είπε

Ναι δε λεω... Αλλα ασε τον ενα ασε τον αλλο, δε ξερω λίγο μου χτυπάει στην αυτό εκτίμηση μου να μου μιλήσουν ετσι και να μην ασχοληθω.

Φίλε μου ,δεν θα αλλάξω εγώ τον κάθε μαλάκα στον δρόμο.Εχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο.Ασε τον να πάει να μαμηθεί.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dimlevi είπε

Ναι δε λεω... Αλλα ασε τον ενα ασε τον αλλο, δε ξερω λίγο μου χτυπάει στην αυτό εκτίμηση μου να μου μιλήσουν ετσι και να μην ασχοληθω.

Θεωρώ οτι καλα τα λέμε και ζεν και να μην τσακωθείς, αλλα αυτα μαζεύονται  τα μαλακα που άκουσες τα λαθη που απλα δε λες τιποτα γιατι που να μπλέκεις. και θελει μια κακη στιγμή μονο να τα βγαλεις αυτα τα μαζεμένα καπου που δε πρέπει και σε πρόσωπα που δε σου έκαναν τίποτα. 

Επεξ/σία από dimlevi
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, james01gr said:

έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν είναι θέμα πίεσης γιατί τα ίδια κάνουν και όταν δεν έχουν πίσω την μπαγαζιέρα για την διανομή. απλά δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, για κάποιον λόγο νιώθουν άτρωτοι. Πιστεύουν πως είναι ο Γαλιφιανάκης που παίζει στο καζίνο, υπολογίζουν πως οι κινήσεις όλων θα είναι οι προβλεπόμενες και αυτοί θα χωθούν κάπου και θα την γλυτώσουν. και αυτοί και οι διπλανοί τους.

Εχεις απολυτο δικιο.. Με εχει κουρασει προσωπικα, κανω το μαλακα γιατι εχω καινουργιο αυτοκινητο και τους δινω χωρο να μην μου κανουν ζημια κατα λαθος γιατι ειναι και ασχετοι οδηγοι δυστυχως.. δες το 80% ΔΕΝ ξερει καν να καθεται στο μηχανακι.. Αλλα ειναι τοσο ανοητοι που εμπιστευονται στον καθε αλλο οδηγο τη ζωη τους θεωρωντας πως εχουν απολυτη προτεραιότητα.. 

Επεξ/σία από Ribopaido
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimlevi είπε

Θεωρώ οτι καλα τα λέμε και ζεν και να μην τσακωθείς, αλλα αυτα μαζεύονται και θελει μια κακη στιγμή μονο να τα βγαλεις αυτα τα μαζεμένα καπου που δε πρέπει και σε πρόσωπα που δε σου έκαναν τίποτα. 

p14593_p_v10_at.jpg

Aν ξεσπάς σε άλλους τότε έχεις και "εσύ" πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

p14593_p_v10_at.jpg

Aν ξεσπάς σε άλλους τότε έχεις και "εσύ" πρόβλημα.

Δε ξερω το θεωρώ ανθρώπινο κάποια στιγμή μετα απο τοσα που εχεις καταπιεί να κάνεις ενα μπαμ.  Τωρα αν εσυ το εχεις "δάμασει" τοσο μεσα σου και δε σε αγγίζουν ποτε τι να πω το θαυμάζω. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρόσφατη περίπτωση ειμαι με μηχανη (μεγαλη) έρχεται από δεξιά woltas χώνεται με μεγάλη ταχύτητα στο πάρα τσακ κάνω αριστερά να μην γίνουμε κομμάτια περναει, τον κορνάρω μια να καταλάβει οτι έκανε μαλακία..... σταματάει γυρναει ανάποδα στον δρόμο κατεβαίνει και αρχίζει τα βρισίδια μάνες πατέρες οτι θα σφάξει τα παιδιά κλπ ....
κατεβαίνω και εγώ πάω να ξεκουμπώσω το μπουφάν(το μπουφάν είχε εσωτερικό κούμπωμα) όπως  βάζω το δεξί χέρι μέσα αυτός φωνάζει οπαααα οπααααα τρέχει πάνω στην μηχανη και φεύγει σαν δαιμονισμένος (του πέφτει και κινιτο).
ο τυπάς νόμιζε οτι τραβάω οπλο και χέστηκε.......... πραγματικά μάλλον θα πρέπει να κουβαλάω.... με τα σκουπίδια που κυκλοφορούν στον δρόμο 

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 14
  • Haha 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimlevi είπε

Να ρωτήσω κατι αλλο πες οτι ειναι ενας με μηχανη η  αμάξι και  σε λεει μαλακα και ας ειναι δικο του λάθος . Εκει τι κάνετε? Γιατι βλέπω ψύχραιμες τοποθετήσεις εδω. 

Ό,τι μας μάθανε οι δάσκαλοι οδήγησης (1.20 - 1.52)

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, θυμήθηκα άλλο ένα περιστατικό με "ελληναράδες" ταριφες που έπεσαν στην περίπτωση. Είμαι με το αυτοκίνητο στη Βασ. Σοφίας, δίπλα στη λεωφορειολωρίδα , και βλέπω ασθενοφόρο με ανοιχτό φάρο να έχει κολλήσει ανάμεσα σε δύο ταξί, μπροστά και πίσω του. Ήταν για φωτογραφία “Live your myth in Greece”.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, dimlevi είπε

οχι αλλα πρωτη φορα τοσο θρασσος στο δρομο. Ενω εχεις κανει μ...  με ακολουθεις και με τσαμπουκα.  Με τετοιο mentality ντελιβερας θα μεινει.

Πρώτη φορά ξανασυμβαινει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, dimlevi είπε

μπαίνει ένας ντελιβεράς ανάποδα.

Δε θα διαφωνησω,απλα θα κανω μια παρατηρηση,χρησιμοποιωντας ενα παραδειγμα.
Ποσοι απο εσας εχετε ακουσει την ατακα : επειδη εχει bmw-mercedes-porsche ( βαλτε εσεις οποιο ακριβο αυτοκινητο ) παρκαρει οπου γουσταρει;

Σηκωστε τωρα χερια,οσοι εχετε ακουσει την ατακα: επειδη εχει hyundai παρκαρει οπου γουσταρει;Κανεις;Λογικο.
Ετσι λοιπον, οταν βλεπετε καποιον να κανει καραγκιοζιλικια στο δρομο,σας ενοχλει,αλλα οχι τοσο.
Αν ειναι "ντελιβερας" τον σταυρωνετε ομως.

Τονιζω παλι οτι δε διαφωνω,εχω παραδεχθει αλλωστε οτι εχω κανει απειρες παρανομιες,αλλα ποτε δεν δουλεψα "ζω-πεθαινω".

Σαφως πολλα σκηνικα ειναι απο ντελιβεραδες,αλλα ειναι και αλλα τοσα απο μη-ντελιβεραδες.
Τουλαχιστον οι ντελιβεραδες εχουν και μια δικαιολογια που πανε με την ταυτοτητα στο στομα.
Δικαιολογια,οχι λογο.
Το τονιζω.

8 ώρες πριν, Nabuko είπε

Το να πέσετε επίτηδες πάνω σε δίκυκλο που έρχεται ανάποδα δε νομίζω ότι είναι μια πολύ λογική κίνηση.

Δε θα το κανουν,ειναι κλασσικη ατακα πληκτρολογιου.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
8 hours ago, vamvakoolas said:

που να δεις να ερχονται σε πεζοδρομους με σκυλια γατια αλλα κυριως με μωρα στα καροτσια και να περνανε χωρις αυριο(!)

Το εξοργιστικο να βριζει μπροστα μου μια μανα που βρεθηκε στο δρομο του επειδη κραταγε απο τα χερια τα παιδια της

Μου έτυχε να περπατάω στο πεζοδρόμιο και από πίσω μου (ναι, πάνω στο πεζοδρόμιο) να είναι ένας ντελιβεράς και να μαρσάρει ώστε να κάνω στην άκρη. Μόλις είδε πως δεν είχα πρόθεση να τον αφήσω να περάσει, άρχισε να με βρίζει. Δεν θα περιγράψω το τι ακριβώς συνέβη μετά, θα πω μόνο πως αμφιβάλλω πως θα επιχειρήσει να κάνει ξανά τέτοια "εξυπνάδα".

Άλλο επικό σκηνικό ήταν όταν ήμουν σταματημένος με αναμμένο φλας να στρίψω, από πίσω μου ήρθε ένας ντελιβεράς (εννοείται χωρίς κράνος και με το κινητό στο χέρι) ο οποίος με είδε κυριολεκτικά το τελευταίο δευτερόλεπτο (λογικό όταν παίζεις με το κινητό εν ώρα οδήγησης) και έπεσε με το παπί στο πλάι για να μην πέσει με τα μούτρα πάνω μου. Είχε το θράσος να κατηγορήσει εμένα και πάνω που πήγε να γίνει σκηνικό, σηκώθηκε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που ήταν εκείνη τη στιγμή στην καφετέρια ακριβώς μπροστά και του είπε να το βουλώσει επειδή είδε πολύ καλά το τι είχε συμβεί.

Τέλος, να μην ξεχάσω και τον "μάγκα" που με κόρναρε και με έβρισε με απίστευτα χυδαίο τρόπο, επειδή απλώς τον κοίταξα άγρια επειδή όχι απλά μπήκε σε μονόδρομο, αλλά θα έπεφτε και πάνω μου αν δεν πατούσα απότομα φρένο. Μέχρι να προλάβω να βγάλω τη ζώνη είχε ήδη εξαφανιστεί, αλλά προς κακή του τύχη ο εργοδότης του είναι φίλος μου και μόλις του είπα τι συνέβη μου είπε πως είχε λάβει και άλλα παράπονα γι' αυτόν (όχι μόνο για την οδήγησή του, γενικά για τη συμπεριφορά του) και τελικά τον σούταρε.

• Like 4
Δημοσ.

Διαβασα αυτα που λετε και παρολο που δεν ειμαι σε πολη εχουμε και εδω κανα 2 delivery πετυχα σημερα τον εναν προφανως χωρις κρανος μεσα στη μεση του δρομου αν δεν πηγαινα με 10χλμ μιας και δεν υπαρχει ορατοτητα στο σημειο θα με ειχε χτυπησει. 15-25 χρονων με μηχανες δεν πανε καλα γενικα και ειδικα μεσα σε χωρια και στενα σε πολεις πεζοδρομια κτλ πανε οπως να ναι και δεν τους ενδιαφερει τιποτα. Και προσωπικα χεστηκα αν αυτος θελει να αυτοκτονησει δικη του ειναι η ζωη εμενα γιατι να με παρει στο λαιμο του. Για αυτο παντα πολυ αργα μεσα σε κατοικημενες περιοχες περα απο παιδια που μπορει να πεταχτουν απο το πουθενα εχουμε και πολλους καθυστερημενους που τωρα με τις ζεστες ξεχνανε και ΚΟΚ και ολα πανε οπως να ναι. Ο νομος δεν κανει απολυτως τιποτα και να δουμε μπας και τωρα με τις καμερες που λενε οτι θα μπουν και τα αυξημενα προστιμα αν αλλαξει τιποτα στη μπανανια μας. 

8 ώρες πριν, Snoob είπε

Και να έχεις καταγραφικό, να το βράσεις άμα τον κόψεις τον άλλο κι απομείνει ανάπηρος ή πάει να δει τι καιρό κάνει δύο μέτρα κάτω από το χώμα.

Θα μπλέξεις ατελείωτα με τις αστικές ευθύνες και οι συγγενείς θα πέσουν να σου πιουν το αίμα. Χώρια η ζηλευτή "ελληνική δικαιοσύνη". Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη έχω στο Βύζαντα Μεγάρων να κατακτήσει το Champions League.

Θέλει τεράστια προσοχή στους δρόμους και ως default αφετηρία ότι ο άλλος θα κάνει βλακεία, όχι ότι θα φερθεί λογικά. Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που με έκοψαν από αριστερά για να μπουν από Ποσειδώνος στην Αμφιθέας, είχα κάνει περιουσία.

Κατά τα άλλα, αν θέλετε τη γνώμη μου, μη βρίζεστε με κανέναν, ούτε κατέβασμα παραθύρων, ούτε υποδείξεις, ούτε τίποτε. Δεν ξέρεις, πλέον, τι είναι ο άλλος. Δεν ξέρεις τι έχει πιει, δεν ξέρεις τι άτομο είναι.

Προ μηνών, ανέβαινα την Αλίμου. Έχω μπει στο πρώτο φανάρι να στρίψω αριστερά, είμαι τρίτος, άρα λογικά προλαβαίνω, αλλά βρωμάει από μακριά πως το κατάμαυρο SUV που είναι πρώτο, με τέρμα φιμέ τζάμια, ετοιμάζεται για (παράνομη) αναστροφή. Ανάβει πράσινο, το μαύρο θηρίο δεν ξεκινάει, τόσο που κινδυνεύει κι ο δεύτερος να μείνει στο κόκκινο (εγώ είμαι χαμένος ήδη), και κάνει το λάθος ο μπροστινός μου και κορνάρει. Το SUV που έχει ξεκινήσει καθυστερημένα αναστροφή, σταματάει στη μέση της αναστροφής, ανοίγουν οι πόρτες και κατεβαίνουν κάτι γομάρια, που αρχίζουν και κοπανάνε με γροθιές και κλοτσιές το αμάξι που κόρναρε.

Θα πεις, "άλλο το φιμέ SUV, άλλο το χρέπι".

Επαναλαμβάνω, δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος.

Δεν συζητάω να δείτε τέτοιες περιπτώσεις σε ρωσοουκρανομάνες, τύπου Γλυφάδα και παραπέρα, Βούλα κτλ., μακριά κι αλάργα.

Αυτο που ειπες μετα τη μεση μεγαλη αληθεια. Εχει πολλα κοπροσκυλα στους δρομους δεν ειναι ουτε να κοιτας εκτος αν τον ξερεις τον αλλο γιατι εχει πολλους αρπαγμενους εκει εξω. Φαινονται και απο τη φατσα οι συγκεκριμενοι το καλυτερο απλα να κοιτας το δρομο σου. Το προβλημα ειναι οτι αν πας να μιλησεις στον αλλο οτι εχει κανει παραβαση θα βρεις και το μπελα σου παρολο που εχεις 100% δικιο. Ποσο πιο ζουγκλα δηλαδη και δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλες χωρες ακομα σαν εμας. 

4 ώρες πριν, james01gr είπε

Tα στατιστικα ατυχηματων παντως λενε αλλη ιστορια. Αυτοι νιωθουν ατρωτοι στα 18 τους και στα 20 τους ειναι αναπηροι για παντα σε μια καρεκλα αν οχι κατι χειροτερο. Περαστικα τους οποιος δεν εχει μυαλο παιζει με τις πιθανοτητες οι οποιες ειναι πολυ αυξημενες οταν οδηγανε οπως να ναι. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dimlevi είπε

ναι. Μπορει να επινα χωρις αλκοολ μπορει να επινα ενα ελαφρυ που δεν με επηρεάζει. Οταν λεμε για ποτο δε σημαινει πινω χωρις οριο, γιαυτο εχει και ορια το αλκοτέστ. 

Εσυ γιατι παρεξηγηθηκες;
Αδιανοητο που απαντας,οταν βλεπεις τι γινεται καθε μερα με τους μεθυσμενους.

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...