greeknax Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Θέλω να φτιάξω από το E shop ένα νέο σύστημα που να έχει ως βάση τον Rtx 5070 δεν ξέρω όμως ποιον να διαλέξω και θέλω να έχει τον ryzen 7 7800 x3d. Τον θέλω για gaming και έχω ακούσει ότι οι x3d είναι ιδανικοί για fps όπως battlefield που μ ενδιαφέρει . Δε ξέρω όμως τι μνήμες, κουτί, μητρική , τροφοδοτικό να πάρω . Να έχει 32GB ram και ας κόψουμε από το κουτί χρήματα μιας και δεν με νοιάζει η εμφάνιση και να κόψουμε και από τον ssd μιας και 500gb είναι αρκετά για εμένα . Budget 1300-1500€ μπορούμε να το κάνουμε;
turbat0s Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, greeknax είπε θέλω για gaming Ποια games? Τί οθόνη έχεις? Επεξ/σία 23 Ιουνίου από turbat0s
greeknax Δημοσ. 23 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου Το θέλω για battlefield 2042 πχ και κανένα fifa. Έχω και το ps5 και δεν με νοιάζει και τόσο . Έχω μια Samsung QHD 2560x1440 165Hz 27αρα.
Λύση sattack Δημοσ. 23 Ιουνίου Λύση Δημοσ. 23 Ιουνίου Δεν ειναι δύσκολο. Σου έβαλα δύο SSD, εναν 500GB στα 36Ε, και ενα 1ΤΒ στα 54E. Κόψε οποιον θέλεις. Εγώ πάντως θα κράταγα τον 1 TB. 1
greeknax Δημοσ. 29 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου Καλό το E-shop είχα ξαναπάρει πριν χρόνια το πρώτο μου pc κομμάτι κομμάτι με την ίδια υπηρεσία αλλά δεν έχει tbi bank ή άλλη επιλογή με δόσεις παρα μόνο με πιστωτική ! Ξέρετε κάποιο άλλο κατάστημα με υποστήριξη tbi bank ?
MTX Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Στις 29/6/2025 στις 11:29 ΠΜ, greeknax είπε Καλό το E-shop είχα ξαναπάρει πριν χρόνια το πρώτο μου pc κομμάτι κομμάτι με την ίδια υπηρεσία αλλά δεν έχει tbi bank ή άλλη επιλογή με δόσεις παρα μόνο με πιστωτική ! Ξέρετε κάποιο άλλο κατάστημα με υποστήριξη tbi bank ? Msystems
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα