Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω από το E shop ένα νέο σύστημα που να έχει ως βάση τον Rtx 5070 δεν ξέρω όμως ποιον να διαλέξω και θέλω να έχει τον ryzen 7 7800 x3d. Τον θέλω για gaming και έχω ακούσει ότι οι x3d είναι ιδανικοί για fps όπως battlefield που μ ενδιαφέρει . Δε ξέρω όμως τι μνήμες, κουτί, μητρική , τροφοδοτικό να πάρω . Να έχει 32GB ram και ας κόψουμε από το κουτί χρήματα μιας και δεν με νοιάζει η εμφάνιση και να κόψουμε και από τον ssd μιας και 500gb είναι αρκετά για εμένα . Budget 1300-1500€ μπορούμε να το κάνουμε; 

Δημοσ.

Το θέλω για battlefield 2042 πχ και κανένα fifa. Έχω και το ps5 και δεν με νοιάζει και τόσο . Έχω μια Samsung QHD 2560x1440 165Hz 27αρα.

• Λύση
Δημοσ.

Δεν ειναι δύσκολο. 

Σου έβαλα δύο SSD, εναν 500GB στα 36Ε,  και ενα 1ΤΒ στα 54E. Κόψε οποιον θέλεις. Εγώ πάντως θα κράταγα τον 1 TB. 

Screenshot_20250623_132142_Chrome.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Καλό το E-shop είχα ξαναπάρει πριν χρόνια το πρώτο μου pc κομμάτι κομμάτι με την ίδια υπηρεσία αλλά δεν έχει tbi bank ή άλλη επιλογή με δόσεις παρα μόνο με πιστωτική ! Ξέρετε κάποιο άλλο κατάστημα με υποστήριξη tbi bank ? 

Δημοσ.
Στις 29/6/2025 στις 11:29 ΠΜ, greeknax είπε

Καλό το E-shop είχα ξαναπάρει πριν χρόνια το πρώτο μου pc κομμάτι κομμάτι με την ίδια υπηρεσία αλλά δεν έχει tbi bank ή άλλη επιλογή με δόσεις παρα μόνο με πιστωτική ! Ξέρετε κάποιο άλλο κατάστημα με υποστήριξη tbi bank ? 

Msystems 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...