Karamol3golas Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Καλησπερα σας Θα ήθελα βοήθεια για επιλογή κινητού με τα παρακάτω στοιχεία. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;500-550€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούρια 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); ;; NFC, Oxι κυρτή οθόνη, όσο καθαρότερο android(είτε εξ αρχής χωρίς bloat είτε να μπορούν να βγούν τα περισσότερα), τουλάχιστον 256gb, και καλό wifi calling απαραίτητα 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Σε λογικά πλαίσια, να είναι τουλάχιστον μέτρια η κύρια κάμερα, οι υπόλοιπες δεν με απασχολούν πολύ 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι, θά θελα να βγάζει ευκολα μέρα με αρκετή χρήση, και σχετικά γρήγορη φόρτιση (Η ασύρματη είναι αδιάφορη) 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά: Τα βασικά, και ίσως κάποιο παιχνίδι Με βάση τα παραπάνω, νομίζω οι επιλογές μου είναι το Oneplus 13R, και το realme gt 7, και ίσως το pixel9a(που δεν ξέρω πως τα πάει απο μπαταρία και αν εχει θέματα με το Wifi calling).. Δεν ξέρω κατα πόσο εχει(και αν έχει) βελτιωθεί το hyperOS απο άποψη bloatware, για αυτό δεν ξερω αν αξίζει το xiaomi 14t pro ή τα poco.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Fotia Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μια βόλτα να δεις το παρακάτω , έχει καθαρό λογισμικό ,η εταιρία υπόσχεται μεγάλη διάρκεια ενημερώσεων ,δεν έχει κυρτή οθόνη και μοιάζει με το pixel . Θα έχει το κατάστημα και άλλα κινητά και κάποια pixel ανοικτά , να δεις και να συγκρίνεις https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/nothing-phone-3a-pro-12-256gb-grey_4759486 Το ίδιο θα κάνεις και με το oneplus 13R που το έχει ο Κωτσόβολος ανοικτό να το δεις με άλλα συγκριτικά .. Εχει βελτιωθεί το λογισμικό του ,έχει όμως κάποιες εφαρμογές προεγκατεστημένες ,και οι αναβαθμίσεις λογισμικού είναι λιγότερες σε διάρκεια . https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/317018-smartphone-oneplus-13r-12-256g-black Επεξ/σία 25 Ιουνίου από Fotia
Donalhioy Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου σε αυτο το budget παιζουν samsung s25, oneplus 13R, realme gt 7, realme gt 7t, poco f7 ultra, poco f7 pro εγω θα πηγαινα στο realme gt7 απεφυγε δια ροπαλου κατι samsung Aτρεχα, πιξελ, moto edge 60 pro, oppo reno 13pro, realme 14 pro+, nothing phone 3a, honor 400 1
Fotia Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Τα δυο πρώτα ,ποιοτικά δεν έχουν σχέση με τα υπόλοιπα ..Μια βόλτα απο τον Kωτσοβολο που τα έχει ανοικτά .... Το Μoto και το pixel έχουν τα καλύτερα λογισμικά σε ευκολία ..Σε αλλους είναι επιλογή η ευκολία...
tsimisdel Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Δεν ξέρω αν το OnePlus 13R παίζει σε αυτό το budget, πιθανόν μέσω Skroutz, σε αυτά τα χρήματα, θα πρότεινα OnePlus Nord 4, αν και νομίζω τώρα στα κοντά κυκλοφορεί το καινούργιο μοντέλο. Σε αυτά τα χρήματα, μπορείς να δεις το Realme Gt6, είναι όμως περσινό μοντέλο. Δεν έχω ψάξει καθόλου σε τιμές Skroutz τι μπορείς να βρεις, έχω στο νου μου τις επίσημες τιμές. Σε αυτά που αναζητάς πάντως, το 13R από προσωπική εμπειρία που είχα, μπορώ να πω ότι σου κάνει. Όσον αφορά το HyperOS, δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο αισχος όσο το παρουσιάζουν πολλοί. Είναι το τέλειο; Όχι, όπως τέλεια δεν είναι και πολλά αψεγάδιαστα θεωρητικά λογισμικά εκεί έξω. Σε ότι αφορά το bloatware, νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα, δεν είναι τόσο φορτωμένο με χαζομαρούλες, φεύγουν εύκολα και μέσω των σχετικών ρυθμίσεων, έχεις ξεγνοιάσει.
PSYHAS Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 14 ώρες πριν, Donalhioy είπε σε αυτο το budget παιζουν samsung s25, oneplus 13R, realme gt 7, realme gt 7t, poco f7 ultra, poco f7 pro εγω θα πηγαινα στο realme gt7 απεφυγε δια ροπαλου κατι samsung Aτρεχα, πιξελ, moto edge 60 pro, oppo reno 13pro, realme 14 pro+, nothing phone 3a, honor 400 το gt7 ειναι κορυφαία επιλογή. Όμως και τo motorola pro 60 φαίνεται να ειναι από τις καλύτερες επιλογές, σε αυτά τα χρήματα. Υπάρχει κάποιος λάκκος που δε βλέπω? Καθαρό λειτουργικό, εξαιρετική κάμερα, ικανοποιητική μπαταρία.
Fotia Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Ισως γιατί οι απόψεις ως τώρα για όλα τα νέα Μotorola είναι ανάμικτες σε σχέση με τα περσινά μοντέλα .. Το GT 7 για τα χρήματα που ζητά υπόσχεται μόνο 4 έτη αναβαθμίσεις λογισμικού , όσο το Μotorola.
Donalhioy Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 19 ώρες πριν, PSYHAS είπε Υπάρχει κάποιος λάκκος που δε βλέπω? Καθαρό λειτουργικό, εξαιρετική κάμερα, ικανοποιητική μπαταρία. εξαιρετικη καμερα σε σχεση με ποιο? διοτι σε σχεση με τον ανταγωνισμο εχει μετρια, το gt7 εχει εξαιρετικη και ικανοποιητικη μπαταρια? με απλη χρηση ολα σε αυτο το budget ξεπερνουν ανετα την μερα απο την αλλη παιζει να εχει τον πιο αδυναμο επεξεργαστη στην κατηγορια, αλλα ασ το αφησουμε αυτο οσο για το λειτουργικο, ετσι και κανα xiaomi ειχε προγραμμα αντιστοιχο του moto app manager που εγκαθιστα αυτοματα προγραμματα με διαφημισεις μετα απο ενημερωσεις και θελει συνεχεια να βγαζεις με adb θα ειχε γινει εδω της κακομοιρας οποτε πολυ φιλικα, ναι, υπαρχει λακκος που δεν βλεπεις 1
Fotia Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Σε αρκετά κινητά σε όλες τις φίρμες ,με κάθε ανάβαθμιση λογισμικού ,γίνεται αυτό πλέον ... Mπαίνουν υποτίθεται προτεινόμενα προγράμματα από τον κατασκευαστή , που τελικά έχουν διαφημίσεις ..Τελευταία και το Τemu .. Στα Μotorola φαίνεται υπάρχει τρόπος να μην γίνεται ,αλλά θέλει γνώσεις https://techissuestoday.com/motorola-lock-screen-ads-articles/ 1
Donalhioy Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Fotia είπε Στα Μotorola φαίνεται υπάρχει τρόπος να μην γίνεται ,αλλά θέλει γνώσεις https://techissuestoday.com/motorola-lock-screen-ads-articles/ δεν ειμαι ειδικος, αλλα εγω το προσπαθησα με adb και το εβγαλα, και μετα απο ενημερωση σαν να μην αλλαξε ποτε, και αμα αυτο δεν πετυχε, απλες "γνωσεις" δεν φτανουν σε xiaomi και realme π.χ εγω τετοιο προγραμμα δεν ειδα, δεν ξερω, δεν ακουσα εξαιρεσει αποτελουν τεραστιες ενημερωσεις οπου λιγο πολυ "σε καποιες περιπτωσεις και μονο" μπορει να δεις προγραμμα που απεγκατεστισες
Fotia Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Μπορεί με κάθε ενημέρωση να βάζουν ότι θέλουν ,και κάθε φορά να γίνεται ...Η διαδικασία πάλι είναι η παραπάνω .. Τα realme στις αλυσίδες που τα έχουν ανοικτά ,έχουν ήδη τρίτες εφαρμογές προεγκατεστημένες . Κάποιες μόνο απενεργοποιούνται ,και αν δεν τις θέλεις ,μόνο με την ίδια διαδικασία .... Στις αναβαθμίσεις και εκεί, άγνωστο τι θέλει να κάνει κάθε εταιρία κάθε φορά ...
Karamol3golas Δημοσ. 29 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου Τελικά παρήγγειλα το realme gt 7.. Ενώ το oneplus φαινόταν ωραίο που πήγα και το είδα, το realme έπαιζε λίγο πιο χαμηλά στην 512 έκδοση, και θετικό τα 1000mah παραπάνω.. Θα αναφέρω εντυπώσεις όταν το παραλάβω και για επόμενους, ευχαριστώ για τις απόψεις.
kp1 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Στις 27/6/2025 στις 8:22 ΠΜ, Donalhioy είπε εξαιρετικη καμερα σε σχεση με ποιο? διοτι σε σχεση με τον ανταγωνισμο εχει μετρια, το gt7 εχει εξαιρετικη και ικανοποιητικη μπαταρια? με απλη χρηση ολα σε αυτο το budget ξεπερνουν ανετα την μερα απο την αλλη παιζει να εχει τον πιο αδυναμο επεξεργαστη στην κατηγορια, αλλα ασ το αφησουμε αυτο οσο για το λειτουργικο, ετσι και κανα xiaomi ειχε προγραμμα αντιστοιχο του moto app manager που εγκαθιστα αυτοματα προγραμματα με διαφημισεις μετα απο ενημερωσεις και θελει συνεχεια να βγαζεις με adb θα ειχε γινει εδω της κακομοιρας οποτε πολυ φιλικα, ναι, υπαρχει λακκος που δεν βλεπεις Συμφωνω αλλα νομίζω το edge 60 pro έχει καλύτερη καμερα απο gt7
Fotia Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Eχει λίγο καλύτερη κάμερα στα σημεία το edge 60 pro ,αλλά λογικά όπως δείχνουν οι παρουσιάσεις, έχει το χάλια πρόγραμμα κάμερας ,όπως τα περισσότερα Μotorola ,που το περιορίζει σε λειτουργίες ,ειδικά το βράδυ.Οι νυκτερινές φωτο συνήθως έχουν απόχρωση πολύ στο πορτοκαλί χρώμα . Θέλει να τραβήξεις πολλες φωτό με συνδιασμούς , να βγεί μια καλή με την εφαρμογή της Μotorola , εκτός αν χρησιμοποιήσεις Gcam ... Ομως στο συγκεκριμένο μοντέλο λόγω Mediatek , θα πρέπει να ψάξει κάποιος για Gcam ,οχι μόνο για πιό ωραιες φωτό ,αλλά να δουλεύει σταθερά ... Επεξ/σία 29 Ιουνίου από Fotia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα