akis951 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Καλησπέρα μάγκες, Ψαχνω cpu-mobo-ram-ssd μεταχειρισμενα γυρω στα 400 ευρω αντε και λιγο παραπανω.Η χρήση θα ειναι προγραμματισμός και futureproof (προγραμματισμος σε opensource πεπερασμενα στοιχεια-πολιτκου μηχανικου).Καρτα γραφικων θα μου δωθει αργοτερα.Προς το παρον εχω μια αρχαια 750ti. Eυχαριστώ.
@topos Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Βγαινει και σε καινουργιο στα 400ευρω εαν δεν χρειαζεσαι κουτι και psu(με cpu με ενσωματωμενα γραφικα- καλυτερα θα ειναι απο την 750ti για γενικη χρηση) Τωρα ειτε intel 1700, ακομα και σε am5 (αλλα πιθανοτατα χωρις ενσωματωμενα γραφικα) και σε αυτη την περιπτωση θα σου βγει λιγο πιο ακριβα η ram ddr5 αλλα λογικα θα ειναι αναβαθμησιμο σε βαθος χρονου. Δες την προταση του sattack στο διπλανο νημα (προφανως αφαιρεις κουτι, psu, gpu-εφοσων εχεις την 750ti η εαν δεν θελεις να την βαλεις* τον 7600 που εχει κ ψυκτρα μεσα στο κουτι- και αλλο μικροτερο nvme και εισαι στα ~χρηματα σου ) * Spoiler Εγω δεν θα την εβαζα, τζαμπα θορυβο καταναλωση και με παλιους codecs -για χρηση παντα για δουλεια γραφειου-, ισως καταφερνες να την δωσεις και κανενα 30αρη ευρω στα μεταχειρισμενα Επεξ/σία 24 Ιουνίου από @topos 3
akis951 Δημοσ. 26 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου Στις 24/6/2025 στις 6:23 ΜΜ, @topos είπε Βγαινει και σε καινουργιο στα 400ευρω εαν δεν χρειαζεσαι κουτι και psu(με cpu με ενσωματωμενα γραφικα- καλυτερα θα ειναι απο την 750ti για γενικη χρηση) Τωρα ειτε intel 1700, ακομα και σε am5 (αλλα πιθανοτατα χωρις ενσωματωμενα γραφικα) και σε αυτη την περιπτωση θα σου βγει λιγο πιο ακριβα η ram ddr5 αλλα λογικα θα ειναι αναβαθμησιμο σε βαθος χρονου. Δες την προταση του sattack στο διπλανο νημα (προφανως αφαιρεις κουτι, psu, gpu-εφοσων εχεις την 750ti η εαν δεν θελεις να την βαλεις* τον 7600 που εχει κ ψυκτρα μεσα στο κουτι- και αλλο μικροτερο nvme και εισαι στα ~χρηματα σου ) * Απόκρυψη περιεχομένων Εγω δεν θα την εβαζα, τζαμπα θορυβο καταναλωση και με παλιους codecs -για χρηση παντα για δουλεια γραφειου-, ισως καταφερνες να την δωσεις και κανενα 30αρη ευρω στα μεταχειρισμενα Καλημερα και παλι. Ενδεχομενως να αξιζε να πουλησω το κουτι-σαπακι που εχω τωρα με i5-4440 gtx750ti κλπ.Και να παω σε μεταχειρισμενο για καλυτερο vfm?
@topos Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 4 hours ago, akis951 said: Καλημερα και παλι. Ενδεχομενως να αξιζε να πουλησω το κουτι-σαπακι που εχω τωρα με i5-4440 gtx750ti κλπ.Και να παω σε μεταχειρισμενο για καλυτερο vfm? Ας σου πουν και οι υπολοιποι για το μεταχειρισμένο. Spoiler Εγώ παντως δεν πιστεύω πως έχω δει μεταχειρισμένο που να αξίζει εάν βάλεις μέσα όλους τους παράγοντες. Ίσως μόνο εάν πάρεις την cpu (η και GPU εάν την θες και για κανένα παιχνίδι) μεταχειρισμένη. Αλλά γενικά εφόσων έχει χρόνια μπροστά του το pc εγώ πάντα προτιμω καινούργιο. Plan b, εάν δεν χρειάζεσαι κάρτα γραφικών (για παιχνίδια/συγκεκριμένα προγράμματα) θα μπορούσες να δεις και για κάποιο boxακι.Φθηνοτερο, μικρότερο αλλά μη αναβαθμίσημο(εκτός από nvme/ram). Spoiler Τώρα το δικό σου, δεν ξέρω τι θα έπιανε.Κανενα 80ευρω(ανάλογος το κουτί/τροφοδοτικο που έχεις)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα