Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχεδιάζω να αγοράσω αυτό το DVD-RW:

https://www.skroutz.gr/s/23652169/Asus-ZenDrive-U9M-Exoterikos-Odigos-Egrafis-Anagnosis-DVD-CD-gia-Laptop-Desktop-Asimi.html

Δεν έχω laptop αλλά desktop κι επειδή όπως ξέρετε, τα σύγχρονα pc cases δεν έχουν slot για DVD-RW internal.

Το θέμα: θέλω να το τοποθετήσω στο γραφείο και σίγουρα δεν θα φτάνει το κοντό καλώδιο που θα έχει μέσα.

Βλέπω ότι είναι type-c to USB-A. Όμως είναι και Y σχεδίαση, μάλλον για τη σωστή τροφοδοσία.

Θα έχω πρόβλημα ή θα δημιουργηθεί βλάβη αν βάλω ένα συνηθισμένο και μακρύτερο type-c χωρίς Y στο USB-A;

20230502124310_f91350fd.jpeg.105cf2048fb18a41b6431c18c8d67743.jpeg

Έχω ένα μακρύ καλώδιο type-c to type-c.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, philos είπε

Θα έχω πρόβλημα ή θα δημιουργηθεί βλάβη αν βάλω ένα συνηθισμένο και μακρύτερο type-c χωρίς Y στο USB-A;

αν η μητρική εχει type-c βάλε ένα μακρύ type-c Αν δεν έχει βάλε μια προέκταση type-c

image.jpeg.eb14b1b5eda3d1e211382b8464d9d340.jpeg

Δημοσ.
5 hours ago, philos said:

Σχεδιάζω να αγοράσω αυτό το DVD-RW:

https://www.skroutz.gr/s/23652169/Asus-ZenDrive-U9M-Exoterikos-Odigos-Egrafis-Anagnosis-DVD-CD-gia-Laptop-Desktop-Asimi.html

Δεν έχω laptop αλλά desktop κι επειδή όπως ξέρετε, τα σύγχρονα pc cases δεν έχουν slot για DVD-RW internal.

Το θέμα: θέλω να το τοποθετήσω στο γραφείο και σίγουρα δεν θα φτάνει το κοντό καλώδιο που θα έχει μέσα.

Βλέπω ότι είναι type-c to USB-A. Όμως είναι και Y σχεδίαση, μάλλον για τη σωστή τροφοδοσία.

20230502124310_f91350fd.jpeg.105cf2048fb18a41b6431c18c8d67743.jpeg

Έχω ένα μακρύ καλώδιο type-c to type-c.

Εφοσων το εχεις δοκιμασε το.Ζημια δεν θα κανεις.Απλα κουμπωσε το σε θυρα στο pc και οχι σε καποιο hub (τουλαχιστων οχι σε καποιο που δεν εχει και αυτο εξωτερικη τροφοδοσια)

Γενικα οι θυρες usb-c θυρες δινουν περισσοτερο ρευμα απο τις απλες "παλιες" usb-a οποτε πιθανων να εισαι οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...