souvios_-2 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Καλησπέρα στην ομάδα, ενδιαφέρομαι για να κάνω επανάκτηση παλιού αριθμού . Συγκεκριμένα για επανάκτηση λογαριασμών/υπηρεσιών που δεν είχα βάλει το τωρινό μου αριθμό. Κάτι τέτοιο είναι εφικτό?
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 29 λεπτά πριν, souvios_-2 είπε Καλησπέρα στην ομάδα, ενδιαφέρομαι για να κάνω επανάκτηση παλιού αριθμού . Συγκεκριμένα για επανάκτηση λογαριασμών/υπηρεσιών που δεν είχα βάλει το τωρινό μου αριθμό. Κάτι τέτοιο είναι εφικτό? Δεν είχες άλλο και άλλο τρόπο ανάκτησης των λογαριασμών αυτων;Πόσο καιρό το έχεις χάσει το νούμερο;Το κάλεσες να δεις αν το έχουν δώσει σε άλλον;
souvios_-2 Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου Καλημέρα, μετά από πολλή καθυστέρηση. Τον αριθμό έχει 2-2,5 χρόνια που τον έχω χάσει . Καλώντας το δεν το έχει πάρει άλλος
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, souvios_-2 είπε Καλημέρα, μετά από πολλή καθυστέρηση. Τον αριθμό έχει 2-2,5 χρόνια που τον έχω χάσει . Καλώντας το δεν το έχει πάρει άλλος Πήγαινε σε κατάστημα και ζήτα τον πάλι αν γίνεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα