Disrespect Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Εχω το εξης πρόβλημα. Μου ήρθε λιγο ασυνήθιστα φουσκωμένος ο λογαριασμός, το ψαχνω, και βλεπω οτι στην τελευταία καταμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ εχει βάλει σωστά τις μονάδες ημέρας αλλά στις μονάδες νυχτας έχει βάλει 100 παραπάνω γιατί προφανως εκανε λάθος ενα δεκαδικό ψηφίο γραφοντας στην τελευταία καταμέτρηση 10212 αντί για 10112. Μπηκα στην εφαρμογή να δηλωσω καταναλωση και δεν το δέχεται γιατί το ρολόι τώρα γραφει 10186 στις μοναδες νυχτας που ειναι μικρότερο νουμερο απο αυτό που ειχαν καταγράψει. Τί πρέπει να κάνω;
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Disrespect είπε Εχω το εξης πρόβλημα. Μου ήρθε λιγο ασυνήθιστα φουσκωμένος ο λογαριασμός, το ψαχνω, και βλεπω οτι στην τελευταία καταμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ εχει βάλει σωστά τις μονάδες ημέρας αλλά στις μονάδες νυχτας έχει βάλει 100 παραπάνω γιατί προφανως εκανε λάθος ενα δεκαδικό ψηφίο γραφοντας στην τελευταία καταμέτρηση 10212 αντί για 10112. Μπηκα στην εφαρμογή να δηλωσω καταναλωση και δεν το δέχεται γιατί το ρολόι τώρα γραφει 10186 στις μοναδες νυχτας που ειναι μικρότερο νουμερο απο αυτό που ειχαν καταγράψει. Τί πρέπει να κάνω; Μη σκας, στην επόμενη απλά θα πληρώσεις λιγότερα. 2
Disrespect Δημοσ. 24 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μη σκας, στην επόμενη απλά θα πληρώσεις λιγότερα. Ευχαριστω. Νομιζα οτι πρεπει να κανω δηλωση λαθους ή κατι άλλο για να μου γίνει επιστροφή.
mariosnik_ Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, Disrespect είπε Ευχαριστω. Νομιζα οτι πρεπει να κανω δηλωση λαθους ή κατι άλλο για να μου γίνει επιστροφή. Παλιά έπαιρνα τηλ στο 8009001000 και έκανα αίτηση διόρθωσης τηλεφωνικά. Η διόρθωση έπαιρνε πάνω από μήνα να γίνει, ενώ μια φορά περίμενα πάνω από 1 έτος για να επιστρέψουν κάτι χρήματα επειδή είχα κάνει διακοπή και δεν γινόταν να πάρω πιστωτικό. Τώρα που μετράνε κάθε μήνα. Απλά περιμένεις έναν μήνα και θα σου έρθει πιστωτικό.
ekrepali Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Disrespect said: Τί πρέπει να κάνω; https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/ Αίτημα για διόρθωση ένδειξης. Γράψε στα σχόλια τι λάθος έκαναν στην τελευταία καταμέτρηση... και επισύναψε τωρινή φώτο με timestamp που να αποδεικνύει ότι το νυχτερινό δεν έχει φτάσει ακόμα στο 10212. Αν γίνει διόρθωση ένδειξης από τον ΔΕΔΔΗΕ, θα σταλεί αυτομάτως η διορθωμένη ένδειξη στο πάροχο... και θα σου βγάλουν διορθωτικό λογαριασμό. Εναλλακτικά, επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να τα κάνει πουτάνα ο πάροχος στη τιμολόγηση... το αφήνεις ως έχει και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στην επόμενη καταμέτρηση. Πχ αν στην επόμενη επιτόπια μετρήσουν 10252, θα χρεωθείς 40kw. Aν μετρήσουν 10202... τότε στον επόμενο εκκαθαριστικό θα έχεις -10kw στο νυχτερινό (ναι, γίνεται κι αυτό!) Επεξ/σία 24 Ιουνίου από ekrepali 1
eidikos33 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Δεν αξίζει για τόσο μικρή διαφορά πάντως, χειρότερα μπορεί να τα κάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα