lak10 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Καλησπερα εχω εναν hp smart tank 790 σημερα αντιμετωπισα ενα πολυ κουλο προβλημα που μου εφαγε ολο το πρωι θελησα να τυπωσω ενα pdf το οποιο ο εκτυπωτης δεν εκτυπωνε με τιποτα πηγιανε να ξεκινησει αλλα σταμτουσε χωρις καποιο σφαλμα. το adobe εβγαζε ειδοποιηση με το που πατουσα εκτυπωση An error exists on this page. Acrobat may not display the page correctly. Please contact the person who created the PDF document to correct the problem. το κουλο ειναι οτι αν επελεγα για εκτυπωτη το hp smart προχωρουσε κανονικα. μετα απο αυτο το pdf δεν τπονωταν τιποτα. αφου εκανα απεγκατασταση drivers αλλα και factory reset κατεληξα οτι το προβλημα το δημιουργουσε το pdf. Μου φανηκε πολυ κουλο προβλημα σας εχει τυχει?
29gk Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Ναι κλασσικο προβλημα. Ειτε του αρχειου ειτε του software που το διαχειριζεται. Δεν φταει ουτε το pc ουτε κι ο εκτυπωτης. 2
lak10 Δημοσ. 24 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 18 λεπτά πριν, 29gk είπε Ναι κλασσικο προβλημα. Ειτε του αρχειου ειτε του software που το διαχειριζεται. Δεν φταει ουτε το pc ουτε κι ο εκτυπωτης. Έφαγα όλο το πρωί και είναι εκτυπωτής δουλειάς αυτό ήταν το ζόρι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα