Mythoplasths Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Στις 25/6/2025 στις 2:36 ΠΜ, Dr_Pepper είπε Όλες οι x50 κάρτες κάποτε κόστιζαν 100 με 150 ευρώ οταν βγαίνανε τώρα 250 δολάρια (άνετα 350 ευρώ στην ελλάδα ) και περιμένουν να τις αγοράσει ο κόσμος... ΔΥΣΤΟΙΧΟΣ παίζει να τις αγοράσουν , με 800+ οι " καλές" κάρτες , συν λιγο σπρώξιμο απο το yt βαλε στην εξίσωση την άγνοια ή την ημιμάθεια ( κοτσάρεις το ΑΙ συν το ΡΤ ) και όποιον πάρει ο χαρος... θα τις σπρώξουν ( νομιζω )
Nos20VT Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου ελεοσ με τα 8....δεν μας νοιαζει να βγαζει μοντελα αλλα να βγαλει σωστα μοντελα με 12 η περισσοτερη ραμ.
loulakion Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Στις 25/6/2025 στις 12:39 ΜΜ, Phaethonas είπε Το 2017 υπήρχε RX 570 με 8GB https://www.techpowerup.com/gpu-specs/sapphire-pulse-rx-570-oc-8-gb.b5443 αναρωτιέμαι πόσο κόστιζε γιατί από την ίδια εταιρεία οι vega 56k ήταν του 500εύρου... (btw ακόμα τρέχει σα σκυλί) 1
seithan Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου On 25/06/2025 at 17:01, CaptainGeorgeV1 said: Έχω GTX 1080 Ti με 11GB Vram, Ναι ναι ξέρω δεν είναι ίδιες ταχύτητες, πιο δυνατός GPU core, καλύτερες επιδώσεις με AI, μικρότερη κατανάλωση, δεν έχω Ray Tracing και ξυς τα αρχδ με γκασμά. Το έχουνε βρει το κόλπο, αφού τα αγοράζουν δεν πειράζει, να βγάλουν και το ψωμί τους ρε παιδί μου. Παραμένει μια καλή κάρτα, από τα καλύτερα προϊόντα που έχει βγάλει η ngridia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα