takossss Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος γνώμη από τα σέρβις υπολογιστή στα καταστήματα πλαίσιο της Θεσσαλονίκης, θέλω να φτιάξω καινούριο pc και η αξιολογήσεις της εταιρείας έχουν πιάσει πάτο. Aν και είναι ακριβή στα προϊόντα της την εμπιστεύομαι στο θέμα εγγύησης διότι στο παρελθόν είχα φτιάξει άλλα 2 Pc
@topos Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 hour ago, takossss said: Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος γνώμη από τα σέρβις υπολογιστή στα καταστήματα πλαίσιο της Θεσσαλονίκης, θέλω να φτιάξω καινούριο pc και η αξιολογήσεις της εταιρείας έχουν πιάσει πάτο. Aν και είναι ακριβή στα προϊόντα της την εμπιστεύομαι στο θέμα εγγύησης διότι στο παρελθόν είχα φτιάξει άλλα 2 Pc Εαν δεν θελεις να ασχοληθεις με skroutz και στησιματα. Προτιμησε το e-shop.Καλυτερη ποικιλια, πολυ φθηνοτερο.Αλλες επιλογες mgmanager/msystems (θα υπαρχουν και αλλα λογικα) Μονο να σιγουρεψεις την διαθεσιμοτητα και τους χρονους παραδοσης εαν το βιαζεσε. 2
iml Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 16 ώρες πριν, @topos είπε Μονο να σιγουρεψεις την διαθεσιμοτητα και τους χρονους παραδοσης εαν το βιαζεσε. Εγώ περιμένω 2 δίσκους WD RED Plus 8ΤΒ από e-shop εδώ και 30 μέρες (26 Μαίου). Με παράδοση σε 4-7 εργάσιμες. 🤡. Τους έχει καθυστερήσει ο προμηθευτής είναι η απάντηση. Πως να σιγουρέψει τους χρόνους παράδοσης?
@topos Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 43 minutes ago, iml said: Εγώ περιμένω 2 δίσκους WD RED Plus 8ΤΒ από e-shop εδώ και 30 μέρες (26 Μαίου). Με παράδοση σε 4-7 εργάσιμες. 🤡. Τους έχει καθυστερήσει ο προμηθευτής είναι η απάντηση. Πως να σιγουρέψει τους χρόνους παράδοσης? Να πάρει τηλέφωνο.Θα του πουν εάν είναι παίζει να καθυστερήσει παραπάνω. Όσο για τους wd red.Ακύρωσε τους.Πανω από ~βδομάδα είναι κοροϊδία. Επεξ/σία 25 Ιουνίου από @topos 1
Dj_Seps Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Καλησπέρα φίλε μου, Σε όλα τα καταστήματα πλέον έχει πέσει η ποιότητα, φαντάσου πως έχω πάρει μηχάνημα από Πλαίσιο Πάτρας και δεν είχαν κουμπώσει καλά το cooler του επεξεργαστή αλλά συνεχίζω και ψωνίζω χωρίς να σκέφτομαι έτσι. Αν κάτσει έκατσε και εγγύηση υπάρχει. Θα σου πρότεινα όμως να φτιάξεις εσύ το μηχάνημα σου, δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το build που έχεις δημιουργήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα