takossss Δημοσ. χθες στις 07:53 μμ Δημοσ. χθες στις 07:53 μμ Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος γνώμη από τα σέρβις υπολογιστή στα καταστήματα πλαίσιο της Θεσσαλονίκης, θέλω να φτιάξω καινούριο pc και η αξιολογήσεις της εταιρείας έχουν πιάσει πάτο. Aν και είναι ακριβή στα προϊόντα της την εμπιστεύομαι στο θέμα εγγύησης διότι στο παρελθόν είχα φτιάξει άλλα 2 Pc
@topos Δημοσ. χθες στις 08:59 μμ Δημοσ. χθες στις 08:59 μμ 1 hour ago, takossss said: Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος γνώμη από τα σέρβις υπολογιστή στα καταστήματα πλαίσιο της Θεσσαλονίκης, θέλω να φτιάξω καινούριο pc και η αξιολογήσεις της εταιρείας έχουν πιάσει πάτο. Aν και είναι ακριβή στα προϊόντα της την εμπιστεύομαι στο θέμα εγγύησης διότι στο παρελθόν είχα φτιάξει άλλα 2 Pc Εαν δεν θελεις να ασχοληθεις με skroutz και στησιματα. Προτιμησε το e-shop.Καλυτερη ποικιλια, πολυ φθηνοτερο.Αλλες επιλογες mgmanager/msystems (θα υπαρχουν και αλλα λογικα) Μονο να σιγουρεψεις την διαθεσιμοτητα και τους χρονους παραδοσης εαν το βιαζεσε. 1
iml Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 16 ώρες πριν, @topos είπε Μονο να σιγουρεψεις την διαθεσιμοτητα και τους χρονους παραδοσης εαν το βιαζεσε. Εγώ περιμένω 2 δίσκους WD RED Plus 8ΤΒ από e-shop εδώ και 30 μέρες (26 Μαίου). Με παράδοση σε 4-7 εργάσιμες. 🤡. Τους έχει καθυστερήσει ο προμηθευτής είναι η απάντηση. Πως να σιγουρέψει τους χρόνους παράδοσης?
@topos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 43 minutes ago, iml said: Εγώ περιμένω 2 δίσκους WD RED Plus 8ΤΒ από e-shop εδώ και 30 μέρες (26 Μαίου). Με παράδοση σε 4-7 εργάσιμες. 🤡. Τους έχει καθυστερήσει ο προμηθευτής είναι η απάντηση. Πως να σιγουρέψει τους χρόνους παράδοσης? Να πάρει τηλέφωνο.Θα του πουν εάν είναι παίζει να καθυστερήσει παραπάνω. Όσο για τους wd red.Ακύρωσε τους.Πανω από ~βδομάδα είναι κοροϊδία. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από @topos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα