Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος γνώμη από τα σέρβις υπολογιστή στα καταστήματα πλαίσιο της Θεσσαλονίκης, θέλω να φτιάξω καινούριο pc και η αξιολογήσεις της εταιρείας έχουν πιάσει πάτο. Aν και είναι ακριβή στα προϊόντα της την εμπιστεύομαι στο θέμα εγγύησης διότι στο παρελθόν είχα φτιάξει άλλα 2 Pc 

Δημοσ.
1 hour ago, takossss said:

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος γνώμη από τα σέρβις υπολογιστή στα καταστήματα πλαίσιο της Θεσσαλονίκης, θέλω να φτιάξω καινούριο pc και η αξιολογήσεις της εταιρείας έχουν πιάσει πάτο. Aν και είναι ακριβή στα προϊόντα της την εμπιστεύομαι στο θέμα εγγύησης διότι στο παρελθόν είχα φτιάξει άλλα 2 Pc 

Εαν δεν θελεις να ασχοληθεις με skroutz και  στησιματα.

Προτιμησε το e-shop.Καλυτερη ποικιλια, πολυ φθηνοτερο.Αλλες επιλογες mgmanager/msystems (θα υπαρχουν και αλλα λογικα)

Μονο να σιγουρεψεις την διαθεσιμοτητα και τους χρονους παραδοσης εαν το βιαζεσε.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, @topos είπε

Μονο να σιγουρεψεις την διαθεσιμοτητα και τους χρονους παραδοσης εαν το βιαζεσε.

Εγώ περιμένω 2 δίσκους WD RED Plus 8ΤΒ από e-shop εδώ και 30 μέρες (26 Μαίου). Με παράδοση σε 4-7 εργάσιμες. 🤡. Τους έχει καθυστερήσει ο προμηθευτής είναι η απάντηση. 

Πως να σιγουρέψει τους χρόνους παράδοσης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, iml said:

Εγώ περιμένω 2 δίσκους WD RED Plus 8ΤΒ από e-shop εδώ και 30 μέρες (26 Μαίου). Με παράδοση σε 4-7 εργάσιμες. 🤡. Τους έχει καθυστερήσει ο προμηθευτής είναι η απάντηση. 

Πως να σιγουρέψει τους χρόνους παράδοσης?

Να πάρει τηλέφωνο.Θα του πουν εάν είναι παίζει να καθυστερήσει παραπάνω.

Όσο για τους wd red.Ακύρωσε τους.Πανω από ~βδομάδα είναι κοροϊδία.

Επεξ/σία από @topos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...