alexioannou Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Παρατήρησα ότι το whats up έχει κρατήσει τα στοιχεία από δύο κάρτες,όσο και αν το απέφευγα,αν και στα "προσωπικά δεδομένα" εχω κλικαρει την επιλογή "ΟΧΙ". Πώς μπορώ να διαγράψω τα στοιχεία αυτά απο το whats up???? Επεξ/σία 25 Ιουνίου από alexioannou
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου On 25/06/2025 at 12:31, alexioannou said: Παρατήρησα ότι το whats up έχει κρατήσει τα στοιχεία από δύο κάρτες,όσο και αν το απέφευγα,αν και στα "προσωπικά δεδομένα" εχω κλικαρει την επιλογή "ΟΧΙ". Πώς μπορώ να διαγράψω τα στοιχεία αυτά απο το whats up???? δεν ξερω που τις σβηνεις αλλα σε οσα app,sites εχω δει, σβηνουν
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Στις 25/6/2025 στις 10:31 ΠΜ, alexioannou είπε Παρατήρησα ότι το whats up έχει κρατήσει τα στοιχεία από δύο κάρτες,όσο και αν το απέφευγα,αν και στα "προσωπικά δεδομένα" εχω κλικαρει την επιλογή "ΟΧΙ". Πώς μπορώ να διαγράψω τα στοιχεία αυτά απο το whats up???? H κάρτα δεν ειναι στα προσωπικά δεδομένα αλλά στους τρόπους πληρωμής.Θα πας στην ανανέωση υπολοίπου,θα επιλέξεις κάρτα,θα σε πάει να διαλέξεις ποσό και κάτω κάτω θα σου έχει επιλογή διαχείριση αποθηκευμένων καρτών.Θα μπεις εκεί και θα τις διαγράψεις. 1 1
alexioannou Δημοσ. 27 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 54 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε H κάρτα δεν ειναι στα προσωπικά δεδομένα αλλά στους τρόπους πληρωμής.Θα πας στην ανανέωση υπολοίπου,θα επιλέξεις κάρτα,θα σε πάει να διαλέξεις ποσό και κάτω κάτω θα σου έχει επιλογή διαχείριση αποθηκευμένων καρτών.Θα μπεις εκεί και θα τις διαγράψεις. Δεν βγάζει κάτι .... Όταν κάνω ανανέωση όμως μου βγάζει τα στοιχεία των καρτών να προχωρήσω σε πληρωμή......
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, alexioannou είπε Δεν βγάζει κάτι .... Όταν κάνω ανανέωση όμως μου βγάζει τα στοιχεία των καρτών να προχωρήσω σε πληρωμή...... Οντως αυτή την στιγμή δεν το βγάζει,όταν το έγραψα τις έβγαζε. 1 1
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 3 hours ago, alexioannou said: Δεν βγάζει κάτι .... Όταν κάνω ανανέωση όμως μου βγάζει τα στοιχεία των καρτών να προχωρήσω σε πληρωμή...... δοκιμασε αυριο ή δοκιμασε απο pc αν γινεται
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου εγινε τιποτα τελικα? On 27/06/2025 at 21:20, alexioannou said: Δεν βγάζει κάτι .... Όταν κάνω ανανέωση όμως μου βγάζει τα στοιχεία των καρτών να προχωρήσω σε πληρωμή......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα