Galteo67 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Χαιρετώ την ομάδα. Ειμαι σε αναζήτηση αγοράς tablet με μεγάλη οθόνη και δυνατό επεξεργαστή. Έπεσε στην αντίληψη μου το καινούργιο Tablet one plus pad 3 Φαίνεται να έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά και πολύ καλή τιμή θεωρώ για αυτά που προσφέρει. Θελω την βοήθεια σας. Η χρήση του θα είναι κυρίως για εργασία με το πενάκι (παρτιτούρες μουσικής, word , pdf επεξεργασία φώτο κλπ) ταινίες και λίγο gaming. Ειμαι ανάμεσα στο samsung s10 ultra και στο one plus. Δεν θέλω iPad. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. https://www.oneplus.com/gr/buy-oneplus-pad-3 1
Λύση aces Δημοσ. 2 Ιουλίου Λύση Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 25/6/2025 στις 7:36 ΜΜ, Galteo67 είπε Χαιρετώ την ομάδα. Ειμαι σε αναζήτηση αγοράς tablet με μεγάλη οθόνη και δυνατό επεξεργαστή. Έπεσε στην αντίληψη μου το καινούργιο Tablet one plus pad 3 Φαίνεται να έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά και πολύ καλή τιμή θεωρώ για αυτά που προσφέρει. Θελω την βοήθεια σας. Η χρήση του θα είναι κυρίως για εργασία με το πενάκι (παρτιτούρες μουσικής, word , pdf επεξεργασία φώτο κλπ) ταινίες και λίγο gaming. Ειμαι ανάμεσα στο samsung s10 ultra και στο one plus. Δεν θέλω iPad. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. https://www.oneplus.com/gr/buy-oneplus-pad-3 Φαίνεται δυνατό το 1+ με snapdragon δεν θα έχεις θέμα. Ούτε με το galaxy θα έχεις καλύτερο σέρβις/υποστήριξη άρα είναι καθαρά θέμα πιο λογισμικό σε εξυπηρετεί καλύτερα. Το OnePlus δείχνει οριακά καλύτερη επιλογή θέμα να μην σε καλύψει κάποια επιλογή δεν παίζει αναφορικά με τις εργασίες που ανέφερες παραπάνω. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από aces 1 1
Galteo67 Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ. Ήθελα να σε ρωτήσω μήπως γνωρίζεις. Μπορείς να επεξεργαστείς αρχείο word ή pdf με το πενάκι; Δηλαδή να σημειώσεις κάτι ή να προσθέσεις. Και επίσης μπορείς να γράψεις κάτι με το πενάκι και να το μετατρέψεις σε word? Πάντα για ελληνική γραφή μιλάω. Ευχαριστώ. 3 ώρες πριν, aces είπε Φαίνεται δυνατό το 1+ με snapdragon δεν θα έχεις θέμα. Ούτε με το galaxy θα έχεις καλύτερο σέρβις/υποστήριξη άρα είναι καθαρά θέμα πιο λογισμικό σε εξυπηρετεί καλύτερα. Το OnePlus δείχνει οριακά καλύτερη επιλογή θέμα να μην σε καλύψει κάποια επιλογή δεν παίζει αναφορικά με τις εργασίες που ανέφερες παραπάνω. Σε ευχαριστώ πολύ. Ήθελα να σε ρωτήσω μήπως γνωρίζεις. Μπορείς να επεξεργαστείς αρχείο word ή pdf με το πενάκι; Δηλαδή να σημειώσεις κάτι ή να προσθέσεις. Και επίσης μπορείς να γράψεις κάτι με το πενάκι και να το μετατρέψεις σε word? Πάντα για ελληνική γραφή μιλάω. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από Galteo67 1
aces Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Galteo67 είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Ήθελα να σε ρωτήσω μήπως γνωρίζεις. Μπορείς να επεξεργαστείς αρχείο word ή pdf με το πενάκι; Δηλαδή να σημειώσεις κάτι ή να προσθέσεις. Και επίσης μπορείς να γράψεις κάτι με το πενάκι και να το μετατρέψεις σε word? Πάντα για ελληνική γραφή μιλάω. Ευχαριστώ. να το ανοιξεις το αρχειο σιγουρα ναι λογικα θα εχει επιλογη για επεξεργασία (κειμενου) αν οχι με καποια 3rd party/εναλλακτικη εφαρμογη μεσα απο το playstore θα αφηνει για επεξεργασία κειμενου..Το pdf θα γινει word κ μετα επεξεργασία. και τα 2 ειναι δυνατα ταμπλετ για την κατηγορία τους λογω a) ελαφρυτερου λογισμικου/μενου και b) επεξεργαστη/chip/λιγοτερο bloatware το OnePlus εχει τον 1ο λογο οθονη/χρωματα & 12000mah μπαταρια τα δυνατα + του OnePlus (εχει γρηγορη φορτιση αν και η αυτονομια δειχνει αρκετα καλη) Επεξ/σία 2 Ιουλίου από aces 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα