Asevastos Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Καλημέρα, ψάχνω να βγάλω στεγαστικό και βρήκα κάποιες εταιρείες που μεσολαβούν (πχ IMS FC) και σου παρουσιάζουν επιλογές από όλες τις τράπεζες για να διαλέξεις αυτή που σε καλύπτει. Παίρνουν προμήθεια κατευθείαν από την τράπεζα, χωρίς να χρεώσουν εσένα και υποτίθεται η διαδικασία τρέχει γρηγορότερα και πιο ξεκούραστα. Έχει βγάλει κανείς δάνειο έτσι να μας πει για την εμπειρία του; 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Ειχα επικοινωνησει κάποια στιγμή μαζί τους πριν 2 χρονια. Την ίδια απορία είχα και εγω και μου είπαν ότι ακριβώς και σε εσένα. Μου είχε φανεί ύποπτο αλλα οι κριτικές είναι αρκετές στο ιντερνετ και πολύ θετικές για να είναι όλο ψέμα. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν κάποιος έχει συνεργαστεί μαζί τους. 1
moure Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Έχω πουλήσει ακίνητο και ο αγοραστής είχε χρησιμοποιήσει την ims.Όλα κύλησαν γρήγορα και απροβλημάτιστα και ο αγοραστής ήταν πολύ ευχαριστημένος με αυτούς. Τότε δεν είχαν πάρει καμία προμήθεια από αυτόν μόνο από την τράπεζα. 1
duende Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου προφανως εχουν κονε στα μεγαλα δανεια για να προχωρανε οι αιτησεις, με το αζημιωτο φυσικα... το ιδιο κανουν και καποια μεσιτικα γραφεια και κατασκευαστικες 1
kirileman Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 6 hours ago, Asevastos said: Καλημέρα, ψάχνω να βγάλω στεγαστικό και βρήκα κάποιες εταιρείες που μεσολαβούν (πχ IMS FC) και σου παρουσιάζουν επιλογές από όλες τις τράπεζες για να διαλέξεις αυτή που σε καλύπτει. Παίρνουν προμήθεια κατευθείαν από την τράπεζα, χωρίς να χρεώσουν εσένα και υποτίθεται η διαδικασία τρέχει γρηγορότερα και πιο ξεκούραστα. Έχει βγάλει κανείς δάνειο έτσι να μας πει για την εμπειρία του; Πας άφοβα. 2
June Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου To μέλλον στα δάνεια απ' ότι φαίνεται θα είναι εταιρείες διαμεσολάβησης, όπως συμβαίνει ήδη σε πολλές χώρες στο εξωτερικό. Εξυπηρετείσαι πιο γρήγορα σε σχέση με το να πας σε κάθε τράπεζα χωριστά, και έχεις πιο εύκολη δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ του ποιου δανείου σε βολεύει περισσότερο για τις δικές σου ανάγκες. Διαφορά στο κόστος δεν έχει για το δανειολήπτη, καθώς πληρώνονται απευθείας από τα τραπεζικά ιδρύματα, οπότε ναι, προχωράς άφοβα και δεν έχεις να χάσεις κάτι. 1 1
Asevastos Δημοσ. 26 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα γράψω εδώ για την εμπειρία μου μόλις τελειώσω. 2
Asevastos Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου BTW μιλήσαμε, πολύ βοηθητικοί, λύνουν κάθε απορία, σου προτείνουν τράπεζα ανάλογα με το προφίλ σου και σου στέλνουν στο τέλος χαρτιά για να προχωρήσει η αίτηση. Δε προχώρησα γιατί υπήρξε θέμα με το σπίτι αλλά αυτή τη μια φορά που μπήκαμε στο call φάνηκαν όλα καλά 1 1
panostza Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Όντως δεν θα πληρώσεις κάτι σε αυτούς αλλά πληρώνονται από την τράπεζα. το θέμα μου είναι ότι αφού δεν πληρώνονται από εμένα αλλά από την τράπεζα που θα πάρω το δάνειο, έχουν το δικό μου συμφέρον στο μυαλό όταν προτείνουν λύσεις ή από που παίρνουν την καλύτερη προμήθεια; επίσης παρά τα όσα αφήνουν να αιωρούνται, όχι , δεν μπορούν να επηρεάσουν ούτε στο ελάχιστο τις πιθανότητες να πάρεις ή όχι δάνειο. για όποιον δεν έχει διάθεση να μαζεύει χαρτιά λογικά βοηθανε σε αυτά τα θέματα και δίνουν κατευθύνσεις . Αλλά και πάλι δεν θέλω να με «κατευθύνει» κάποιος ο οποίος πληρώνεται από άλλον και όχι από εμένα . just my 2 cents
Asevastos Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου Φαντάζομαι παίρνουν την ίδια προμήθεια από όλες τις τράπεζες. Εμένα μου έδωσε και ένα σκεπτικό γιατί προτίμησε τη Χ συστημική έναντι των άλλων τριών ας πούμε.
panostza Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου 1 minute ago, Asevastos said: Φαντάζομαι παίρνουν την ίδια προμήθεια από όλες τις τράπεζες. Εμένα μου έδωσε και ένα σκεπτικό γιατί προτίμησε τη Χ συστημική έναντι των άλλων τριών ας πούμε. Κακώς το φαντάζεσαι . Και κακώς φαντάζεσαι ότι όλες οι εταιρείες έχουν με ολες τις τράπεζες σύμβαση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα