Προς το περιεχόμενο

GamsGo - YouTube Premium issue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Χρησιμοποιούσα το GamsGo για Shared Family Account Youtube Premium και λόγω κάποιων αλλαγών της Google η συνδρομή διακόπηκε και η GamsGo ζητάει κάποια στοιχεία ασφαλείας για να συνεχιστεί η συνδρομή μου. Αυτά είναι: Username/Password/3x8-digit Backup passwords. 

Μου φαίνεται λίγο επικίνδυνο, το έχει κάνει κανείς;

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Στις 26/6/2025 στις 2:10 ΜΜ, spltaker21 είπε

Καλησπέρα σας,

Χρησιμοποιούσα το GamsGo για Shared Family Account Youtube Premium και λόγω κάποιων αλλαγών της Google η συνδρομή διακόπηκε και η GamsGo ζητάει κάποια στοιχεία ασφαλείας για να συνεχιστεί η συνδρομή μου. Αυτά είναι: Username/Password/3x8-digit Backup passwords. 

Ευχαριστω.

Είσαι σίγουρος ότι στο ζητάει αυτή; Γιατί για πάρα πολύ scam ακούγεται... 

Δημοσ.
On 26/06/2025 at 14:10, spltaker21 said:

Καλησπέρα σας,

Ευχαριστω.

Χρησιμ οποιώ αρκετα μεγάλο διάστημα συνδρομές απο το gamsgo ,με συχνές διακοπές απο πλευράς τους.Ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει στοιχεία ασφαλείας οπότε υποθέτω οτι είναι απάτη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και σε μένα διακόπηκε είχα πληρώσει 25€ περίπου για 6 μήνες και έκανα τους 2….

Τώρα μου προτεινει να δώσω άλλα 37€ για 12 μήνες σε individual plan. 
δεν ξέρω τι να κάνω και αν θα τους ξαναεμπιστευτώ…

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πρόβλημα αναφερόταν στη σελίδα τους και τα στοιχεία που ζητούσαν επίσης τα πρόσθετες σε συγκεκριμένα πεδία μέσα στη σελίδα.

Πήρα το ρίσκο και να τους εμπιστευτώ ξανά και να τους δώσω αυτά που ζήτησαν. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και έπειτα και απο δική τους συμβουλή εννοείται πως άλλαξα τα πάντα στον λογαριασμό μου. Κωδικούς/Κωδικούς ασφαλείας/Αφαίρεση συσκευών. Αυτό το έκανα γιατί είχα καταλάβει πως θα μου προσθέσουν και τους προηγούμενους μήνες αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Την επόμενη φορά θα χρησιμοποιήσω το Spliiit που έχω ήδη για Netflix και δουλεύει μια χαρά με ελληνικό group.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...