Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να καταργήσουν και την μπροστινή κάμερα στην οθόνη και να επαναφέρουν το noche, μια μεγάλη νησίδα σαν των iphone, εφόσον προς τα εκεί βαδίζουν. 

Θυμαμαι τη πρώτη παρουσίαση του iphone το 2007, ο Τζομπς έλεγε " who want a stylus?  " Δηλαδή η Samsung μετά από 15 χρόνια το θυμήθηκε? 

Δημοσ.

Αντι να ενδιαφερθουν για την τραγικη φορτιση, δινουν λεφτα για κατάργηση υπάρχοντων πλεονεκτημάτων....

Συγχαρητήρια Samsung, η Nokia και η Blackberry σου εχουν ζεστανει το κρεββάτι και περιμένουν...

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν κατι δουλευει δεν το πειραζεις...

PS: @insomnia εγω δεν εδωσα καμια αδεια να βαλετε τo κινητο μου με αυτα που διαβαζω στην φωτογραφια της ειδησης...:P

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
17 hours ago, Makis101 said:

Δεν με νοιάζει κυριολεκτικά τσιγάρου. Είμαι τόσο πολύ ικανοποιημένος με το Samsung Galaxy S23 Ultra μου, που πραγματικά δεν έχω σκοπό να το αλλάξω για τα επόμενα 6 με 7χρόνια τουλάχιστον!

Και με δεκάρα κάμερα ε! Το τελευταίο καλό ultra, κράτα το όσο μπορείς περισσότερο! 

• Like 1
Δημοσ.

Προτείνω να αφαιρέσουν και την μπαταρία για να κάνουν χώρο να βάζουμε τα κέρματα μας.

• Haha 1
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να κάνω το συνήγορο της σαμσουνγκ, ολοι κατακρίνετε, αλλα πιθανότατα θα κερδίσει απο αυτο η σαμσουνγκ. Τα galaxy s23, 24, 25 κλπ, δεν είναι note. Είναι νορμάλ κινητά ναυαρχίδες που έχουν ΚΑΙ πενακι ώστε να βολέψουν ΚΑΙ χρήστες note. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν χρησιμοποιεί καν το πενάκι. Εχει έτσι ένα αχρείαστα χοντρό κινητο για κάτι που δεν χρησιμοποιεί. Το ίδιο κοινό θα είναι ποιο ευχαριστήμενο με ενα ποιο λεπτο κινητό. 

Θα μπορούσε να βγάλει η σαμσουνγκ ξανα, ξεχωριστά note με ενσωματωμένο πενάκι ώστε να είναι όλοι ευχαριστήμενοι. Μονο που ηταν τόσο μικρό το κοινό που αγόραζε note που δεν έβγαζε κέρδος απο ενα σημείο και μετα γι αυτο το έκοψε. Μη κοιτάτε εδω που μπήκαν οσοι παίρνουν το κινητο για το πενάκι, οι περισσότεροι ΔΕΝ το χρησιμοποιούν. 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, oldnew είπε

Θα μπορούσε να βγάλει η σαμσουνγκ ξανα, ξεχωριστά note με ενσωματωμένο πενάκι ώστε να είναι όλοι ευχαριστήμενοι. Μονο που ηταν τόσο μικρό το κοινό που αγόραζε note που δεν έβγαζε κέρδος απο ενα σημείο και μετα γι αυτο το έκοψε. Μη κοιτάτε εδω που μπήκαν οσοι παίρνουν το κινητο για το πενάκι, οι περισσότεροι ΔΕΝ το χρησιμοποιούν. 

Ειναι σαν την καποτα ενα πραγμα, καλυτερα να την εχεις ευκαιρη αν την χρειαστεις παρα να την ψαχνεις...

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Haha 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, ScorpioX777 said:

Ειναι σαν την καποτα ενα πραγμα, καλυτερα να την εχεις ευκαιρη αν την χρειαστεις παρα να την ψαχνεις...

Αυτοί που χρησιμοποιούν το πενάκι, με το δίκιο τους διαμαρτυρονται. Το θέμα είναι ότι είναι λίγοι. Το έχουμε καταλάβει οτι πιθανότατα το fold 7 θα είναι λεπτότερο απο το s25 ultra? Εκει που λέγανε τούβλα τα fold, θα γελάμε με τα galaxy s ultra σε λιγο.. Ναυαρχίδα υποτίθεται με το μεγαλύτερο πάχος στην αγορά όταν έχει γίνει μόδα το λεπτό τελευταία.. 

Εχω πάρει πόσα note. Πλέον έχω ενα fold 5, πηρα και το πενάκι και δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Το μέγεθος της οθόνης επιτρέπει να κάνω μια χαρά τα πάντα με δάχτυλο στην οθονη πλην σχεδίασης. Οκ οποίος έχει συνηθίσει να κρατάει σημειώσεις μπορεί να του λείψει το πενάκι αλλα και πάλι με τέτοια χρήση πας σε fold που τουλάχιστον έχεις επιφάνεια να γράψεις. Το κλασικό παλαιο note πέθανε. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, JcD είπε

Και με δεκάρα κάμερα ε! Το τελευταίο καλό ultra, κράτα το όσο μπορείς περισσότερο! 

Δεν έχω σκοπό να το αλλάξω για κανένα λόγο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το κινητό σε όλα τα επίπεδα!!!!!👌

• Like 2
Δημοσ.
Στις 26/6/2025 στις 8:56 ΜΜ, Bluedive είπε

Οι ανοησιες της Samsung φετος με το πενακι με εκαναν να παω απο το πολυ αγαπημενο Note 20 Ultra 5G στo εξαιρετικο εως τωρα (2 μηνες) S24 Ultra και δεν ασχοληθηκα καν με το S25 Ultra. Κατα πως φαινεται, μαλλον θα πιω το αιμα στο S24 Ultra και μετα παμε προς iPhone μετα απο 16 χρονια με Android και κυριως Samsung Note κινητα. Το λες και επιτυχια για την εταιρεια να αποξενωσει εναν τετοιο πελατη και σιγουρα δεν θα ειμαι ο μονος.

Γιατί τα iPhone έχουν γραφίδα ;; 😂 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, dsgeo είπε

Γιατί τα iPhone έχουν γραφίδα ;; 😂 

Επειδη προφανως αδυνατεις να κατανοησεις εναν απλο συλλογισμο επετρεψε μου να σου εξηγησω σαν να ησουν 5χρονο.  Το οικοσυστημα της Samsung στην σειρα Note και Ultra μου ειναι αρεστο εφοσον με την γραφιδα μπορω να κανω αυτα που θελω οπως θελω. Αν/οταν μου αφαιρεσουν η σαμποταρουν αυτη την δυνατοτητα, δεν εχω κανεναν λογο να παραμεινω στο οικοσυστημα. Ελπιζω να ειναι πλεον  κατανοητο.

Επεξ/σία από Bluedive
  • Haha 1
Δημοσ.
Στις 27/6/2025 στις 9:30 ΠΜ, oldnew είπε

Χωρίς να θέλω να κάνω το συνήγορο της σαμσουνγκ, ολοι κατακρίνετε, αλλα πιθανότατα θα κερδίσει απο αυτο η σαμσουνγκ. Τα galaxy s23, 24, 25 κλπ, δεν είναι note. Είναι νορμάλ κινητά ναυαρχίδες που έχουν ΚΑΙ πενακι ώστε να βολέψουν ΚΑΙ χρήστες note. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν χρησιμοποιεί καν το πενάκι. Εχει έτσι ένα αχρείαστα χοντρό κινητο για κάτι που δεν χρησιμοποιεί. Το ίδιο κοινό θα είναι ποιο ευχαριστήμενο με ενα ποιο λεπτο κινητό. 

Για αυτό υπάρχει και το S25+. Υστερεί βέβαια στις κάμερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...