logistoulis Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, manolis940 είπε Αν ιστορικά κάποιος έχει δείξει ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές της ΕΕ είναι η Apple. Οι Κινέζοι μια χαρά τα καταφέρνουν πάντα. Η υποστήριξη σε λογισμικό της apple είναι ασυναγώνιστη ειδικά αν συγκρίνεις με Κινέζους οι προσαρμογές στο hw μάλλον φαίνεται ότι είναι πολύ πιο εύκολες Μην κοιτάς που εμείς οι χρήστες android σε αυτό το κομμάτι έχουμε συνηθίσει στα σκατά και ακόμα και μετριότητες τύπου Samsung που κάνουν κινητά να σέρνονται (τουλάχιστον ένα α53 που μου έχουν δώσει) μας φαίνονται φοβερές Σε λογισμικό πέρα από την ίδια τη google (με τα προβλήματα που έχει και αυτή σε αλλά θέματα) οι υπόλοιποι είναι για τα μπάζα Επεξ/σία 27 Ιουνίου από logistoulis
Dimitris_1981 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Ναι, μια χαρά πέφτει ξύλο και στις άλλες διαδηλώσεις, όχι μόνο υπέρ της Παλαιστίνης. Στις ΗΠΑ όμως διώχνουν από τη χώρα όσους διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης & στον υπόλοιπο κόσμο απλά δεν γίνονται διαδηλώσεις. Ούτε καν στην Αίγυπτο ή στην Ιορδανία. Μα κυρώσεις στην Τουρκία για την παράνομη κατοχή δεν βάζουμε ούτε εμείς, θα απαιτήσουμε από τους υπόλοιπους να βάλουν; Τεσπα επειδή ξεφεύγουμε, η δική σου κριτική είναι εποικοδομητική, καμία σχέση με άλλα ψέκια που μπαίνουν μόνο για να κράξουν ΕΕ Δεν μου αρέσει να συγκρίνω και να έχω την λογική "γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι;" Αν το κάνω κάποιες φορές το παραπάνω είναι για να βγουν οι παρωπίδες σε μερικούς που βλέπουν οπαδικά τα θέματα. Αν κάποιος προσέξει όμως τι έχω γράψει συνολικά στο φόρουμ θα καταλάβει. Για εμάς δεν θα πω γιατί νομίζω θα παραβιάσω τους κανόνες του φόρουμ. Δεν έχω θετική άποψη πάντως. Έχω χειρότερη άποψη κι από αυτή για την ΕΕ. Τέλος, θα σου πω ότι θέλω την ΕΕ πολύ παραπάνω από αυτούς που την υποστηρίζουν με λόγια. Απλά την θέλω με το όραμα που είχαμε κάποτε και νιώθω πικρία που δεν το βλέπω να συμβαίνει. Ενώ κάνουμε κάποια βήματα προς την σωστή κατεύθυνση τελικά είναι ημιτελή και δεν αποδίδουν. Δυστυχώς , το κάθε κράτος κοιτάει το μαγαζάκι του και η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση έμεινε στα χαρτιά και είμαστε ακόμα στην λογική μιας ΕΟΚ με κάποια κοινή νομοθεσία και μπαλώματα που δεν αρκεί. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα