Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

poco x7 pro στα καλύπτει όλα 

Και επειδή το έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος 

Το poco x7 το απλό έχει κυρτή οθόνη το pro δεν εχει

Επεξ/σία από beknick
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, beknick είπε

poco x7 pro στα καλύπτει όλα 

Και επειδή το έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος 

Το poco x7 το απλό έχει κυρτή οθόνη το pro δεν εχει

Σωστός.... Αλλα υστερει σε κάμερες και η αυτονομία του δεν δικαιολογεί τα 6000 mah. Εξαιρετική συσκευή ομως. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια μέρα την βγάζει άνετα αλλά όντως θα μπορούσε παραπάνω. Για τις κάμερες για καθημερινο κινητό μια χαρά είναι αλλά τίποτα παραπάνω. Σε επιδώσεις σκίζει και είναι ip68 (για να γλιτώσεις κανένα ατύχημα όχι να το κάνεις υποβρύχιο)

Επεξ/σία από beknick
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, beknick είπε

Μια μέρα την βγάζει άνετα αλλά όντως θα μπορούσε παραπάνω. Για τις κάμερες για καθημερινο κινητό μια χαρά είναι αλλά τίποτα παραπάνω. Σε επιδώσεις σκίζει και είναι ip68 (για να γλιτώσεις κανένα ατύχημα όχι να το κάνεις υποβρύχιο)

Τις κάμερες τις συγκρίνω με τον ανταγωνισμό στα ίδια χρήματα.... Αλλα αν δεν ζητας κάτι εξεζητημένο είναι οκ. Κινητό αγοράζεις και όχι επαγγελματική κάμερα.... :)

44 λεπτά πριν, beknick είπε

Απο always on display τι λέει; Το έχεις ξεκλειδώσει από τα 10 δευτερόλεπτα; 

Σε βίντεο youtybe γίνεται... αλλά δε ξέρω κάποιον που να το έχει κάνει. 

Το κυριότερο αρνητικό για εμένα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω καταλήξει προς το παρόν σε 1+ από αλυσίδα δυστυχώς μόνο (όπου το 13R είναι στα 800€, ενώ skroutz 500€-550€ οπότε περιμένω ένα θαυμα).Καθώς η εγγύηση σε σκρουτζομαγαζα είναι περίπλοκη, σε άλλα λέει από αντιπροσωπεία και αλλού δεν γίνεται ούτε λόγος για 1+ εγγύηση ή είναι από τους ίδιους. Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει κάτι έμπιστο από skroutz να προτείνετε?

Αλλιώς κάτι φθηνότερο σε Realme όπου έχω και εμπειρία. Προς το παρόν ίσως είναι καλύτερα να κάνω υπομονή, να δοκιμάσω και το Oxygen Os αν μ'αρέσει και βλέπω.

Επεξ/σία από MightGuy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν σου αρέσει ή δεν σε συμφέρει κάτι περιμένεις ....

Ολες οι αλυσίδες με κάποιον συνεργάζονται για το service ,δεν το λένε ,είτε έχουν δικό τους  service ,απλά αναλαμβάνουν αυτοί την διαδικασία .

Eίναι πολιτική της κάθε εταιρίας και της αλυσίδας . Θέλουν κάπου να σε κλειδώνουν και με ψιλά γράμματα συναλλαγών , να σε έχουν "μόνιμο" πελάτη...

Ο Γερμανός παράδειγμα διαφημίζει ,ότι είναι και εξουσιοδοτημένο service σε όλα τα κινητά , σε ότι πουλά ......

Για τα Oneplus ,μπορείς να ρωτήσεις μέσα από την επίσημη σελίδα της εταιρίας  ,τι ισχύει με ότι πουλά καθένας https://service.oneplus.com/gr

Στις online πωλήσεις έρχονται με courier και στο επιστρέφουν με courier...

Ρώτα και εδώ   https://onething.gr/oneplus-smartphones/ ,γράφει κάτω στην σελίδα και τηλέφωνο service ,και στα προιόντα που διαφημίζει γράφει και κωδικούς παρτίδας και αναγνωριστικά να το ψάξεις ...

Για φθηνότερο Realme ,νέο μοντέλο ,παρόμοιο για την χρήση που το θέλεις , δεν είναι φθηνό ,και με μικρότερη υποστήριξη λογισμικού

https://www.skroutz.gr/s/59307785/Realme-14-Pro-5G-Dual-SIM-8-256GB-Suede-Grey.html

Να έχεις υπόψη και στα Realme από πέρσι από την περίοδο του Black friday  φαίνεται γίνεται το ίδιο , εμπορικές συμφωνίες .. ..

Πρώτα στην αλυσίδα αν χρειαστείς κάτι ,αλλά αν έχεις εμφανή παραστατικά ή το κουτί την ένδειξη ΕU , ρωτάς αν το δέχονται στο service της procordia με κάποια δικαιολογία  ,δεν μπορούσε η αλυσίδα κλπ..

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ.

Τελευταίο ζήτημα καθώς έψαχνα στο best price, πέτυχα αυτά τα δύο. Τα οποία έχουν και κριτικές, ενώ ένα από τα δύο αναφέρει και το επίσημος μεταπωλητής, όπου λογικά θα ισχύει κιόλας. Εφόσον δοκιμάσω από εβδομάδα και μ'αρέσει και το Oxygen ως χρήστης σκέφτομαι να τη κάνω την αγορά. Σε περίπτωση τηλεφωνικής επικοινωνία με τα παραπάνω καταστήματα, δεν νομίζω να βγάλω άκρη γτ πολύ απλά θα μου πούνε ναι είναι αυθεντικό για να πουλήσουν, ούτε νομίζω πως μπορώ να ζητήσω και IMEI. Το μόνο που μπορώ θεωρητικά να κάνω, είναι να το αγοράσω και να δω πίσω στο κουτί χώρα προέλευσης, IMEI και να τα ψάξω στο επίσημο site της 1+ για να βεβαιωθώ ?IMG_20250629_134705.jpg.62590c340c6b9f78fae039b666c4a33c.jpgIMG_20250629_134729.jpg.b22eb2efe3f9e22a6f4bc9a0a96a852c.jpg ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, MightGuy είπε

Τελευταίο ζήτημα καθώς έψαχνα στο best price, πέτυχα αυτά τα δύο. Τα οποία έχουν και κριτικές, ενώ ένα από τα δύο αναφέρει και το επίσημος μεταπωλητής, όπου λογικά θα ισχύει κιόλας. Εφόσον δοκιμάσω από εβδομάδα και μ'αρέσει και το Oxygen ως χρήστης σκέφτομαι να τη κάνω την αγορά. Σε περίπτωση τηλεφωνικής επικοινωνία με τα παραπάνω καταστήματα, δεν νομίζω να βγάλω άκρη γτ πολύ απλά θα μου πούνε ναι είναι αυθεντικό για να πουλήσουν, ούτε νομίζω πως μπορώ να ζητήσω και IMEI. Το μόνο που μπορώ θεωρητικά να κάνω, είναι να το αγοράσω και να δω πίσω στο κουτί χώρα προέλευσης, IMEI και να τα ψάξω στο επίσημο site της 1+ για να βεβαιωθώ ?IMG_20250629_134705.jpg.62590c340c6b9f78fae039b666c4a33c.jpgIMG_20250629_134729.jpg.b22eb2efe3f9e22a6f4bc9a0a96a852c.jpg ?

Δεν θα σε απογοητεύσει το Oxygen.

Εξάλλου είναι ίδιο με το Realme .

Εγώ από τότε που πήρα το πρώτο μου OnePlus δεν έχω αλλάξει εταιρεία.

Στα πιο καθαρά λειτουργία είναι Oppo, Realme, OnePlus που είναι τις ίδιας εταιρείας,τα Motorola,Pixel και παλιότερα θυμάμαι και κάτι πιο παλιές εταιρίες (Nokia,HTC,LG NEXUS, κλπ).

12 λεπτά πριν, MightGuy είπε

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, MightGuy είπε

Απο το MrMobile έχω πάρει ενα σαμσουγκ Α35 για την σύζυγό μου. Το μονο κακό είναι η καθυστερημένη αποστολή και ότι δεν σηκώνουν τηλέφωνα. Μονο με mail γίνεται η επικοινωνία. Εχει εξαιρετικές τιμές. Φρόντισε μόνο να έχει την ένδειξη EU για λόγους εγγύησης. Το Α35 που πήρα έχει.... 

• Το θέμα έχει κλειδωθεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...