kwstas_pap Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Ψάχνω κατάστημα για ανταλλακτικά laptop (εξειδικευμένο και όχι αξεσουάρ) και εκτός από online (που δεν έχουν φυσικό κατάστημα) και κάποια πασίγνωστα (2 όλα και όλα στην περιοχή του Ν.Κόσμου) δεν βρίσκω.. Βασικά θέλω να βρω ένα που να είναι στην περιοχή του κέντρου (Ομόνοια) και να έχει στοκ. Γιατί ρωτάω; γιατί βρε παιδιά, δεν γίνεται με δεκάδες (και 100δες) 'τεχνικάδικα' που υπάρχουν στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας (mobile και noname μικρομάγαζα) να μην υπάρχει κάποια πηγή (έστω και ανεπίσημη) που να μπορεί κανείς να προμηθευτεί ανταλλακτικά ΑΜΕΣΩΣ.. Πού τα βρίσκουν αυτοί τα ανταλλακτικά και κάνουν αμέσως επισκευές;!
VonLoutsos Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 41 minutes ago, Kthulhou said: Πες μας κ τι ανταλλακτικό ψάχνεις.... Να μπω εμβόλιμος και να ρωτήσω. Ψάχνω τα speakers από Lenovo Z70-80. Έχεις τιποτα κατά νου;
sakisgri Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Να μπω εμβόλιμος και να ρωτήσω. Ψάχνω τα speakers από Lenovo Z70-80. Έχεις τιποτα κατά νου; Μπορείς να τα πάρεις από Aliexpress στα 17€ περίπου (τελική τιμή) https://vi.aliexpress.com/item/1005007583824799.html Στην Ελλάδα και να τα βρεις, θα έχουν διπλάσια τιμή. 16 ώρες πριν, kwstas_pap είπε Πού τα βρίσκουν αυτοί τα ανταλλακτικά και κάνουν αμέσως επισκευές;! Πολλές φορές από donor boards, δλδ από ίδιο η παρόμοιο μηχάνημα που δεν επισκευάζεται η δεν συμφέρει, που πολλές φορές οι πελάτες είτε το αφήνουν στον μάστορα για ανταλλακτικά/ανακύκλωση είτε δεν πάνε να το παραλάβουν για να μη πληρώσουν τη διάγνωση (όταν χρεώνεται). 1
VonLoutsos Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, sakisgri said: Μπορείς να τα πάρεις από Aliexpress στα 17€ περίπου (τελική τιμή) https://vi.aliexpress.com/item/1005007583824799.html Στην Ελλάδα και να τα βρεις, θα έχουν διπλάσια τιμή. Πολλές φορές από donor boards, δλδ από ίδιο η παρόμοιο μηχάνημα που δεν επισκευάζεται η δεν συμφέρει, που πολλές φορές οι πελάτες είτε το αφήνουν στον μάστορα για ανταλλακτικά/ανακύκλωση είτε δεν πάνε να το παραλάβουν για να μη πληρώσουν τη διάγνωση (όταν χρεώνεται). Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα μου είναι πως αυτά που μου έδειξες είναι για το G70. Τα είχα δει και εγώ όμως δεν ξέρω αν θα κάνουν. Ευχαριστώ πάντως Edit: Στο επισημο της Lenovo τα δίνει παρέα με ενα ολοκληρο πλαστικο σαν κάλυμμα που έχει για το laptop. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από VonLoutsos 1
Kthulhou Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 16 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Να μπω εμβόλιμος και να ρωτήσω. Ψάχνω τα speakers από Lenovo Z70-80. Έχεις τιποτα κατά νου; https://www.amazon.com/Laptop-Internal-Speakers-Lenovo-Z70-80/dp/B0BN7LCSSF https://www.ebay.com/itm/396072835998 1
sakisgri Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα μου είναι πως αυτά που μου έδειξες είναι για το G70. Τα είχα δει και εγώ όμως δεν ξέρω αν θα κάνουν. Ευχαριστώ πάντως Edit: Στο επισημο της Lenovo τα δίνει παρέα με ενα ολοκληρο πλαστικο σαν κάλυμμα που έχει για το laptop. Έχεις δίκαιο, δεν το πρόσεξα. Βρήκα και εγώ αυτά που έβαλε ο φίλος πιο πάνω, αλλά θα πρέπει να ρωτήσεις από που στελνουν, διότι αυτό από Amazon, location γράφει είναι στην Κίνα, και το άλλο USA. 1
kwstas_pap Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου δεν ψάχνω κάτι που δεν βρίσκω online.. και δεν είναι η πρώτη φορά που ψάχνω κάτι συγκεκριμένο.. το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να πάω σε μαγαζί στο κέντρο! Δε θέλω να περιμένω 1-3 εργάσιμες (ή 15 μέρες από amazon) για να το πάρω. .Και στο κάτω-κάτω αν πάω σε μαγαζί 'παίζει' να τσιμπήσω ένα σωρό άλλα από τα ράφια :)..
Apaleytos80 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Γιατι πολύ απλα δεν συμφέρει να το εχει στοκ. Αμα κάτσει κανα donor board ναι, αλλα να κραταει ανταλλακτικα στοκ για μοντέλα που πιθανως δεν θα ζητηθούνε ποτε.. ποιος ο λόγος. Άσε που τα παλιοτερα λαπτοπ τα ξεφορτωνεται ο κόσμος, παίρνει ενα μτχ με 100-150 ευρω και κανει την δουλεια του. 1
kwstas_pap Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) βρε παιδιάαααααααααα... ρωτάω αν ξέρει κανείς και όχι αν θα έπρεπε να υπάρχει.. Για παράδειγμα στην Σπυρου Πάτση (Αθήνα) έχει ένα σωρό συνεργεία που βρίσκεις ανταλλακτικά για αυτοκίνητα και αν θες κάτι 'σπάνιο' αρκεί να την περπατήσεις και θα βρεις.. Anyway, αν βρω θα σας πω (για παράδειγμα στην Ομόνοια υπάρχουν κεντρικές κινεζοαγορές που έχουν τα πάντα και δεν διαφημίζονται πουθενά.. αρκεί να 'χωθείς' στα στενά (πρωινές ώρες😁)).. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από kwstas_pap
kwstas_pap Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) έτσι για το ιστορικό.. βρήκα κατάστημα στο Κουκάκι (αν και θα ήθελα καρακέντρο Αθήνας αλλά δεν πειράζει) και έτυχε να έχει αυτό που θέλω ετοιμοπαράδοτο (χωρίς παραγγελία) και υποψιάζομαι ότι έχει δεκάδες άλλα ανταλλακτικά (για λάπτοπ) ήδη εκεί.. δεν αναφέρω όνομα για μη λένε ότι κάνω διαφήμιση..αν googlάρετε θα το βρείτε (στην 2η- 4η σελίδα!!).. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από kwstas_pap
TechWeirdo Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Αυτά που είχες βρει πως λέγονται; Ανταλλακτικά για λάπτοπ δεν πωλούν πολλοί..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα