αποστόλης Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο ψάξιμο για τη πρώτη μου μηχανή. Μέχρι 500 κυβικά και όχι τύπου adventure. Πιο πολύ cruiser μου αρέσει. Επειδή ο μεγάλος μου έρωτας είναι η Ducati diavel αλλά 1200 κυβικά μηχανή δεν μου χρειάζεται κοιτάω το Benelli 502c που οπτικά μοιάζει. Ξέρω ότι η Benelli είναι πλέον κινεζική. Η τιμή της είναι πολύ καλή για αυτά που προσφέρει. Έχει κάποιος να μου πει γνώμη? Επίσης η αντιπροσωπεία εδώ Ελλάδα πώς είναι; Αυτά!
stel106 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 9 ώρες πριν, αποστόλης είπε Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο ψάξιμο για τη πρώτη μου μηχανή. Μέχρι 500 κυβικά και όχι τύπου adventure. Πιο πολύ cruiser μου αρέσει. Επειδή ο μεγάλος μου έρωτας είναι η Ducati diavel αλλά 1200 κυβικά μηχανή δεν μου χρειάζεται κοιτάω το Benelli 502c που οπτικά μοιάζει. Ξέρω ότι η Benelli είναι πλέον κινεζική. Η τιμή της είναι πολύ καλή για αυτά που προσφέρει. Έχει κάποιος να μου πει γνώμη? Επίσης η αντιπροσωπεία εδώ Ελλάδα πώς είναι; Αυτά! επεσε ενα φεγγαρι στα χερια μου ενα TRK μετρια πραγματα γενικα να ξερεις ...δεν ξερω και τις απαιτησεις σου βεβαια!!(το λεω διοτι δεν εχω κολληματα με κινεζους κλπ παιρνω οτι μου ταιριαξει μιας και τα αλλαζω συχνα ) στα γρηγορα που ειδα αυτο που θες κανει 7000 με τα χαρτια κλπ καλυτερα πανε σε καποιο επωνυμο brand εστω λιγο used να κρατησει και μια σωστη τιμη για οταν πεις να αλλαξεις κλπ 1
mp123 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Μάπα φίλε. Βαλε κάτι παραπάνω πήγανε σε κάνα ρεμπελ 500 της χοντα να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.
dpolal Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 22 ώρες πριν, αποστόλης είπε Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο ψάξιμο για τη πρώτη μου μηχανή. Μέχρι 500 κυβικά και όχι τύπου adventure. Πιο πολύ cruiser μου αρέσει. Επειδή ο μεγάλος μου έρωτας είναι η Ducati diavel αλλά 1200 κυβικά μηχανή δεν μου χρειάζεται κοιτάω το Benelli 502c που οπτικά μοιάζει. Συγνώμη αλλά τα 1.200 κυβικά της Ducati είναι το μόνο πρόβλημα και όχι τα 32.000+ που κοστίζει καινούργια;;; 🤣 1
Black Demis Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 hour ago, dpolal said: Συγνώμη αλλά τα 1.200 κυβικά της Ducati είναι το μόνο πρόβλημα και όχι τα 32.000+ που κοστίζει καινούργια;;; 🤣 δεν ειναι ολοι στην ελλαδα με 800 εως 2000 ευρω μισθό.... εχει ενα 5% που δεν τους λειπει κατι και αλλο ενα 5% που ειναι πολύ ανετα..... , ξέρεις τι ειναι 10% πληθυσμού? 1+ εκκατομυριο ατομα!!! αυτα τα ατομα και μονο αρκουν για να κινειται η αγορα
villasg Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Κινεζικο της σειρας , θα ελεγα για 1η μηχανη να μην πας σε new . Παρε ενα μτχ για να μαθεις συνηθίσεις κλπ υπαρχουν αρκετα στο στυλ σου . Υγ κατοχος vulcan S 2
αποστόλης Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 5 hours ago, villasg said: Κινεζικο της σειρας , θα ελεγα για 1η μηχανη να μην πας σε new . Παρε ενα μτχ για να μαθεις συνηθίσεις κλπ υπαρχουν αρκετα στο στυλ σου . Υγ κατοχος vulcan S Ωωωωωω δε το ηξερα αυτο το μοντελο. Θα το ψαξω! Ευχαριστω πολυ. 7 hours ago, dpolal said: Συγνώμη αλλά τα 1.200 κυβικά της Ducati είναι το μόνο πρόβλημα και όχι τα 32.000+ που κοστίζει καινούργια;;; 🤣 Μεταχειρω σκεφτομουν ουτως η αλλως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα