poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Celtic1453 said: Αυτά τα βλαστοκύτταρα ύποπτα μοιάζουν Μάλλον εμφυτεύουν τσιπς στους ανθρώπους που τα κάνουν Αφού δημιούργησαν το ζαχαρο και τη χοληστερίνη με.τοσα ζαχαροπλαστεία, γυροπιτταδικα και χασαποταβερνες, που άφησαν να ανοίξουν, μετά έφεραν τα ςμβ@λι@ τους με τα βλαχοκυτταρα , πως τα λέμε, κοβιτ, Να τα βάλουν τσιπς στο κοσμακη --------- !?! ΥΓ εξαιρετική είδηση για ένα νόσημα που σκοτώνει τσακιρης chips ή lays? ή μηπως ruffles? εγω παντως ζητησα 4g chip αλλα μου βαλαν 5g.ολα τελεια απο τοτε Επεξ/σία 27 Ιουνίου από poulinos
Celtic1453 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 2 ώρες πριν, poulinos είπε τσακιρης chips ή lays? ή μηπως ruffles? εγω παντως ζητησα 4g chip αλλα μου βαλαν 5g.ολα τελεια απο τοτε Σου έβαλαν 4G τσιπς Na καις λιγότερη μπαταρία?
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 16 hours ago, Celtic1453 said: Σου έβαλαν 4G τσιπς Na καις λιγότερη μπαταρία? 5g για να ειμαι futureproof με επεκταση micro sd 1
Celtic1453 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, poulinos είπε 5g για να ειμαι futureproof με επεκταση micro sd Έτσι είστε εσείς.... Πόση ραμ σου έβαλαν?
somt Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, argiris34 είπε εχοντας μια κορη 14 με διαβητη ανατριχιασα αλλα ειναι τοσο πολλα τα χρηματα από την αντιμετωπιση του διαβητη που δεν ξερω αν οι βιομηχανιες ειναι διατεθιμενες να τα αφησουν (3*70€ αισθητηρες 10*10€ καθετηρες + ινσουλινη/ μηνα +4000/4-5 ετη αντλία ++++) κάνε μια χάρη στην κόρη σου και μη τη βάλεις στη λογική ότι όλοι μας κυνηγάνε, οι κακές βιομηχανίες κτλ η ιατρική είναι με την κόρη σου Επεξ/σία 28 Ιουνίου από somt
matrixgeo Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) η συγκεκριμένη μελέτη αφορά κυρίως άτομα με προβλήματα υπογλυκαιμίας Επεξ/σία 28 Ιουνίου από matrixgeo
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, matrixgeo είπε η συγκεκριμένη μελέτη αφορά κυρίως άτομα με προβλήματα υπογλυκαιμίας Διαβήτη τύπου 1
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 23 hours ago, Celtic1453 said: Έτσι είστε εσείς.... Πόση ραμ σου έβαλαν? 64 ddr5 .πεταω.και upgradeable αν χρειαστει.
mike299 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 5 hours ago, poulinos said: 64 ddr5 .πεταω.και upgradeable αν χρειαστει. Εσύ νομίζω ότι θά εκτιμούσες μια 10gbit θύρα περισσότερο 😜 2
ellhn123 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα με τη θεραπεία αυτή είναι η ανοσοκαταστολή η οποία απαιτείται για μην καταστραφούν και τα νέα β-κύτταρα (αυτά που παράγουν την ινσουλίνη) από το ανοσοποιητικό σύστημα. Υπάρχει όμως μια νέα θεραπεία από την εταιρεία Sana με έδρα το Seattle η οποία τροποποίησε τα β-κύτταρα ώστε να μην τα αναγνωρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και έτσι να μην τα καταστρέφει, χρησιμοποιώντας τεχνολογία CRISPR και έτσι δεν χρειάζεται καθόλου ανασοκαταστολή. Όσο για το αν θα επιτρέψουν οι φαρμα τις θεραπείες αυτές, νομίζω ότι πλέον δεν μπορούν να τις αποτρέψουν ίσως μόνο να τις καθυστερήσουν. Άλλωστε το κενό αυτό θα το καλύψει ο διαβήτης τύπου 2 ο οποίος εξαπλώνεται σταθερά... https://ir.sana.com/news-releases/news-release-details/sana-biotechnology-announces-positive-clinical-results-type-1 Επεξ/σία 6 Ιουλίου από ellhn123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα