swqol Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Καλησπέρα, ψάχνω λύση για απομάκρυνση αμιάντου από στέγη ~6,5 τετραγωνικά μέτρα σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Πήρα προσφορά από γνωστή εταιρεία που κυμαίνεται από 6.000 έως 8.000 ευρώ, κάτι που μου φαίνεται υπερβολικό για τόσο μικρή επιφάνεια. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία ή μπορεί να προτείνει πιο προσιτή και αξιόπιστη εταιρεία με τις νόμιμες πιστοποιήσεις;
giwrgostr Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εγώ είχα πάρει προσφορά από δυο εταιρείες από τη λίστα του Υπουργείου για ελενιτ γυρω στα 70τμ (τοιχοι και οροφη) οι προσφορές ήταν μεταξυ 4,5 κα 5,5 χιλιάδων ευρώ + η άδεια μικρής κλίμακας από δικό μου μηχανικό. Η χρέωση ανα επιπλεον τετραγωνικο δεν ηταν μεγάλη, αυτο που πληρώνεις ακριβά είναι η ειδική άδεια του Υπουργείου και ο κόπος να έρθει το συνεργείο με τον εξοπλισμό. Αυτο το κανει ασυμφορο για μικρές ποσότητες. Η μια εταιρεια που ειπε με πολυ χαμηλη τιμη μπορει να ερθει απλα να τα παρει από τον δρόμο αν τα βγαλω μόνος μου, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο και δεν το ρισκάρω. Επεξ/σία 27 Ιουνίου από giwrgostr
swqol Δημοσ. 27 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Εγώ είχα πάρει προσφορά από δυο εταιρείες από τη λίστα του Υπουργείου για ελενιτ γυρω στα 70τμ (τοιχοι και οροφη) οι προσφορές ήταν μεταξυ 4,5 κα 5,5 χιλιάδων ευρώ + η άδεια μικρής κλίμακας από δικό μου μηχανικό. Η χρέωση ανα επιπλεον τετραγωνικο δεν ηταν μεγάλη, αυτο που πληρώνεις ακριβά είναι η ειδική άδεια του Υπουργείου και ο κόπος να έρθει το συνεργείο με τον εξοπλισμό. Αυτο το κανει ασυμφορο για μικρές ποσότητες. Η μια εταιρεια που ειπε με πολυ χαμηλη τιμη μπορει να ερθει απλα να τα παρει από τον δρόμο αν τα βγαλω μόνος μου, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο και δεν το ρισκάρω. Στην λιστα απο οτι βλέπω για Θεσσαλονικη εχει μονο την εταιρεια που εχω επικοινωνήσει ήδη.Τώρα βλεπω που λες για 70 τετραγωνικα 4.5-5.5 χιλιάδες και το ποσο που είπαν για 6,5 τετραγωνικά μου φαίνεται τεράστιο.
giwrgostr Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εγώ βρίσκομαι Αθήνα και υπάρχουν παραπάνω εταιρείες, οπότε ίσως λόγω ανταγωνισμού οι τιμές να είναι πιο χαμηλές. Παίζει και ρόλο τι διαδικασία χρειάζεται για να βγουν, γερανός, σκαλωσιές κλπ. Επίσης, ίσως σε εσένα έβαλαν και την άδεια μικρής κλίμακας μέσα. Τι έλεγε η προσφορά συγκεκριμένα; Επεξ/σία 27 Ιουνίου από giwrgostr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα