ioannischr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) η κλαρνα θα σου ζητησει πρωτα να συνεννοηθεις με το καταστημα και περιμενουν νομιζω την ακυρωση της ΄παραγγελιας απο το pcrama μετα δεν γνωριζω τι ενεργειες πρεπει να κανεις Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από ioannischr 1
Morosis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, ioannischr είπε η κλαρνα θα σου ζητησει πρωτα να συνεννοηθεις με το καταστημα και περιμενουν νομιζω την ακυρωση της ΄παραγγελιας απο το pcrama μετα δεν γνωριζω τι ενεργειες πρεπει να κανεις Οχι φιλε μου,επειδη ειχα προβλημα με ηλεκτρονικη παραγγελια ικεα μεσω κλαρνα,εχει ειδικο αιτημα μεσα στο app που σου παγωνει τις επομενες πληρωμες και γινεται προσπαθεια επικοινωνιας απο κλαρνα προς το καταστημα,αν δεν βγει ακρη σου επιστρεφεται το ποσο μετα απο ημερες και ακυρωνεται τελειως η παραγγελια. 3 1
KnightRider Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Kι εγώ έκανα την χαzoμαρα να παραγγειλω απο κει εφόσον υποτίθεται έχουν κιόλας φυσικό κατάστημα στην Καλαμαριά. Εγώ 30 Αυγούστου παρήγγειλα εναν HP EliteDesk 800 G3 στα 123€ και πριν μια βδομαδα τους είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπαν να στείλω στο viber μήνυμα σε έναν αριθμό που μου είπαν κι ακόμα απάντηση δεν πήρα..... Επειδή κι εγώ το έψαξα βλέπω πάρα πολλές αρνητικές κριτικές και απορώ πως είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η επιχείρηση...... Επίσης επειδή πλήρωσα με κάρτα στο site τους δεν ξέρω αν πρέπει να ακυρώσω την κάρτα και να βγάλω καινούργια μην τυχόν τίποτα πιο μετά αρχίσουν να με κλέβουν Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από KnightRider 1
Dimitris Verlis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, KnightRider said: Kι εγώ έκανα την χαzoμαρα να παραγγειλω απο κει εφόσον υποτίθεται έχουν κιόλας φυσικό κατάστημα στην Καλαμαριά. Εγώ 30 Αυγούστου παρήγγειλα εναν HP EliteDesk 800 G3 στα 123€ και πριν μια βδομαδα τους είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπαν να στείλω στο viber μήνυμα σε έναν αριθμό που μου είπαν κι ακόμα απάντηση δεν πήρα..... Επειδή κι εγώ το έψαξα βλέπω πάρα πολλές αρνητικές κριτικές και απορώ πως είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η επιχείρηση...... Επίσης επειδή πλήρωσα με κάρτα στο site τους δεν ξέρω αν πρέπει να ακυρώσω την κάρτα και να βγάλω καινούργια μην τυχόν τίποτα πιο μετά αρχίσουν να με κλέβουν Προχώρα σε αμφισβήτηση συναλλαγής και καταγγελίες με όλα όσα έγραψα στην προηγούμενη σελίδα. Πάντως σήμερα ήδη έχει ανεβάσει το techmaniacs για το PC-ΔRAMA, όνομα και πράμα https://techmaniacs.gr/sigovrazei-neo-kanoni-gia-gnosto-elliniko-eshop-syskeyon-kai-pc-parts/ Δείτε εδώ #75858 ΑΠΟΔΕΙΞΗ.pdfμε 0% ΦΠΑ αχχαχααχχαααχαχαχα Τουλάχιστον στέλνει Ζ ο ΦΗΜ τους, δεν το περίμενα. Απόσπασμα της απάντησης μου στο παραστατικό που μου στείλανε Δηλώσατε 0% ΦΠΑ, ενώ η εταιρεία σας με νομική μορφή ΙΚΕ δεν εμπίπτει σε καθεστώς απαλλαγής ΦΠΑ, έχοντας κύκλο εργασιών πάνω από 500.000€ σύμφωνα με τους ισολογισμούς σας για το φορολογικό έτος 2022 και 2023 άρα σαφώς υπάγεται η επιχείρηση σας στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ. Η αξία στο παραστατικό είναι 227€, ενώ η πραγματική αξία που κατέβαλα είναι 228.92€, γεγονός που συνιστά ανακριβή έκδοση. Ο τρόπος πληρωμής δηλώθηκε ώς <<Μετρητά>>, ενώ η πληρωμή έγινε μέσω Klarna / Web Banking γεγονός που αλλοιώνει τα πραγματικά δεδομένα της συναλλαγής. Το παραστατικό έχει ήδη διαβιβαστεί στο eSend / myDATA με λανθασμένα στοιχεία. Σας καλώ για πλήρη επιστροφή των χρημάτων μου και ακύρωση της παραγγελίας μου μια και πρόκειται για τυποποιημένα προιόντα και έχω ήδη συμπληρώσει την φόρμα ακύρωσης της παραγγελίας σας. Επίσης το πιστοποιητικό ISO 9001 έχει λήξει από το 2023 κάτι που αποδεικνύει τον λόγο της κακής και αγενής διαχείρησης του προβλήματος μου. Επιπλέον είναι ανύπαρκτο το πιστοποιητικό ISO 27001 οπότε τα προσωπικά μου δεδομένα δεν θεωρώ πως είναι ασφαλή και σε οποιαδήποτε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε θα προχωρήσω σε καταγγελία και στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων. Παρακαλώ για την ακύρωση της παραγγελίας, επιστροφή των χρημάτων μου και διαγραφή των προσωπικών μου δεδομένων Τέλος να επισημάνω πως είναι παράνομο να προβάλλετε τις πιστοποιήσεις 9001, 27001 και MAR αφού δεν είναι σε ισχύ τίποτα από τα τρια όπως θα δείτε στα παρακάτω έγγραφα. Ληγμένα πιστοποιητικά ISO 9001 που βρήκα ψάχνοντας, 27001 δεν νομίζω να πήραν ποτέ. PIR6019288_0004_0416_SV2.Doc.pdfPIR6019288_0002_0114_Stage 2.pdf Επίσης δεν είναι Microsoft Authorized Refurbisher οπως λενε οι κλόουν δείτε εδώ λίστα συνεργατών 20 οκτώβρη 2024 MAR-Partner-Directory-FY20_Oct.pdf 3
Tsino Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Ο τύπος απαντάει σε κάθε μια κριτική έτσι... ότι να ναι απαντήσεις βέβαια, αλλά απίστευτος !! 2
hackerW32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μάλλον πρέπει να αλλάξουν ονομα σε pctama γιατι για να παραλάβεις πρεπει να εχεις κανει τάμα πρώτα. Μου λείπει το τοπικ με τα ανέκδοτα. 3 2
Dimitris Verlis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Λοιπόν παιδιά, ακούστε το νέο σουσου που προέκυψε, εκτός του ότι ο υπάλληλος (πιθανόν και ιδιοκτήτης) με έβρισε στο τηλέφωνο σήμερα, με απειλούν με μηνύσεις, εξώδικα, δικαστήρια, αποζημιώσεις επειδή ανεβάζω εδω στο thread και τους "δυσφιμώ" χααχχαχαχαχα. Δείτε εδώ απειλές Και σήμερα φυσικά έλαβα έναν φάκελο όπου περιείχε την παραγγελία από το eshop τους και την απόδειξη, ούτε καν τα προιόντα μου. Προχωράω σε καταγγελία και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Επιπλέον έχουν εξαπατήσει δύο φίλους μου. Μην φοβάστε τίποτα, κάντε τους καταγγελίες και δημόσια ρεζίλι, ας κάνουν και 70 μηνύσεις. Και πάλι χαμένοι θα βγουν οι απατεώνες. 3
Dimitris Verlis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Νέα ενημέρωση, Μου ήρθε ένα δευτερο δεμα απο ACS με διαστάσεις 55x30x10 και βάρος 5 κιλά. Λέτε να μου έστειλαν τα λάπτοπ επειδή δεν τους εχω αφήσει λεπτό ήσυχους από την περασμένη τρίτη; χχαχαχαχααχ 1
lector Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, Dimitris Verlis είπε Νέα ενημέρωση, Μου ήρθε ένα δευτερο δεμα απο ACS με διαστάσεις 55x30x10 και βάρος 5 κιλά. Λέτε να μου έστειλαν τα λάπτοπ επειδή δεν τους εχω αφήσει λεπτό ήσυχους από την περασμένη τρίτη; χχαχαχαχααχ Τελικα ειναι οντως αυτο που περιμενες και ειναι ενταξει; Αν ναι, ειναι αποριας αξιο για ποιο λογο στο "απειλητικο" email δε μπηκαν στον κοπο να σου πουνε οτι "χαλαρωσε αδερφε το πακετο σου εχει φυγει και φτανει αυριο" ή κατι τετοιο.
Dimitris Verlis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Καλημέρα σας όλους, Ήρθαν κάτι σάπια Fujitsu lifebook χωρίς μπαταρίες χωρίς SSD 4gb ram χαχαχαχαχα Ανέβασα στο TikTok unboxing https://vm.tiktok.com/ZNds7FbCx/ 1 1 7
kostasbm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 49 minutes ago, Dimitris Verlis said: Καλημέρα σας όλους, Ήρθαν κάτι σάπια Fujitsu lifebook χωρίς μπαταρίες χωρίς SSD 4gb ram χαχαχαχαχα Ανέβασα στο TikTok unboxing https://vm.tiktok.com/ZNds7FbCx/ εσύ τι αγόρασες ????
Sheogorath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, kostasbm είπε εσύ τι αγόρασες ???? i5 6ης γενιάς κτλ. Εγώ λέω καταγγελία και ας μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί. 1
PerfectParanoia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dimitris Verlis είπε Καλημέρα σας όλους, Ήρθαν κάτι σάπια Fujitsu lifebook χωρίς μπαταρίες χωρίς SSD 4gb ram χαχαχαχαχα Ανέβασα στο TikTok unboxing https://vm.tiktok.com/ZNds7Fb Φοβεροί. Θα εχουν θαμμενο κανεναν ορο οτι αμα δεν εχουν το μηχάνημα θα σου στειλουν εφάμιλλο και αλλα λογια να αγαπιόμαστε και πανε κουτοπονηρα να το εκμεταλλευτούν. Γνησιοι φορτιστες ομως! >.< Edit: Καραγκιοζιλικια. https://pcrama.gr/e-shop/presales-eos-70.html Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από PerfectParanoia
Talaipas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Απατεώνες και απορώ τι κάνει η πολιτεία με τόσες καταγγελίες. Έρχεται μεγάλο κανόνι και απορώ πως έχουν χρόνια λειτουργίας Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από Talaipas
Dimitris Verlis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Το αστείο είναι πως εγώ αγόρασα 2 surface book με i7 6200u, 16gb ram, 3000x4000 touch οθόνη, 512gb και 1tb δίσκους και μου έστειλαν τα αρχαία Fujitsu χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Το καλύτερο είναι πως το βίντεο έχει φτάσει 40k views σχεδόν. Το χειρότερο είναι πως δεν έχει επικοινωνήσει καμία υπηρεσία μαζι μου. Στείλτε μου όλοι τις συναλλαγές σας που έχετε κάνει μεσω της πύλης πληρωμών viva payments. Αναζητηστε το email της viva, βρίσκομαι σε επικοινωνία μαζί τους, ίσως μας κάνουν την καλή και μας γυρίσουν πίσω τα χρήματα μας με το καλό. Η klarna το έρευνει ακόμη το ζήτημα, απάντηση από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν έχω λάβει ακόμη ούτε από ΑΑΔΕ ούτε από συνήγορο του καταναλωτή, ούτε από γενική γραμματεία καταναλωτών (υπουργείο ανάπτυξης), ούτε τα κανάλια έχουν ασχοληθεί με το θέμα και έχω στείλει κυριολεκτικά τα πάντα. Οπότε αφού μου έστειλαν δεύτερο σάπιο δέμα το ανέβασα στο TikTok και ας με τρέχουν στα δικαστήρια μέχρι τότε θα έχουν βαρεσει πτώχευση. Μου το παίζουν φουλ μάγκες στο τηλέφωνο. Στείλτε μου όλοι στο email [email protected] 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα