Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/9/2025 στις 10:42 ΜΜ, Dimitris Verlis είπε

Πάντως σήμερα ήδη έχει ανεβάσει το techmaniacs για το PC-ΔRAMA, όνομα και πράμα
https://techmaniacs.gr/sigovrazei-neo-kanoni-gia-gnosto-elliniko-eshop-syskeyon-kai-pc-parts/

Το μονο λαθος στο αρθρο ειναι το παρακατω. ΠΑΝΤΑ προπληρωμη, και ΠΑΝΤΑ με καρτα και οχι με καταθεση. Μονο ετσι εχεις ελπιδες στην αμφβισβητηση. ΟΧΙ, η πληρωμη με καρτα στην κουριερ δεν ειναι πληρωμη προς το καταστημα (αλλα προς την υπηρεσια κουριερ που ολοκληρωσε επιτυχως την δουλεια της), και αρα η αμφισβητηση ισως δεν γινει δεκτη. 

image.png.2b04420753926f91bfc5c03810b1f0f5.png

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, στις 2/10 με κάλεσαν και με απειλούσαν με εξώδικα, αγωγές και δικαστήριαχαχαχαχα, χθες έλαβα refund από την Klarna ευτυχώς. 

Επίσης ισχυρίζονται πως οι κλήσεις καταγράφονται κάτι που είναι παράνομο αν δεν υπάρχει σαφή ενημέρωση από το τηλεφωνικό κέντρο ή τον εκάστοτε υπάλληλο εξυπηρέτησης. 

Ανυπομονώ να με τρέξουν στα δικαστήρια (δεν πρόκειται να γίνει ποτέ), την περασμένη Δευτέρα με έτρεχε στα δικαστήρια γνωστός πάροχος κινητής τηλεφωνίας (αθωώθηκα) και θα φοβηθώ τους απατεώνες; 

Στείλτε όλοι την περίπτωση σας στα κανάλια μπας και ανταποκριθούν και προχωρήστε στις αντίστοιχες καταγγελίες, μόνο έτσι θα μπει ένα τέλος σε αυτή την απάτη. 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
Στις 5/10/2025 στις 9:34 ΠΜ, kontos1956 είπε

.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΙΣΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ.ΑΛΛΑ 120ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ 120ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ONLINE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

Εχεις απολυτο δικιο! Εμενα η πειραιως ενω μου ειπανε οτι η διαδικασια αμφισβητησης μπορει να τραβηξει 60 μερες την Πέμπτη μου εστειλε το εξης μηνυμα: "TO AITHMA AMΦIΣBHTHΣHΣ ME APIΘMO .............. EXEI ΓINEI AΠOΔEKTO. ΠAPAKAΛOYME EΛEΓΞTE TIΣ KINHΣEIΣ TOY ΛOΓAPIAΣMOY ΣAΣ ENTOΣ TΩN EΠOMENΩN HMEPΩN".... Μεσα σε 2 βδομαδες δλδ! Μια χαρα! Θελω να δω μολις λαβω τα χρηματα αν θα με ενοχλησουν απο τη Pc(δ)rama να γελασουμε! Εχω κανει τη καταγγελια και στη προστασια καταναλωτη αλλα δε ξερω κατα ποσο θα ασχοληθουν απο εκει γτ.δεν εχω λαβει τπτ απο εκεινη τη πλευρα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/10/2025 στις 10:08 ΠΜ, gabrielazar είπε

Και εγω παθών, 125€ έκανα μεταφορά χρημάτων για ένα surface στις 30/8 . Έκανα ακύρωση συναλλαγής (εθνική τράπεζα ) και περιμένω, ελπίζω να μου τα επιστρέψουν , αν και με χρέωσε 25€ η εθνική τράπεζα για την αίτηση ακύρωσης.

Θα ήταν ενδιαφέρον να ενημέρωνες όταν απαντήσουν.

Γενικά δεν αναφέρονται πολλές τέτοιες περιπτώσεις στο forum - όπου γίνεται αίτηση ακύρωσης σε έμβασμα που έχει οριστικοποιηθεί. 

Επεξ/σία από Engimek
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά και γω μια από τα ίδια. Αγόρασα ένα λαπτοπ δηθες - 70% presales από τις 14/08/2025 και ακόμη περιμένω... Η παραγγελία υποτίθεται ότι ετοιμάζεται. Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω πολλές φορές και μέσω email αλλά μάταια ... Έχω κάνει την αγορά σε δόσεις μέσω klarna. Έχω πληρώσει τις 2 αλλά την 3 όχι. Επικοινώνησα με την klarna ενημέρωσα, πάγωσαν την πληρωμή της 3ης δόσης και είμαι σε αναμονή έχω αποστείλει email στο pcrama και ζητάω ακύρωση και επιστροφής αλλά δε βλέπω φως... Ακόμη τουλάχιστον. Έχει κάνει κάποιος άλλος αγορά με klarna; έβγαλε ακρη με την επιστροφή των χρημάτων; 

Επεξ/σία από Vagelis82gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αντιμετωπίση της βίας ως κάτι αποδεκτό δεν είναι σωστή λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα έχουμε.

Επεξ/σία από l3ft3r1s
Δημοσ.

Καλημερα συνκαμμενοι.

29-4-25 εφαγα και εγω το τυρακι της χαμηλης τιμης και με δαγκωσαν οι κυριοι της εν λογω εταιριας.Αν ξερει καποιος,μπορω να κανω αμφισβητηση συναλλαγης στην τραπεζα μετα απο 5 μηνες που περασανε ?

• Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tha.tothmaker είπε

Καλημερα συνκαμμενοι.

29-4-25 εφαγα και εγω το τυρακι της χαμηλης τιμης και με δαγκωσαν οι κυριοι της εν λογω εταιριας.Αν ξερει καποιος,μπορω να κανω αμφισβητηση συναλλαγης στην τραπεζα μετα απο 5 μηνες που περασανε ?

χωρίς παρεξήγηση γιατι περίμενες 6 μήνες? 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

χωρίς παρεξήγηση γιατι περίμενες 6 μήνες? 

Καμια παρεξηγηση φιλε

Καλη τη πιστη θες,χαζομπουνταλας θες,τι να λεμε τωρα,την πατησα.

Βεβαια τελη Απριλιου που αγορασα οι κριτικες τους ηταν πολυ καλες,μετα ξεκινησε το πανηγυρι.

Τωρα τι κανουμε ειναι το θεμα......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν λέω γιατί αγόρασες από εκεί, όλοι μπορούμε να την πατήσουμε προφανώς.

λέω γιατί περίμενες να ενεργήσεις για τα νόμιμα -την παραλαβή αυτού που παρήγγειλες- τόσους μήνες?

εγώ στον 1 μήνα θα είχα κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής.

δοκίμασε να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα σου, λογικά θα πάρεις τα χρήματα πίσω.

ελπίζω να πλήρωσες με κάρτα γιατί αν το έκανες με κατάθεση.....:ph34r:

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
Δημοσ.

Για την αναμονη ηταν η καλη πιστη,κτλ.

Με καρτα πληρωσα,μολις κατεβασα και την αποδειξη συναλλαγης απο το e-banking, η απορια μου εινα αν θα δεχτει η τραπεζα την αμφισβητηση μετα απο τοσο καιρο.Αν ξερει καποιος,να μην μπαινω τσαμπα σε διαδικασιες και με την τραπεζα,δεν ειναι και αυτοι οτι πιο ευχαριστο......

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Χρονικά όρια: Συνήθως πρέπει να γίνει εντός 60 ημερών από τη χρέωση. (από το chatgpt)

Αν ειναι απολυτοι σε αυτο,το χασαμε το κορμι πατριωτη......

Αρχισω τηλ/mail στην τραπεζα και ο Θεος βοηθος

Λοιπον κυριοι

1) Μιλησα (!!!!) με τραπεζα εντος 3λεπτου.

2) Εφοσον η συναλλαγη λογιστικοποιηθηκε (οπως μου ειπε η εκπροσωπος) μπορω να προβω σε αμφισβητηση συναλλαγης ασχετως του χρονικου διαστηματος που περασε.

3) Η ολη διερευνηση απο την τραπεζα θα παρει κανα διμηνο.

Το σημαντικο για μενα ειναι το Νο2 αν και δεν ξερω αν ισχυει για ολες τις τραπεζες

• Like 2
Δημοσ.
On 06/10/2025 at 11:55, Dimitris Verlis said:

Καλημέρα σε όλους, στις 2/10 με κάλεσαν και με απειλούσαν με εξώδικα, αγωγές και δικαστήριαχαχαχαχα, χθες έλαβα refund από την Klarna ευτυχώς. 

Επίσης ισχυρίζονται πως οι κλήσεις καταγράφονται κάτι που είναι παράνομο αν δεν υπάρχει σαφή ενημέρωση από το τηλεφωνικό κέντρο ή τον εκάστοτε υπάλληλο εξυπηρέτησης. 

Ανυπομονώ να με τρέξουν στα δικαστήρια (δεν πρόκειται να γίνει ποτέ), την περασμένη Δευτέρα με έτρεχε στα δικαστήρια γνωστός πάροχος κινητής τηλεφωνίας (αθωώθηκα) και θα φοβηθώ τους απατεώνες; 

Στείλτε όλοι την περίπτωση σας στα κανάλια μπας και ανταποκριθούν και προχωρήστε στις αντίστοιχες καταγγελίες, μόνο έτσι θα μπει ένα τέλος σε αυτή την απάτη. 

Πριν πάρουν φόρα, πες τους να φάνε φασολάδα πρώτα....  

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδακια! Όσοι την εχετε πατησει κανετε αμφισβητηση συναλλαγης εφοσον εχετε πληρωσει με καρτα! Η αμφισβητηση συναλλαγης γινεται μεσω του ebanking σας εκτος αν εχει παρελθει το διαστημα των 4 μηνων που τοτε θα πρεπει να την κανετε τηλεφωνικα ή με φυσικη παρουσια σε κατάστημα της τραπεζας σας! Αφου κανεις την αιτηση αμφισβήτησης της συναλλαγης λιγες μερες μετα (εμενα 3 αν θυμαμαι καλα) μου εστειλαν email απο την τραπεζα για να τους δωσω περισσοτερα στοιχεια! Ακριβες ποσο της συναλλαγης τι αφορουσε και τι επικοινωνια ειχα με τους απατεωνες... Τους εστειλα τα παντα στο email και με σκρινσοτ... Μετα καποια στιγμη σου ερχεται ενα μήνυμα για το αν εγινε δεκτη η αιτηση αμφισβητησης και αν εγινε δεκτη (οπως εμενα) 3-4 εργασιμες μερες μετα τα λεφτα επιστραφηκαν στον λογαριασμο μου... Συνολικα δλδ απο οταν εκανα την αμφισβητηση συναλλαγης σε 3 εβδομαδες ειδα τα λεφτα πισω στην καρτα μου... Απο εκει και περα εχω κανει την καταγγελια στην προστασια του καταναλωτή αλλα για να πω και την αποψη μου δεν περιμενω και πολλα πολλα στην μπανανια που ζουμε να κανουν τπτ... Η δημοσια διαπόμπευση παντως ειναι η καλυτερη λυση... Reports στα social media τους και αφηστε οπωσδηποτε αρνητικο review με σχολιο στην google γιατι απο εκει δε μπορουν να το σβησουν οπως κανουν πχ στο facebook... Τουλαχιστον να προστατευσουμε αλλους απο το να πεσουν θύματα στην απατεωνια τους οπως εγω...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...