Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάλογα τη θες από το κινητό.

Εγώ τόσα λεφτά για Xiaomi δεν θα έδινα με τίποτα.

Αν και πέρασε από τα χέρια μου για 3-4 μέρες λόγο που μου το έφερε ένας φίλος.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Fotia είπε

To έχουν οι αλυσίδες ανοικτό να το δει όποιος ενδιαφέρεται ...

κ θεωρείς ότι από 3 λεπτά στα χέρια σου θα καταλάβεις τα πάντα χωρίς να στα εξηγήσει κάποιος ? έτσι το παίζουν όλοι ξερολες κ μετά κλαίνε τα λεφτά τους αδερφέ. μην δίνεται τέτοιες συμβουλές για κινητά των 1000+ ευρώ. Φιλικά στο λέω κ συγνώμη

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Fotia είπε

Μπορεί να αγοράσει κανείς  ότι θέλει χωρίς να το δει ,επειδή του του είπε κάποιος ..

δεν βγάζουν νόημα καν αυτά που γράφεις φίλε μου.. Το κάθε βίντεο που θα δει κάποιος είναι πολύ ποιο βοηθητικό γιατί θα σου πει σε όλους τους τομείς τι μπορεί να κάνει η κάθε συσκευή παρά να πάει να το δει ένα λεπτό στα χέρια του..τα βίντεο είναι απο άτομα που το είχαν έστω 1 Εβδομάδα κ ξέρουν να το ψάξουν κ οχι πήγαμε σε ενα μαγαζί κ κάνουμε οτι ξέρουμε τι μας γίνεται..ούτε κριτήρια είπες για να πάρεις μια συσκευή ούτε τίποτα άπλα πηγαίνετε δείτε το.. Έτσι δεν βοηθάμε τον κόσμο τον παραπλανούμε

Δημοσ.

Η παραπλάνηση είναι να πιστεύει κανείς μια άποψη τρίτων  ,χωρίς να ελέγξει στα κριτήρια του ...

Δημοσ.

Μα αυτό σου εξηγεί ενα βίντεο κ βλέπεις αν σου Κάνει, κ οχι αυτό που λες εσύ πήγαινε δες το για μισό λεπτό..στο μισό λεπτό θα δεις μπαταρία,ήχο, φωτογραφία ? ούτε καν τι καθόμαστε κ κουβεντιάζουμε τώρα.. Απλή λογική είναι.. κ δεν λέω να πιστεύεις τους πάντες που κάνουν ενα βίντεο αλλά οχι αυτό που λες εσύ, δεν στέκει με την καμία απο όποια μεριά κ αν το πιάσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...