George10001 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους, σε ερευνα που πηρα κρεας απο 3-4 κρεοπωλεια της γειτονιάς, καθως ο κρεοπωλης μας των 20+ ετων εκλεισε, δεν μπορεσα να βρω καλό/ποιοτικό μοσχαρίσιο κρέας, αλλες φορές ήταν πολύ σκληρό δε μασιώταν και αλλες φορες η γευση του και η ποιοτητα του γενικα δεν ηταν καλή. Δεδομένου οτι θα ηθελα να αγορασω και μοσχαρίσιο συκώτι που θελει προσοχή στην κατανάλωση (να μην εχει φαει το ζώο αντιβιωτικά, ορμονες, χημεία κλπ), γνωριζει καποιος να προτείνει καποιο καλό κρεοπωλείο στη θεσσαλονίκη (κατα προτίμηση ανατολική θεσσαλονίκη) (και ισως κατα προτίμηση αν ξερει καποιον που να εχει δικά του ζώα/εκτροφή) ; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 27 Ιουνίου από George10001
George10001 Δημοσ. 29 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου On 27/06/2025 at 19:09, Dante80 said: Ρίξε μια ματιά στον Αλεξόπουλο. παιρνω κρεας απτον αλεξοπουλο, απλα αναγκαστικά, γιατι παρολο που ειναι μετριότατο, δεν εχει καλυτερες επιλογες η περιοχη. Συκωτι που πηραμε απο αλεξόπουλο, Δεν ήταν καλό, οπότε δεν ξαναπήραμε. 2
ask Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου ειναι νεα κρηνη, δεν ξερω αν σου πεφτει μακρυα: Krini's Meathouse Kofos Angelos 1
piiii Δημοσ. Κυριακή στις 08:58 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:58 μμ Ανατολικά δεν έχω γνώση για να προτείνω, αλλά δυτικά με κλειστά μάτια Χατζηαγγελίδης στους αμπελόκήπους. Απο τότε που ξεκίνησα να πέρνω κρέας απο εκεί δεν έχω ξαναακουμπήσει απο πουθενά αλλού. Είναι λίγο τσιμπημένος σε σχέση με το ανταγωνισμό αλλά δικαίως γιατί πουλάει ΑΑ κρέας. 1
Hawk_K Δημοσ. Δευτέρα στις 10:15 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:15 πμ Δες κρεαταγορά Φίλιππος στα Κωνσταντινοπολίτικα. Οι γονείς μου αγοράζουν χρόνια δεν είχαν ποτέ παράπονο, εγώ δεν ζω πλέον εκεί αλλά όσες φορές έχω φάει οτιδήποτε θα έλεγα ότι είναι πολύ καλό. 1
mike15 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:16 μμ στην μαρτιου μετα την καρακαση δεξια σε ενα στενακι ,εχει μαλακο σουβλακι,νοστιμο.θερμη ο γαντας φημιζεται οτι εχει καλο ντοπιο πραγμα. 1
animor Δημοσ. Δευτέρα στις 04:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:48 μμ Έχω καταλάβει ότι με τον κρεοπώλη πρέπει να έχεις μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση για να σου δίνει τα «καλά», να μπορείς να κάνεις πιο ιδιαίτερες παραγγελίες κλπ. Συκωτι πχ που αναφέρατε, πάντα υπάρχει, αν όμως είσαι σταθερός πελάτης και του πεις να σου δώσει όποτε έχει κάποιο εγγυημένα καλό και που το γνωρίζει, μπορεί να περιμενεις δυο εβδομάδες. Φυσικά μπορεί και να σε κοροϊδεύει να νομίσεις ότι έχεις ειδική μεταχείριση ενώ στην πραγματικότητα σου δίνει ό,τι και στον περαστικό που ήρθε πρώτη φορά. Αλλά απο τις δικές μου εμπειριες, όντως ισχύει αυτό. 2
George10001 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 μμ On 30/06/2025 at 15:16, mike15 said: στην μαρτιου μετα την καρακαση δεξια σε ενα στενακι ,εχει μαλακο σουβλακι,νοστιμο.θερμη ο γαντας φημιζεται οτι εχει καλο ντοπιο πραγμα. μου δειχνει στη θερμη. Δε βρισκω κατι στην περιοχη μαρτιου
gsisr Δημοσ. Τετάρτη στις 01:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:57 μμ Ο γαντας ειναι στη Θερμη. στη καρακαση ειναι αλλο κρεωπολειο. ο γαντας εχει οντως νοστιμο κρεας ντοπιο. πολυ ωραιο κιμα μοσχαρισιο, αλλα και μοσχαρι για μαγειρεμα, βλεπε χτενι, ελια, ποντικι. πολυ ωραια χειροποιητα μπιφτεκια μοσχαρι και κοτοπουλο. βεβαια δεν με ικανοποιει η μοσχαρισια σπαλομπριζολα για ψησιμο στο καρβουνο καθως θα την ηθελα πιο παχια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα