Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 hours ago, 11osmikrosmhtsos said:

Τι ειδους μπλοκο ειναι αυτο που κοβεις τον δρομο? Τι πραγμα ειναι αυτο, απο που και ως που οριζεται...

Ο εξυπνοτερος ο μεσαιος που την εκανε λουης. Κοβουνε τον δρομο, ετσι στην ψυχρα...

πες το αυτο στην μανα του οταν θα κλαιει πανω απο τον τάφο. Δεν υπαρχουν τα σχολιά σας πραγματικά.

• Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, Giorgos241 said:

Όλο αυτό που περιγράφεις μου αρέσει, αλλά δεν απέχει και πολύ από το μοντέλο που έχουν στην Κίνα με τους citizen points. Επισης, σκέψου τι υποδομή θέλει αυτό που πίσω για ανάλυση , επεξεργασία και αποστολή αποτελεσμάτων για κάθε καμερουλα. 

Πιάσε καφέ / ποτό έχει ζουμί η κουβέντα 

Εννοούσα για ρόλο υγείας αλλα 😅

Στον δρόμο αυτό καθώς τρέχουν φαντάζομαι, είναι μονόδρομος να τους σταματήσεις. Τώρα αν είναι σωστό θα πω πως ΔΕΝ είναι ιδίως όταν το αμάξι που έχει μπλοκάρει τον δρόμο είναι Cayenne και όχι περιπολικό με σειρήνα κλπ. 

Υπάρχει ένα μέρος που τους κρατάς για λίγο μήπως ξεμεθυσουν, πληρώσουν πρόστιμο και όλα καλά. 

Εκεί υπάρχει η επιλογή να τους πάρεις τον δίπλωμα. Σε πιάνουν χωρίς δίπλωμα; Παρακαλώ περάστε από φυλακή. Γιατί απλά σου αποσύρανε το δίπλωμα για κάποιο λόγο. 

Για να βάλουν κάποιον στην φυλακη θα πρπει να έχουν φιλακες έχουν κάνα δυο τρύπες για ελάχιστα άτομα και για εκεί δεν τους φτάνει το χρήμα να τα συντηρούν και μου λες για κάτι ποιο μαζικό ? Ούτε για αστείο σε ένα τόσο φτωχό κράτος 

7 minutes ago, great said:

πες το αυτο στην μανα του οταν θα κλαιει πανω απο τον τάφο. Δεν υπαρχουν τα σχολιά σας πραγματικά.

Αν μαζέψουν αρκετά κομμάτια από το σώμα του να θάψουν 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kalmik είπε

Γενικά όλα αυτά με τα υψηλά ως εξοντωτικά πρόστιμα δείχνουν ξεκάθαρα την πλήρη αποτυχία εκπαίδευσης σε οδηγική συμπεριφορά και αστυνόμευση. Είναι (κατ' αναλογία) κάτι σαν τον μεσαίωνα όπου η μόνη ποινή ήταν ο θάνατος. Τώρα εξοντώνουμε οικονομικά για μια ζώνη και μάλιστα ως φόβητρο. Το σωστό είναι η συνεχής, αποτελεσματική αστυνόμευση και η βεβαιότητα καταλογισμού παράβασης που επιτυγχάνεται με ορθολογισμό (πχ. ορθολογικά και ρεαλιστικά όρια ταχύτητας) και διαβάθμιση ανάλογα με επικινδυνότητα. Και ίσως να υποχρεώνονταν αντί υψηλού προστίμου, οι παραβάτες να επιλέγουν ένα τυπικό πρόστιμο και να παρακολουθούσαν ένα σεμινάριο οδηγικής συμμόρφωσης ή μερικές ώρες κοινωνικής εργασίας.

ΥΓ H ευκολία με την οποία πέρασε το νέο ΚΟΚ κυβέρνηση με τις ..ευλογίες της αντιπολίτευσης δείχνει ευδιάκριτα πόσο αβασάνιστα και χωρίς κοινωνική έρευνα και γνωμοδότηση ειδικών περνάει η νομοθεσία που επηρεάζει τις ζωές μας. Μπράβο ρε λεβέντες πολιτικοί, που νομίζετε ότι η επιφανειακή αυστηροποίηση φέρνει πραγματικά αποτελέσματα όταν χάνονται συνέχεια ζωές και στις πόλεις η κυκλοφοριακή ασυδοσία χτυπάει κόκκινο.

βασικα μου θυμιζει την παιδαγωγικη σχολη κλασικου ελληνα γονεα.αν δεν ακους παρε μια μπατσα.απο εκει ξεκινανε ολα.εαν ολοι μας απο τα 13 πηγαιναμε σε εναν ψυχολογο σιγουρα οι περισοτεροι δεν θα επαιρναν διπλωμα,εαν βεβαια υπηρχε ψυχολογικη αξιολογηση για διπλωμα,ουτοπικο ..γιατι οπως και να το κανουμε στο τιμονι ο καθενας βγαζει τον χαρακτηρα του ..εγω ξερω ποιος θελει να οδηγησει σωστα δεν χρειαζεται ουτε καμερες ουτε μπατσα..ομως ειναι λιγοι αυτοι που θελουν και ολα γινονται παλι κυκλος,ναχαμε να λεγαμε..

• Like 2
Δημοσ.
18 minutes ago, Black Demis said:

Για να βάλουν κάποιον στην φυλακη θα πρπει να έχουν φιλακες έχουν κάνα δυο τρύπες για ελάχιστα άτομα και για εκεί δεν τους φτάνει το χρήμα να τα συντηρούν και μου λες για κάτι ποιο μαζικό ?

λεω για κατι προσωρινο που θα τα θυμασαι. Ιδιως αν οδηγησεις χωρις αδεια και ακομα χειροτερα αν στην εχουν κατασχεσει.

18 minutes ago, Black Demis said:

Αν μαζέψουν αρκετά κομμάτια από το σώμα του να θάψουν

wow that was cruel. 

Δημοσ.
7 minutes ago, Giorgos241 said:

wow that was cruel. 

yes, but it is the reality.

εχετε εικονα τι γινεται το καλοκαιρι που πανε ολοι αυτοι με τις μηχανες χωρις κρανος για μπανιο φωροντας το μαγιο μονο και τιποτα αλλο?  Εχετε δει ανθρωπο απο εκει να πεφτει κατω. Απλα μενει το δερμα στην ασφαλτο. Απλά. Δεν ειναι θεμα υπερβολής ή cruel είναι ρεαλισμός

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mike15 είπε

βασικα μου θυμιζει την παιδαγωγικη σχολη κλασικου ελληνα γονεα.αν δεν ακους παρε μια μπατσα.απο εκει ξεκινανε ολα.εαν ολοι μας απο τα 13 πηγαιναμε σε εναν ψυχολογο σιγουρα οι περισοτεροι δεν θα επαιρναν διπλωμα,εαν βεβαια υπηρχε ψυχολογικη αξιολογηση για διπλωμα,ουτοπικο ..γιατι οπως και να το κανουμε στο τιμονι ο καθενας βγαζει τον χαρακτηρα του ..εγω ξερω ποιος θελει να οδηγησει σωστα δεν χρειαζεται ουτε καμερες ουτε μπατσα..ομως ειναι λιγοι αυτοι που θελουν και ολα γινονται παλι κυκλος,ναχαμε να λεγαμε..

Αν σκεφτείς ότι οι γενιές που έφαγαν ξύλο σε σχέση με αυτές που μεγάλωσαν οι ίδιοι χωρίς ξύλο και προσπαθούσαν να δικαιολογούν τα πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας και αποκλείεται να κάνουν μαλακίες τα πήγαν καλύτερα σε θέματα συμπεριφοράς και αξιών. 

• Haha 1
Δημοσ.
32 minutes ago, great said:

yes, but it is the reality.

εχετε εικονα τι γινεται το καλοκαιρι που πανε ολοι αυτοι με τις μηχανες χωρις κρανος για μπανιο φωροντας το μαγιο μονο και τιποτα αλλο?  Εχετε δει ανθρωπο απο εκει να πεφτει κατω. Απλα μενει το δερμα στην ασφαλτο. Απλά. Δεν ειναι θεμα υπερβολής ή cruel είναι ρεαλισμός

Έχουμε Ίντερνετ. Ευτυχώς δεν έχει τύχει ποτέ να δω άτομο να σβήνει σαν γομολάστιχα στην καυτή άσφαλτο but I get your point. Ξανά, είναι θέμα παιδείας και αστυνόμευσης αν δεν τηρείται η νομοθεσία. 

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Morosana είπε

Αν σκεφτείς ότι οι γενιές που έφαγαν ξύλο σε σχέση με αυτές που μεγάλωσαν οι ίδιοι χωρίς ξύλο και προσπαθούσαν να δικαιολογούν τα πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας και αποκλείεται να κάνουν μαλακίες τα πήγαν καλύτερα σε θέματα συμπεριφοράς και αξιών. 

ε δεν νομιζω.καθε γενια εχει τα καλα και τα κακα της. εχω τυχει παιδια να με σεβονται και εχω τυχει σε κωλοπαιδα,το ιδιο υπηρχε και τοτε αλλα δεν μπορεις να συγκρινεις εποχες.αλλα αγχη τοτε αλλα υλικα αγαθα αλλα υπαρξιακα θεματα τοτε με τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν συμφωνω παντως με το οικονομικο προστιμο

Πιο ευφανταστο και διδακτικο ειναι οι παραβατες να τιμωρουνται με μια βδομαδα υποχρεωτικης παρακολουθησεις των εφημερευοντων νοσοκομειων. Να δουνε εκει τους κομματιασμενους κουρσαρους της ασφαλτου

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, great είπε

πες το αυτο στην μανα του οταν θα κλαιει πανω απο τον τάφο. Δεν υπαρχουν τα σχολιά σας πραγματικά

Nah μόνο και μόνο από τον ελιγμό του φαίνεται ότι είναι χερας. Οπότε τι κατάφερε απλώς? Να μην φάει πρόστιμο και να συνεχίσει την βόλτα του. More power to him. Έτσι πρέπει κάθε δράση φέρνει αντίδραση. Κλείνουν ένα ολόκληρο δρόμο, ε θα έχουν αυτή την αντίδραση. 

2 ώρες πριν, great είπε

φοβερο το οτι ρωτανε μα τι πραγματα ειναι αυτα και ειναι η μαγκια να ξεφυγεις

Ναι φοβερό ε? Τι είναι ο δρόμος τσιφλίκι τους να τον κλείνουν με το έτσι θέλω?

3 ώρες πριν, mike15 είπε

πρωτον εαν εισαι καποιος ουτε σε αγγιζει ο αστυνομικος αλλιως πας αδιαβαστος

Γιατί στην Ελλάδα εάν είσαι κάποιος σε αγγίζει? Αν δεν είσαι γράφουν ότι τους κατέβει επειδή έτσι γουστάρουν. 

3 ώρες πριν, mike15 είπε

δευτερον αν κινηθεις νομικα εναντιον του αστυνομικου ..πας αδιαβαστος

Θα έλεγα το αντίθετο εκεί υπάρχει δυνατότητα να κινηθείς νομικά εναντίων του. Εδώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑ  Η ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ . Το αν η απόφαση θα είναι υπέρ σου ή όχι δεν φέρει ουσία αν εδώ δεν μπορείς καν να κάνεις τίποτα διότι ούτε καν μπορείς να πάρεις τα στοιχεία του σε πρώτη φάση 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike15 είπε

ε δεν νομιζω.καθε γενια εχει τα καλα και τα κακα της. εχω τυχει παιδια να με σεβονται και εχω τυχει σε κωλοπαιδα,το ιδιο υπηρχε και τοτε αλλα δεν μπορεις να συγκρινεις εποχες.αλλα αγχη τοτε αλλα υλικα αγαθα αλλα υπαρξιακα θεματα τοτε με τωρα.

Έχουμε λίγο διαφορετική προσέγγιση.  Σύμφωνα με τα βιώματα μου πιστεύω ότι περισσότερο έμαθα από το ξύλο που έφαγα στα 15 απ' τον παππού μου γιατί πήρα κρυφά το αμάξι του παρά από τα μαθήματα του πατέρα μου για το πώς να "οδηγάω"  και να κάνω παντιλικια σε αυτή την ηλικία. Το ίδιο πιστεύω έμαθε και ο μεγάλος μου γιος όταν έφαγε γερό χαστούκι γιατί έκλεψε απ το περίπτερο και του εξήγησα ότι το χαστούκι που έφαγε πιθανότατα θα είναι τίποτα στο ξύλο που δικαιολογημένα θα του έριχνε ο περιπτεράς αν τον έπιανε ο ίδιος, παρά από την παιδοψυχολόγο, τη μάνα του, και τη τωρινή μου γυναίκα που προσπαθούσαν να βρουν την αιτία  και δικαιολογίες στα βιώματα του με διαζύγια, τσακωμούς κτλ κτλ κτλ κτλ. Καλύτερα να ξέρει ότι η κάθε μαλακισμενη του πράξη πιθανότατα θα φέρει ανάλογη αντίδραση παρά να περιμένω να πήξει το μυαλό του. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τον ΚΟΚ που αφορά συνύπαρξη με άλλους. Προτιμώ στον πιτσιρικά με τα ηχεία και τους ενισχυτές στο smart να του τα πάρουν όλα και να μάθει hard way ότι δεν μπορεί να σπάει μπάλες παρά να περιμένω να τα βρει με τον εαυτό του και να συνειδητοποιήσει ότι ο τρόπος που εκφράζεται δεν είναι σωστός. 

• Like 3
Δημοσ.
3 hours ago, Giorgos241 said:

λεω για κατι προσωρινο που θα τα θυμασαι. Ιδιως αν οδηγησεις χωρις αδεια και ακομα χειροτερα αν στην εχουν κατασχεσει.

χλομο το βλεπω  θα πρεπει να αλλαξει το συνταγμα για αυτο και παλι θα ειμαστε αντιθετοι με τους κανονες της ΕΕ

Δημοσ.
1 hour ago, 11osmikrosmhtsos said:

Θα έλεγα το αντίθετο εκεί υπάρχει δυνατότητα να κινηθείς νομικά εναντίων του. Εδώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑ  Η ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ . Το αν η απόφαση θα είναι υπέρ σου ή όχι δεν φέρει ουσία αν εδώ δεν μπορείς καν να κάνεις τίποτα διότι ούτε καν μπορείς να πάρεις τα στοιχεία του σε πρώτη φάση 

Κάτσε ρε, καλά τα λες μέχρι εδώ αλλά αυτό δεν ισχύει.

Καταρχάς μπορείς να αμφισβητήσεις μια κλήση ΚΟΚ στο διοικητικό πρωτοδικείο αν θεωρείς ότι έκανε λάθος ο αστυνομικός και ο διοικητής δεν την ακυρώνει.

Αν θεωρείς ότι έγινε με δόλο, μπορείς να τρέξεις τον τροχονόμο και για παράβαση καθήκοντος. Τα στοιχεία του τα γράφει στην κλήση.

Αλλο είναι το πρόβλημα: ότι όλα αυτά είναι κοστοβόρα και μπελαλίδικα. Οπότε αν σε γράψει κάποιος 100€ πχ ότι «προκαλείς τρομο στους λοιπούς χρήστες της οδού» (ναι το έχω δει έτσι ακριβώς) επειδή ήθελε να σε γράψει και δεν έβρισκε κάτι άλλο, ούτε από οικονομική άποψη αξίζει να το κυνηγήσεις ούτε από άποψη χρόνου. Μόνο αν είσαι λεφτάς και το κάνεις για ηθικούς λόγους.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Κάτσε ρε, καλά τα λες μέχρι εδώ αλλά αυτό δεν ισχύει.

Καταρχάς μπορείς να αμφισβητήσεις μια κλήση ΚΟΚ στο διοικητικό πρωτοδικείο αν θεωρείς ότι έκανε λάθος ο αστυνομικός και ο διοικητής δεν την ακυρώνει.

Αν θεωρείς ότι έγινε με δόλο, μπορείς να τρέξεις τον τροχονόμο και για παράβαση καθήκοντος. Τα στοιχεία του τα γράφει στην κλήση.

Αλλο είναι το πρόβλημα: ότι όλα αυτά είναι κοστοβόρα και μπελαλίδικα. Οπότε αν σε γράψει κάποιος 100€ πχ ότι «προκαλείς τρομο στους λοιπούς χρήστες της οδού» (ναι το έχω δει έτσι ακριβώς) επειδή ήθελε να σε γράψει και δεν έβρισκε κάτι άλλο, ούτε από οικονομική άποψη αξίζει να το κυνηγήσεις ούτε από άποψη χρόνου. Μόνο αν είσαι λεφτάς και το κάνεις για ηθικούς λόγους.

Νομιζω ακριβως αυτο ηθελα να πω, αλλα δεν το εξεφρασα καλα.

Εγω το εθεσα στην βαση οτι η κληση δεν παει αυτοδικαια στο δικαστηριο (οπως γινοτανε παλαιοτερα οσο ειχαμε τα πταισματα αν δεν υπεγγραφες δλδ. την αμφισβητουσες επιτοπου)

Τωρα πρεπει να τρεξεις μια διαδικασια με δικα σου εξοδα για να αντιτεθεις σε υποκειμενικα κριτηρια βεβαιωσης (οπως το παραδειγμα που εδωσες) μερικα χρονια μετα οταν εκδικαστει.

Συμφωνω και με την εξαιρεση που εδωσες

10 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Ο δολος δεν μπορει να βεβαιωθει οταν τα κριτηρια βεβαιωσης ειναι υποκειμενικα και δεν υπαρχουν λοιπα αποδεικτικα στοιχεια (π.χ. βιντεο)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/6/2025 στις 5:10 ΜΜ, tutuyo είπε

Δλδ οι χαλια δρομοι φταινε για την ασυδοσια που επικρατει στους ελληνικου δρομους?

Δεν ειμαστε στην εποχη της Καταρας και της Καστανιας. Το οδικο δικτυο εχει βελτιωθει σημαντικα

Καλο το παραμυθακι αλλα ο δρακος λειπει φιλτατε, παντα σε καθε περιπτωση φταιει ο ανθρωπινος παραγοντας, για εδω Ελλαδα. Ολα τα υπολοιπα (φταιε ο δρομος, ο αναδρομος Ερμης, το κακο μας το ριζικο, ο Τζωρτζ Σορος) ειναι για λαικη καταναλωση

και σε καθε περιπτωση δεν ζηταμε να γινουν οι νομοι ιδιοι με τους Αγγλικους. Ζηταμε να εφαρμοστουν οπως εφαρμοζονται στην Αγγλια. Ανεφερα παραδειγμα. Ενα τυχαιο ΣΚ τολμησαν να σταυμθευσουν παρανομα οι αλλοι στο Μπραιτον και τους εγραψαν ΟΛΟΥΣ. Ποσα ΣΚ σταθμευουν παρανομα στις παραλιακες πολλεις οι Ελληναραδες?

Τι να λεμε τωρα. Ειμαστε Ισλαμαμπαντ και για αυτο δεν φταιει κανενας αλλος παρα η πληρης ανεφαρμογη των νομων.

Γιατι ο Ελληναρας οταν οδηγει εξωτερικο συμμορφωνεται ΠΛΗΡΩΣ?Γιατι πχ στην Αγγλια θα σταματησει σε ολες τις διαβασεις, ενω στην ελληνικη διαβαση θα περασει αερας?Η ιδια διαβαση δεν ειναι?

Γιατι ξερουν οτι Ελλαδα ειναι μπαχαλο και δεν τρεχει τιποτα. Το ιδιο και οι ξενοι οχι μονο Ελληνες. Οταν ερχονται Ελλαδα οδηγανε χαλια ενω στη χωρα τους υποδειγματικα. Επισης δρομους ακομα δεν εχουμε δυστυχως. Περιφερειακος Θεσσαλονικη-Μουδανια καθε λιγα χλμ εχει κατι τρελα βουναλακια πας με 100-120 και το νιωθεις καλα ουτε καν ισιος δεν ειναι ο δρομος δηλαδη. Χωρια οτι οταν βρεχει γινονται κατι γουρνες και με 50 να πηγαινεις μπορει να σε πεταξει απο το δρομο. Αυτα ειναι ντροπη σε εναν δρομο που δεν αδειαζει ποτε και ειδικα καλοκαιρι γινεται χαμος με τον τουρισμο που κατεβαινουν Χαλκιδικη. Δεν ειναι για τιποτα η Ελλαδα ακομα και αυτα που φτιαχνουν γινονται για τις μιζες πχ 10 εκατομμυρια να γινει ενας δρομος τα 5 θα πανε τσεπουλα γνωστων και με τα αλλα 5 θα κανουν εναν δρομο που σε 1-2 χρονια θα ειναι ερειπιο. Καταντια αλλα αυτη ειναι η Ελλαδα καινουργιοι δρομοι και σε 1-2 μηνες βλεπεις να εχουν κατσει σε αρκετα σημεια περα απο τα βουναλακια καθε λιγο σε δρομους με οριο 120-130χλμ. Στην υγεια μας παιδια και προσεχετε στους δρομους 10 φορες παραπανω απο οτι πρεπει γιατι εχει πολλους δολοφονους εκει εξω που πανε οπως να ναι. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...