eidikos33 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Καλησπέρα σας Έσπασε αγωγος έξω από την οικία μου και έπειτα από έλεγχο που έκανα ρολόι μου είδα ότι γυρνούσε ενώ είχαν σταματήσει την υδροδότηση, τι μπορεί να φταίει; Αυτή τη στιγμή έχει έρθει συνεργείο να αποκαταστήσει την βλάβη, εγώ έκλεισα την βάνα δίπλα από τον μετρητή αλλά αν την ανοίξω πάλι αρχιζει και γυρνάει ο μετρητής. Μπορεί να είναι επιστροφή νερού ή αέρας?
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Καλησπέρα σας Έσπασε αγωγος έξω από την οικία μου και έπειτα από έλεγχο που έκανα ρολόι μου είδα ότι γυρνούσε ενώ είχαν σταματήσει την υδροδότηση, τι μπορεί να φταίει; Αυτή τη στιγμή έχει έρθει συνεργείο να αποκαταστήσει την βλάβη, εγώ έκλεισα την βάνα δίπλα από τον μετρητή αλλά αν την ανοίξω πάλι αρχιζει και γυρνάει ο μετρητής. Μπορεί να είναι επιστροφή νερού ή αέρας? Επιστροφή όχι γιατι θα γύριζε ανάποδα.Αέρας ναι.Γιατί δεν τους ρωτάς αφού ειναι εκεί;
eidikos33 Δημοσ. 27 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Επιστροφή όχι γιατι θα γύριζε ανάποδα.Αέρας ναι.Γιατί δεν τους ρωτάς αφού ειναι εκεί; Δεν ξέρουν και αυτοί εργάτες είναι μην νομίζεις. Παίζει να υπάρχει διαρροή από το ρολόι και μετά; Αλλά με τι νερό αφού δεν έχει κανένας μας νερό στην περιοχή. Ο τελευταίος λογαριασμός μου πάντως στην καταμέτρηση αναφέρει 3 ψηφία αυτά είναι τα τελευταία στο ρολόι;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Δεν ξέρουν και αυτοί εργάτες είναι μην νομίζεις. Παίζει να υπάρχει διαρροή από το ρολόι και μετά; Αλλά με τι νερό αφού δεν έχει κανένας μας νερό στην περιοχή. Ο τελευταίος λογαριασμός μου πάντως στην καταμέτρηση αναφέρει 3 ψηφία αυτά είναι τα τελευταία στο ρολόι; Αν έχει αδειάσει ο αγωγός για την αποκατάσταση της βλάβης και ανοίξουν πάλι το νερό απο τα "κεντρικά", θα πρέπει να βγει κάπου ο αέρας που έχει το κύκλωμα,θα περάσει απο τις βρύσες σας.Μαζί με τα σκουπιδάκια .
hp8 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, eidikos33 είπε είδα ότι γυρνούσε ενώ είχαν σταματήσει την υδροδότηση, τι μπορεί να φταίει; γύριζε προσθέτοντας κατανάλωση η αφαιρώντας ? (δεξιά η αριστερά)
eidikos33 Δημοσ. 27 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, hp8 είπε γύριζε προσθέτοντας κατανάλωση η αφαιρώντας ? (δεξιά η αριστερά) Αυτό δεν το πρόσεξα Πάντως στον τελευταίο λογαριασμό έγραφε καταμέτρηση 178 ενώ τώρα γράφει 188 κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα τελευταία ψηφία του αριθμού της καταμέτρησης;
hp8 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 23 λεπτά πριν, eidikos33 είπε 178 ενώ τώρα γράφει 188 κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα τελευταία ψηφία του αριθμού της καταμέτρησης Δες την ημερομηνία τελευταίας μέτρησης και δες αν η κατανάλωση των 10 m³ δικαιολογειται λόγο χρήσης Εναλλακτικά κλείνεις διακόπτη προς καζανάκι και όλες τις βρύσες και τσέκαρε αν γυρνά
eidikos33 Δημοσ. 27 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, hp8 είπε Δες την ημερομηνία τελευταίας μέτρησης και δες αν η κατανάλωση των 10 m³ δικαιολογειται λόγο χρήσης Εναλλακτικά κλείνεις διακόπτη προς καζανάκι και όλες τις βρύσες και τσέκαρε αν γυρνά Είχα καταναλώσει 6 m3 στο 4μηνο τώρα στο 3μηνο 10 οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα θεωρώ. Ο διακόπτης στο μπάνιο είναι Μαργαρίτα και με παρότρυναν να μην τον γυρίσω
hp8 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Ο διακόπτης στο μπάνιο είναι Μαργαρίτα και με παρότρυναν να μην τον γυρίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα