Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαφνικά πριν 2 μήνες έπαψε να δίνει εντολή η εφαρμογή στο a/c. Έδειχνε ότι του δίνει π.χ. πατούσα να ενεργοποιηθεί και ήταν στην πράξη ανενεργό. Έτσι, σκέφτηκα να το διαγράψω από τις συσκευές και να το ξαναπροσθέσω. Αυτό ήταν. Με κανένα τρόπο δεν το βρίσκει. Ανοίγω wifi, bluetooth, τίποτα. Δείχνει να ψάχνει για συσκευές αλλά δεν. Διάβασα σχετικά με την εφαρμογή ότι και άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα χωρίς να βρουν λύση. Μήπως κάποιος εδώ έχει βρει;

Επεξ/σία από 1comment
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Tcl Home app - πρόβλημα με κλιματιστικό
Δημοσ.
22 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Χωρίς να έχω το συγκεκριμένο  πρέπει να γινει reset το wifi για να το ξαναβρεί.  Στο manual το γράφει?

Δεν εχω ψάξει για κάτι τέτοιο. Λογικά θα γίνεται από το τηλεκοντρόλ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Δεν εχω ψάξει για κάτι τέτοιο. Λογικά θα γίνεται από το τηλεκοντρόλ;

Λογικα θα έχει κουμπάκι και η μονάδα..Από το τηλεκοντρόλ ή θα είναι με συνδυασμό πλήκτρων ή θα πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί για μερικά δευτερόλεπτα. Στο δικό μου toyotomi γίνεται:  

Πιέστε και κρατήστε τα κουμπιά Mode & Turbo στο remote control για reset. Ένας ήχος "beep" στην αρχή & ένας δεύτερος ήχος "beep" μετά 10’’ δηλώνει ότι το reset έγινε με επιτυχία.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Λογικα θα έχει κουμπάκι και η μονάδα..Από το τηλεκοντρόλ ή θα είναι με συνδυασμό πλήκτρων ή θα πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί για μερικά δευτερόλεπτα. Στο δικό μου toyotomi γίνεται:  

Πιέστε και κρατήστε τα κουμπιά Mode & Turbo στο remote control για reset. Ένας ήχος "beep" στην αρχή & ένας δεύτερος ήχος "beep" μετά 10’’ δηλώνει ότι το reset έγινε με επιτυχία.

Φοβάμαι μην πατήσω κάτι και το αποσυντονισω. Είναι και οι μέρες δύσκολες, ψυκτικό δεν βρίσκεις ούτε για δείγμα. Δεν ξέρω αν θα λύσει και το πρόβλημα. Καλύτερα να το επιχειρήσω από φθινόπωρο 😛

Δημοσ.

εχω 3 tcl miracle . στο ενα μου εκανε αντιστοιχο θεμα . σε μενα αυτο που δουλεψε ηταν να κατεβαζα την ασφαλεια του για να βγει  τελειως offline ( δεν εχω προσβαση στην πριζα) και μετα μπορουσα να το βρω στο app για να το ξαναπροσθεσω .

Δημοσ.
12 ώρες πριν, schris είπε

εχω 3 tcl miracle . στο ενα μου εκανε αντιστοιχο θεμα . σε μενα αυτο που δουλεψε ηταν να κατεβαζα την ασφαλεια του για να βγει  τελειως offline ( δεν εχω προσβαση στην πριζα) και μετα μπορουσα να το βρω στο app για να το ξαναπροσθεσω .

Κι εγώ miracle 24αρι εχω. Επίσης δεν έχει πρίζα, είναι απευθείας με καλώδιο. Άρα θα δοκιμάσω αυτό σαν λύση. Φαντάζομαι δεν σου έχει αποσυνδεθεί ξανά από το app ή κάθε φορά που αποσυνδέεται κάνεις αυτό για να το βρει;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, 1comment είπε

Κι εγώ miracle 24αρι εχω. Επίσης δεν έχει πρίζα, είναι απευθείας με καλώδιο. Άρα θα δοκιμάσω αυτό σαν λύση. Φαντάζομαι δεν σου έχει αποσυνδεθεί ξανά από το app ή κάθε φορά που αποσυνδέεται κάνεις αυτό για να το βρει;

στα 2 χρονια που το χω εχει γινει 3 φορες μονο στο συγκεκριμενο  . γενικα δεν εχει καλο σημα το wifi σε αυτο το δωματιο οποτε δεν ξερω αν αυτη ειναι η αιτια . αλλα για να το βαλω ξανα την πρωτη φορα στο app ταλαιπωρηθηκα αρκετα . οποτε μετα δεν καθησα να το ψαξω γιατι συμβγαινει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, schris είπε

στα 2 χρονια που το χω εχει γινει 3 φορες μονο στο συγκεκριμενο  . γενικα δεν εχει καλο σημα το wifi σε αυτο το δωματιο οποτε δεν ξερω αν αυτη ειναι η αιτια . αλλα για να το βαλω ξανα την πρωτη φορα στο app ταλαιπωρηθηκα αρκετα . οποτε μετα δεν καθησα να το ψαξω γιατι συμβγαινει.

Τελικά δεν έγινε τίποτα. Πάλι δεν το βρίσκει.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, 1comment είπε

Τελικά δεν έγινε τίποτα. Πάλι δεν το βρίσκει.. 

Αν είσαι εκτός εγγύηση ή δεν μπορείς να βγάλεις άκρη μπορείς να πάρεις ένα φθηνό Tuya IR Wifi controller (το είχα πάρει 7ευρώ από Aliexpress). Επειδή είχα αντίστοιχα προβλήματα και εγώ με αυτό λύθηκε μια και καλή. Επίσης μπορείς να ελέγξεις μέσω αυτού και όλες τις υπόλοιπες IR συσκευές. 
Tuya Smart WiFi IR AC Remote Control Temperature Humidity with Backlight -  Smart IR Remote Sensor, IR AC Remote Control Smart WiFi | Made-in-China.com

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Billator είπε

Αν είσαι εκτός εγγύηση ή δεν μπορείς να βγάλεις άκρη μπορείς να πάρεις ένα φθηνό Tuya IR Wifi controller (το είχα πάρει 7ευρώ από Aliexpress). Επειδή είχα αντίστοιχα προβλήματα και εγώ με αυτό λύθηκε μια και καλή. Επίσης μπορείς να ελέγξεις μέσω αυτού και όλες τις υπόλοιπες IR συσκευές. 
Tuya Smart WiFi IR AC Remote Control Temperature Humidity with Backlight -  Smart IR Remote Sensor, IR AC Remote Control Smart WiFi | Made-in-China.com

Είναι σίγουρα εντός εγγύησης. Δυο χρόνια το έχω. Έχω ενημερώσει τον ψυκτικό να έρθει αλλά τέτοιες μέρες δεν πρόκειται. Θα επικοινωνήσω με την εταιρία να δω τι θα μου πουν.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δειτε αυτο που κανει στο 3:00 κ μετα με το τηλεκοντρολ. Σε παρα πολλα κλιματιστικα για να μπει στην λειτουργια ανιχνευσης wifi για να συνδεθει, ειναι παρομοια. δεν μπορει να χαλασει ή να αποσυντονιστει κατι οποτε μην φοβαστε. δεν χρειαζεστε κανεναν ψυκτικο για να συνδεσετε το κλιματιστικο με την εφαρμογη.

Επεξ/σία από kallair

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...