Morosana Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Είναι κάποιος που χρησιμοποιεί τα σκιαστρα/τέντες παραλίας να μας πει εντυπώσεις; Θα πάμε μερικές μέρες σε παραλία χωρίς ξαπλώστρες ομπρέλες και σκέφτομαι για κάτι τέτοιο γιατί είμαστε 5 άτομα και δεν έχω όρεξη να κουβαλάω 2 ομπρέλες. Θέλω να ρωτήσω αν είναι βολικές, ανθεκτικές στον αέρα, αθόρυβες όταν φυσάει, στήνονται εύκολα και αν προσφέρουν καλή σκιά
dpolal Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αν έχουν χοντρό πανί με δείκτη SPF τότε η σκιά τους είναι μια χαρά. Θέλουν παραπάνω χρόνο για να στηθούν καθώς έχουν πολλά δεσίματα και κατάλληλο έδαφος για να χώσεις τα πασαλάκια. Το «πρόβλημα» με αυτού του είδους τα σκίαστρα είναι πως για να στηθούν θέλουν πολύ χώρο, ειδικά όταν απλώσεις τα πλαϊνά σχοινιά που τεντώνουν. Σε παραλίες με μεγάλο συνωστισμό είναι σοβαρό θέμα αν καβατζώσεις καμμιά 10ριά τετραγωνικά για να την στήσεις. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από dpolal 2
Morosana Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, dpolal είπε Αν έχουν χοντρό πανί με δείκτη SPF τότε η σκιά τους είναι μια χαρά. Το «πρόβλημα» με αυτού του είδους τα σκίαστρα είναι πως για να στηθούν θέλουν πολύ χώρο, ειδικά όταν απλώσεις τα πλαϊνά σχοινιά που τεντώνουν. Σε παραλίες με μεγάλο συνωστισμό είναι σοβαρό θέμα αν καβατζώσεις καμμιά 10ριά τετραγωνικά για να την στήσεις. Φαντάζομαι ότι δεν θα έχω πρόβλημα με το χώρο μιας και είναι ερημικά και θα πάμε αρχές Ιουλίου. Κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω, με τον αέρα πως τα πάνε σε σχέση με παραδοσιακές ομπρέλες; Θεωρείς ότι πρέπει να πάρω 2 επιπλέον ορθοστάτες ή αρκούν οι 2 που έχουν ;
dpolal Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, Morosana είπε Φαντάζομαι ότι δεν θα έχω πρόβλημα με το χώρο μιας και είναι ερημικά και θα πάμε αρχές Ιουλίου. Κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω, με τον αέρα πως τα πάνε σε σχέση με παραδοσιακές ομπρέλες; Θεωρείς ότι πρέπει να πάρω 2 επιπλέον ορθοστάτες ή αρκούν οι 2 που έχουν ; Επένδυσε σε καλύτερης ποιότητας πασαλλάκια από τα είδη κάμπινγκ και θα είσαι κομπλέ. 1
Vincanity Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) εκανα πρόσφατα διακοπές σε σκίαστρο neso μεγάλο μέγεθος με 2 ορθοστάτες. Αν και πετύχαμε πολύ άερα, αν μπούν σωστά τα πλαϊνά σακιά με την άμμο ή τις πέτρες και τεντωθεί σωστά δεν έχει πρόβλημα. Οκ δεν είναι για 7-8 μποφόρ, αλλά τίποτα δεν στέκεται σε τόσο αερα ούτως ή αλλώς. Επεξ/σία 28 Ιουλίου από Vincanity 2
Morosana Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Vincanity είπε εκανα πρόσφατα διακοπές σε σκίαστρο neso μεγάλο μέγεθος με 2 ορθοστάτες. Αν και πετύχαμε πολύ άερα, αν μπούν σωστά τα πλαϊνά σακιά με την άμμο ή τις πέτρες και τεντωθεί σωστά δεν έχει πρόβλημα. Οκ δεν είναι για 7-8 μποφόρ, αλλά τίποτα δεν στέκεται σε τόσο άετα ούτως ή αλλώς. Neso grande πήραμε και εμείς , αν και μετανοιωσα που δεν πήρα 2 επιπλέον ορθοστάτες για να έχουμε ύψος σε όλο το σκιαστρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα