Diavolos666 Δημοσ. Σάββατο στις 01:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:22 μμ (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι ενώ έχω δει μπλε οθόνη στην ζωή μου ήταν πριν το 2010, τι μας νοιάζει το χρώμα της οθόνης σφάλματος απορώ. Selling point και έτσι, δεν θα ξαναδείτε μπλε οθόνη? Επεξ/σία Σάββατο στις 01:24 μμ από Diavolos666 3 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Σάββατο στις 01:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:24 μμ 2 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Αντί να ασχοληθεί με το να βελτιώσει την εμφάνιση των W11 κάθεται και ασχολείται με τέτοιες χαζομάρες, λες και με νοιάζει εμένα που θα δω μπλε οθόνη μια φορά την 5ετία, τι χρώμα θα είναι. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς , δεν ασχολείται η MS αλλά όλα τα τεχνολογικά site/channels που ψάχνουν να βρουν ή να φτιάξουν θέματα. Τι έκανε δηλαδή η MS άλλαξε τις τιμές RGB από (0,0,255) σε (0,0,0); Τα ίδια κάνουν και με το iOS στα κινητά. Αλλάζει ένα εικονίδιο η Apple και κάνουν 20 λεπτά βίντεο. Μάλιστα ένας τύπος κάνει 3 βίντεο την εβδομάδα για να πει τα ίδια συν ότι του "ξέφυγε". Απλά κάνεις skip και πας παρακάτω. 5
PCharon Δημοσ. Σάββατο στις 01:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:25 μμ Υποθέτω πως αυτό απαιτεί τόσες ώρες προγραμματισμού που αξίζει να το ανακοινώνει ως είδηση. Ή αν δεν μας ενημερώσει και δούμε μαύρο, μη νομίσουμε πως είναι όλα ΟΚ επειδή δε βλέπουμε μπλε. 1
cr77 Δημοσ. Σάββατο στις 01:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:31 μμ Μικρομαλακη, 40 χρόνια καινοτομία! 🤣💩💩💩 1 1
gadgetseek Δημοσ. Σάββατο στις 01:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:50 μμ Γιατί δεν την κάνανανε ένα πιο σικ, πένθιμο μωβ, με έναν διακριτικό αλλά εξίσου πένθιμο ήχο καμπάνας στο background; 😅 (σοβαρά τώρα αυτό είναι είδηση;..)
alexpap Δημοσ. Σάββατο στις 01:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:52 μμ 18 λεπτά πριν, cr77 είπε Μικρομαλακη, 40 χρόνια καινοτομία! 🤣💩💩💩 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ TinySmoothness 40 Years Awards To Innovation.
Diavolos666 Δημοσ. Σάββατο στις 02:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:14 μμ 23 minutes ago, gadgetseek said: Γιατί δεν την κάνανανε ένα πιο σικ, πένθιμο μωβ, με έναν διακριτικό αλλά εξίσου πένθιμο ήχο καμπάνας στο background; 😅 (σοβαρά τώρα αυτό είναι είδηση;..) Κοίτα να δεις δεν έχει καθόλου άδικο, τουλάχιστον θα είχε πλάκα να δεις ένα φέρετρο και να ακούσεις πένθιμη μουσική. Εκεί θα τους παραδεχόμουν. 1
corridor265 Δημοσ. Σάββατο στις 02:49 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:49 μμ Άλλη μια αντιγραφή από το μαύρο του kernel panic σε MacOS και Linux. Βέβαια μια αντιγραφή που δεν τη λέμε, γιατί αφήνει άσχημα υπονοούμενα. 1
warewolf Δημοσ. Σάββατο στις 03:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:03 μμ Τώρα δεν θα ψάχνεις να βρεις γιατί γ@μήθηκε ο Δίας, θα σου έχουν τον κωδικό έτοιμο.
nhzt Δημοσ. Σάββατο στις 03:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:07 μμ Απίστευτο!!! Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ απόψε...
lbit Δημοσ. Σάββατο στις 03:33 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:33 μμ αλλος ενας λογος για να αναβάθμισουμε στα νεα windows 😁
mountains1 Δημοσ. Σάββατο στις 05:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:28 μμ 6 ώρες πριν, alexpap είπε Για να παίξει η μαύρη τσίλα στο video με το τραγούδι “Μαύρη … Μαύρη μου ‘χεις κάνει τη Ζωή”. Βλέπε Αννίτα Πάνια εκπομή παλιά. Γι'αυτο το μεγαλουργημα της microsoft, επρεπε οπως το 1995 o Bill Gates ειχε καλεσει τους Rolling Stones σε συσχετιση με το νεο-τοτε- κουμπι 'start', να καλεσουν τωρα την Τσιλα να ερμηνευσει το 'Μαυρη'. Ιδια μετρα και σταθμα! 1 1
cr77 Δημοσ. Σάββατο στις 06:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:56 μμ 5 ώρες πριν, alexpap είπε ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ TinySmoothness 40 Years Awards To Innovation. Με bing 💩 ή με openai 💩 έγινε αυτή η τόσο πετυχημένη μετάφραση; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα