Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Ακόμη και να ισχύει αυτό που λες, ότι η επίσκεψη και μόνο στην ιστοσελίδα δεν πρόκειται να φέρει κάποιο πρόστιμο, τι σε κάνει να νομίζεις ότι κάποιος αδαής χρήστης δεν θα πατήσει πάνω σε κάποιο βίντεο για να το δει; Οπότε και να βρει τον μπελά του μετά; Οπότε καλό είναι να προσέχουμε τι προτείνουμε σε δημόσιο φόρουμ που μπορεί να το διαβάσει ο καθένας. Όσο για το VPN μήπως είχες κανένα δωρεάν πακέτο που έχει περιορισμό χρήσης; Εγώ είχα δοκιμάσει κάποια δωρεάν πακέτα από διάφορες VPN υπηρεσίες και μου επέτρεπαν μόνο σερφάρισμα, αν ήθελα να δω βίντεο ή να κατεβάσω torrent τότε με έκοβαν. Τελικά αγόρασα ένα πακέτο που βρήκα σε προσφορά και ησύχασα, μπορώ και μπαίνω οπουδήποτε, βλέπω βίντεο, κατεβάζω torrents και ότι άλλο θέλω.

Το ταινιομανια έχει προταθεί ως ακίνδυνο και σε πιο σχετικά θέματα σε αυτό το φορουμ (στο θέμα για τα πρόστιμα-πειρατεία), δεν το έκανα τώρα ξαφνικά. Εφόσον δεν έχουμε κανένα περιστατικό μέχρι ώρας με το αντίθετο (πρόστιμο για τέτοιο σαητ), δεν παραπληροφορώ σε κάτι. Ίσα ίσα που παραπληροφόρηση θα ήταν ότι κινδυνεύεις σίγουρα.

48 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Το πρόστιμο ποιος θα το πληρώσει;

Διάβασες για κάποιο πρόστιμο για επίσκεψη σε σαητ με τορεντ; Μπορείς να μας ποστάρεις την είδηση; Τα μόνα περιστατικά που ξέρουμε στην Ελλάδα είναι για παράνομες πειρατικές συνδρομές (πώληση ή χρήση αυτών).

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.

Ερτφλιξ,νετφλιξ,hulu,amazon, 

Πλατφόρμες υπάρχουν απλά καμία δεν έχει ποιότητα και ποσότητα 

Μπορείς να βάλεις κανένα nova,vodafone,cosmote μόνο για σειρές, ταινίες αλλά και πάλι δεν έχουν πολλά αν και η vodafone έχει το Μάη όλοι λένε ότι είναι χάλια το επίπεδο(και εγώ ήθελα να βάλω) αλλά καλύτερα να την αποφύγεις ή να βάλεις αν μπορείς για κάνα μήνα να δεις μπας και την βελτιωσαν

Δημοσ.

Ναι παιδιά... προτιμώ να πληρώσω αυτή την περίοδο από το  να ψάχνω να κατεβάζω ταινίες και υπότιτλους... και ούτε να έχω την έγνοια, αν μία ιστοσελίδα είναι παράνομη ή όχι...

Είδα ότι το cinobo έχει δωρεάν τις πρώτες 7 ημέρες. Θα το δοκιμάσω για αρχή.

3 λεπτά πριν, mamak1989 είπε

Ερτφλιξ,νετφλιξ,hulu,amazon, 

Πλατφόρμες υπάρχουν απλά καμία δεν έχει ποιότητα και ποσότητα 

Μπορείς να βάλεις κανένα nova,vodafone,cosmote μόνο για σειρές, ταινίες αλλά και πάλι δεν έχουν πολλά αν και η vodafone έχει το Μάη όλοι λένε ότι είναι χάλια το επίπεδο(και εγώ ήθελα να βάλω) αλλά καλύτερα να την αποφύγεις ή να βάλεις αν μπορείς για κάνα μήνα να δεις μπας και την βελτιωσαν

Ίσως να φανεί αστείο, αλλά επειδή δεν γνωρίζω, μπορώ να έχω στο λάπτοπ ή στην τηλεόραση cosmote, nova, Vodafone (τα κανάλια εννοώ) χωρίς να είμαι συνδρομητής σταθερής σε κάποια από αυτές; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Insomniaa2024 είπε

Ναι παιδιά... προτιμώ να πληρώσω αυτή την περίοδο από το  να ψάχνω να κατεβάζω ταινίες και υπότιτλους... και ούτε να έχω την έγνοια, αν μία ιστοσελίδα είναι παράνομη ή όχι...

Είδα ότι το cinobo έχει δωρεάν τις πρώτες 7 ημέρες. Θα το δοκιμάσω για αρχή.

Ίσως να φανεί αστείο, αλλά επειδή δεν γνωρίζω, μπορώ να έχω στο λάπτοπ ή στην τηλεόραση cosmote, nova, Vodafone (τα κανάλια εννοώ) χωρίς να είμαι συνδρομητής σταθερής σε κάποια από αυτές; 

η vodafone σίγουρα έχει μόνο τηλεόραση ίσως και οι άλλοι αλλά Ρώτα εάν θέλουν συμβόλαιο ή κανείς ας πούμε 1 μήνα και μπορείς να διακοψεις

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...