Witcher1st Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Θελω να στειλω ενα κινητο για επιστευη στο εξωτερικο. Δεν εχω στειλει προηγουμενως καποιο δεμα. Απο που θα αγορασω κουτι και προστατευτικα ( φυσαλιδες κτλ ); Απο καποιο βιβλιοπωλειο; Πουλανε και τα ιδια τα κουριερ;
villasg Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καταστηματα με ειδη συσκευασιας , πες την περιοχη σου και ολο καποιος θα ξερει πχ https://nicepack.gr/ https://www.kapsianis.gr/ κλπ Με τι θα το στειλεις ? φυσαλιδες ( 5μετρο) εχουν τα χρωματοπωλεια Κουτια εχουν και τα ΕΛΤΑ https://www.elta.gr/suskeuasies Η Acs και σχεδον ολες οι κουριερ Επεξ/σία 28 Ιουνίου από villasg 1
Witcher1st Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εχω μπερδευτει λιγο και με το e-mail που μου ηρθε.. Θα ερθει απο το σπιτι καποιο κουριερ απο UPS ή πρεπει να παω εγω να παραδωσω το δεμα;; Your tracking number: 1Z3X64R4****** The UPS courier will make three collection attempts (one per day) in next 3 working days, if not, you can contact us on [email protected] in order to create personalised pick up order. Remember that the label you receive is valid for 30 days. During that time, you can use it to drop off your package at the nearest UPS Access Point or arrange a pickup by contacting the UPS Customer Centre in your country. IMPORTANT: The label can only be redeemed in the country for which it was generated. Below is a link to generate a UPS Shipping Label. https://www.ups.com/ Please print two labels and ask the courier to sign one of them. Keep the signed label as proof of posting. If UPS will not collect, contact UPS call center in your country. List of contact phone for UPS call center: UPS Call Center Telephone Numbers for UPS Express Τι εννοει οταν λεει << three collection attempts >> ;; Επεξ/σία 28 Ιουνίου από Witcher1st
villasg Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Μιλα με την UPS 2109984000 για να μαθεις τι θα γινει και ποτε , μπορει στην περιοχη σου να συνεργαζεται με καποια αλλη 14 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Τι εννοει οταν λεει << three collection attempts >> ;; Θα προσπαθησουν τρεις φορες να περασουν να το παρουν
Witcher1st Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 17 minutes ago, villasg said: Μιλα με την UPS 2109984000 για να μαθεις τι θα γινει και ποτε , μπορει στην περιοχη σου να συνεργαζεται με καποια αλλη Θα προσπαθησουν τρεις φορες να περασουν να το παρουν Θα παρω Δευτερα πρωι που θα ανοιξουν να δω τι παιζει.. Αν και με τετοια βαθμολογια που εχει φοβαμαι τι θα γινει.. Για να μη μιλησω για τοσα περιστατικα με κουριερ UPS που πετανε και κλωτσανε τα δεματα!
panosntok Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Έχω στείλει one plus έτσι, έρχονται σπίτι, ευτυχώς κρατάω πάντα το κουτί του και έτσι πάει σωστα. Σε μία βδομάδα θα το πάρεις πίσω.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Για να μη μιλησω για τοσα περιστατικα με κουριερ UPS που πετανε και κλωτσανε τα δεματα! Στην Ελλάδα αυτό;
Witcher1st Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 48 minutes ago, Ukforthemoment said: Στην Ελλάδα αυτό; Στο εξωτερικο οπου εχουν καμερα στις εξωπορτες ναι, Ελλαδα δε γνωριζω. Αλλα επισης δε γνωριζω και κανενα με καμερα στην εξωπορτα!! Θα παρω τηλεφωνο και στη Smartec να δω εαν το φτιαχνουν δωρεαν, μη το στελνω εξωτερικο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Στο εξωτερικο οπου εχουν καμερα στις εξωπορτες ναι, Ελλαδα δε γνωριζω. Αλλα επισης δε γνωριζω και κανενα με καμερα στην εξωπορτα!! Θα παρω τηλεφωνο και στη Smartec να δω εαν το φτιαχνουν δωρεαν, μη το στελνω εξωτερικο. Μην μπερδευεις ελληνική με αμερικάνικη UPS .
Witcher1st Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 30 minutes ago, Ukforthemoment said: Μην μπερδευεις ελληνική με αμερικάνικη UPS . Με 2/5 βαθμολογια στο google με κατι χιλιαδες αξιολογησεις.. Δε ξερω..
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Με 2/5 βαθμολογια στο google με κατι χιλιαδες αξιολογησεις.. Δε ξερω.. Λίγες που διάβασα ήταν σαν να διάβαζα για την ACS και τα κόλπα της με το "δεν σας βρήκαμε".Δεν έφτασα σε καποια που να λεει ότι παίζουν ποδόσφαιρο με τα δέματα .
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Witcher1st είπε Θελω να στειλω ενα κινητο για επιστευη στο εξωτερικο. Δεν εχω στειλει προηγουμενως καποιο δεμα. Απο που θα αγορασω κουτι και προστατευτικα ( φυσαλιδες κτλ ); Απο καποιο βιβλιοπωλειο; Πουλανε και τα ιδια τα κουριερ; Συμβουλη,βαλε παραπανω bubblewrap απο οσο πιστευεις οτι χρειαζεται και λιγο μεγαλυτερο κουτακι. Για να μην πληρωσεις παραπανω απο οσο χρειαζεται,μπορεις να ριξεις μια ματια σε καδους ανακυκλωσης εξω απο καταστηματα με ηλεκτρονικα,επισκευες κτλ. Εκει θα βρεις σιγουρα αυτο που ψαχνεις. Πολλες φορες,μεσα στα κουτια θα εχει και bubble wrap. Σε courier θα το πληρωσεις χρυσο. Μετα πας σε μαγαζια με ειδη συσκευασιας,που πουλανε αυτο ακριβως που ζητας,αλλιως πας σε βιβλιοπωλειο ή χρωματοπωλειο. Εγω αν ξεμεινω απο κουτια,κανω μια βολτα σε 2 τετραγωνα στο κεντρο και παιρνω και για τις επομενες 10 αποστολες μου. Εχω παρει ολοκληρο ρολο bubble,αλλα οποτε συναντησω κομματια δεν τα προσπερναω. Νομιζω ομως οτι παραειναι απλος ο προβληματισμος σου για να ανοιξεις θεμα. 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έφτασα σε καποια που να λεει ότι παίζουν ποδόσφαιρο με τα δέματα . Ολοι το κανουν,δυστυχως. Δουλευα courier και εχω δει σε τι κατασταση εφταναν καποια δεματα. Στο δικο μας καταστημα ειμασταν γενικα πολυ τυπικοι. Αλλα στα hub,ειδικα αν δουλευουν ατομα με συμβαση ορισμενου,δεν τους νοιαζει και τοσο. Χθες μου ηρθε πρωτη φορα επιστροφη απο πωληση . Ps4 στη vendora μεσω ΒΟΧ,εφυγε απο εδω λειτουργικο και παρα πολυ καλα συσκευασμενο,εφτασε στον αγοραστη και δε δουλευε. 2
Witcher1st Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 hour ago, StamTheMan said: Νομιζω ομως οτι παραειναι απλος ο προβληματισμος σου για να ανοιξεις θεμα. Μεγαλυτερο προβληματισμο εχω με την UPS και το οτι πρεπει να το εχω ετοιμο απο την Δευτερα. Δε βγαζω καποια ακρη, εαν δλδ θα ερθουν αυτοι απο το σπιτι μου ή θα πρεπει να παω εγω σε αυτους; Και απ'οτι βλεπω τα καταστηματα τους ειναι αρκετα μακρια απο εμενα. Κοιτα εδω τι εκαναν τα παλικαρια. Παλι καλα που το προσεξα.. Πουθενα η διευθυνση..
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Μεγαλυτερο προβληματισμο εχω με την UPS και το οτι πρεπει να το εχω ετοιμο απο την Δευτερα. Δε βγαζω καποια ακρη, εαν δλδ θα ερθουν αυτοι απο το σπιτι μου ή θα πρεπει να παω εγω σε αυτους; Και απ'οτι βλεπω τα καταστηματα τους ειναι αρκετα μακρια απο εμενα. Κοιτα εδω τι εκαναν τα παλικαρια. Παλι καλα που το προσεξα.. Πουθενα η διευθυνση.. H πολωνικη διευθυνση μια χαρά ειναι https://www1.ctdi.eu/poland-warsaw ul. Logistyczna 7 05-090 Sękocin Stary Poland E-Mail: [email protected] Managing Director: Grzegorz Stoszko
Witcher1st Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 9 minutes ago, Ukforthemoment said: H πολωνικη διευθυνση μια χαρά ειναι https://www1.ctdi.eu/poland-warsaw ul. Logistyczna 7 05-090 Sękocin Stary Poland E-Mail: [email protected] Managing Director: Grzegorz Stoszko Ναι αλλα ειναι με επιστροφη. Που θα ερθει; Απλα στην Ηλιουπολη, θα το παρατησουν στη κεντρικη πλατεια; Εστειλα e-mail στην oneplus να φτιαξουν καινουριο label με διορθωμενα στοιχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα