chek2fire Δημοσ. Τρίτη στις 02:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:27 μμ εγώ πάντως από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε και το αγόρασα όρθιο το έχω και δεν έχει πάθει τίποτα 2 1
vorlon68 Δημοσ. Τρίτη στις 06:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:19 μμ 3 ώρες πριν, chek2fire είπε εγώ πάντως από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε και το αγόρασα όρθιο το έχω και δεν έχει πάθει τίποτα Και εγω το ίδιο, απο Μαρτιο 2021 2
Bourdoulas Δημοσ. Τρίτη στις 10:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:44 μμ Ένα είναι σίγουρο. Αν τύχει κάτι έχουμε τον @StamTheManνα μας το φτιάξει
StamTheMan Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες Σημερινο,δουλευε ορθιο σε βαση. a9582fa2-3d1e-44d2-93bd-14abedfe3218.mp4
vorlon68 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Εχουν πουληθει 77,8 εκ. PS5 μέχρι τώρα. Με την λογική του TS πρέπει να υπάρχουν 25-30 εκ. PS5 ετοιμα για πρόβλημα......
John_Fistikis Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Σημερινο,δουλευε ορθιο σε βαση. a9582fa2-3d1e-44d2-93bd-14abedfe3218.mp4 Το πρόβλημα σε αυτό που δείχνεις είναι ότι έχει φύγει το lm από το die area; γιατί δεν δείχνει να έχει τρέξει από την τσιμούχα. Επίσης σε αυτήν την περίπτωση τι κάνεις; αλλάζεις lm και το ξανασφραγίζεις με κάποιον τρόπο;
StamTheMan Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 ώρες πριν, John_Fistikis είπε Το πρόβλημα σε αυτό που δείχνεις είναι ότι έχει φύγει το lm από το die area; γιατί δεν δείχνει να έχει τρέξει από την τσιμούχα. Το προβλημα με τη μετατοπιση ειναι οτι αφηνει το τσιπ εκτεθειμενο. Παρακατω βλεπεις το τσιπ καθαρισμενο απο LM και φαινεται η οξειδωση,απο τα dry spots. Αυτο που βλεπεις,αν εμενε κι αλλο χωρις αλλαγη,θα χτυπαγε APU καποια στιγμη. Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα χτυπησουν ολα οσα καθονται ορθια,αλλα πολλα απο αυτα ειναι υποψηφια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα