Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορω να βοηθηθω απ το τσατ ?

δεν το πολυ εχω με αυτα?

μονο το σκολαρ ξερω και απο κει βρισκω αρθρα

μπορει το τσατ να με βοηθησει ?

εχει τοσες επιλογες 

deep search πχ

υπαρχει καποιο επεξηγηματικο βιντεο ή καποιο καναλι στο υτ ναασχολειται με το θεμα ?

• Haha 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, baader είπε

πως μπορω να βοηθηθω απ το τσατ ?

δεν το πολυ εχω με αυτα?

μονο το σκολαρ ξερω και απο κει βρισκω αρθρα

μπορει το τσατ να με βοηθησει ?

εχει τοσες επιλογες 

deep search πχ

υπαρχει καποιο επεξηγηματικο βιντεο ή καποιο καναλι στο υτ ναασχολειται με το θεμα ?

Καλησπέρα, μόνος δεν μπορείς να κάνεις δουλειά και ότι κάνεις θα βγάζει μάτι (πίστεψέ με έχω διορθώσει πάρα πολλά).

Ή θα το κάνεις με το χέρι ή θα πρέπει να σου δείξει κάποιος, συγκεκριμένα για την περίπτωσή σου.

• Haha 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, baader είπε

να βρω αρθρα και πηγες το θελω

Κάνει hallucinate πάρα πολλά και αμα μπεις στην διαδικασία να τα ελέγξεις βλέπεις το 80% είναι με άλλο τίτλο, ή άλλους συγγραφείς. Δεν βρίσκει.

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Κάνει hallucinate πάρα πολλά και αμα μπεις στην διαδικασία να τα ελέγξεις βλέπεις το 80% είναι με άλλο τίτλο, ή άλλους συγγραφείς. Δεν βρίσκει.

το scholar ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, baader είπε

το scholar ?

Τα LLMs. Γενικά καλή επιλογή Google Scholar, και, άλλη μια ιδέα να τρέχεις keywords (εκεί μπορεί να σε βοηθήσει το LLM) και να αναζητάς κυρίως MDPI. Είναι open access, το διαβάζεις απευθείας και έχει εύκολα tool για citations.

Δημοσ.

Κανένα hallucinate δεν κάνει το deep search στο GPT. Μη λέτε πράγματα που δεν γνωρίζετε.

Το deep search κάνει καλό literature review, ειδικά σε policy & grey πηγές. Όμως ποτέ τα αποτελέσματα του δεν (πρέπει να) είναι για copy/paste αλλά για άλλο ένα sanity check από μεριάς του author. Μπορείς πάντα να το τρέξεις και με critical ή συγκριτικό prompt.

Επίσης μην παραβλέψεις πως μπορεί να σου γράψει το script ώστε να τρέξεις ένα systematic lit review από Python ή R.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, RedEnergy είπε

Κανένα hallucinate δεν κάνει το deep search στο GPT. Μη λέτε πράγματα που δεν γνωρίζετε.

Το deep search κάνει καλό literature review, ειδικά σε policy & grey πηγές. Όμως ποτέ τα αποτελέσματα του δεν (πρέπει να) είναι για copy/paste αλλά για άλλο ένα sanity check από μεριάς του author. Μπορείς πάντα να το τρέξεις και με critical ή συγκριτικό prompt.

Επίσης μην παραβλέψεις πως μπορεί να σου γράψει το script ώστε να τρέξεις ένα systematic lit review από Python ή R.

Με μόνο 5 τον μήνα καλή τύχη να το χρησιμοποιήσεις για κάτι πέρα απο περιστασιακά.

Πιο καλά να σου προτείνει keywords, να τα βρεις εσύ, και να σε βοηθήσει στην ανάλυση.

Με αυτό σαν tool, και όχι copy paste έχω γράψει 6 SLR μέσα σε 3 μήνες.

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ.

Αν θες για πηγες θα πηγαινεις τοπικα σε καθε σημείο του κειμενου και θα ψαχνεις στο google scholar, για πειπερ ή αλλο υλικο με λεξεις κλειδια. Chatgpt Deep research και Gemini 2.5 pro δεν βρισκονται ευκολα απο turnitin αλλα θελουν ελεγχο στα γραμμενα καθως αρκετες φορες δεν βγαζουν νοημα. Θελει μεγαλη προσοχη στο τι του ζητας, με ενα ερωτηματικο και παλι.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Με μόνο 5 τον μήνα καλή τύχη να το χρησιμοποιήσεις για κάτι πέρα απο περιστασιακά.

Πιο καλά να σου προτείνει keywords, να τα βρεις εσύ, και να σε βοηθήσει στην ανάλυση.

Με αυτό σαν tool, και όχι copy paste έχω γράψει 6 SLR μέσα σε 3 μήνες.

10 το μήνα στο plus, 120 στο pro. Και τα 10 το μήνα είναι υπέρ-αρκετά με σοβαρά prompt.

Για keyword generation υπάρχουν πολύ καλύτερα πακέτα σε R (πχ).

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, RedEnergy είπε

10 το μήνα στο plus, 120 στο pro. Και τα 10 το μήνα είναι υπέρ-αρκετά με σοβαρά prompt.

Keyword generator σε python έχεις να προτείνεις κάποιο;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Keyword generator σε python έχεις να προτείνεις κάποιο;

Το classic go-to χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις -τουλάχιστον για μένα που σε Python δεν είμαι δυνατός. KeyBERT.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, RedEnergy είπε

Το classic go-to χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις -τουλάχιστον για μένα που σε Python δεν είμαι δυνατός. KeyBERT.

Θα το δοκιμάσω, ωραίος

• Like 1
Δημοσ.
19 hours ago, RedEnergy said:

Επειδη με ενδιαφερει το θεμα λογω φροντιστηριου. Αξιζει το plus , ειναι απλα περισσοτερα runs ή σου δινει και πιο μεγαλο ευρος δυνατοτητων πχ στο gemini?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...