Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 29/6/2025 στις 1:18 ΠΜ, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, μόνος δεν μπορείς να κάνεις δουλειά και ότι κάνεις θα βγάζει μάτι (πίστεψέ με έχω διορθώσει πάρα πολλά).

Καλημέρα φιλε.

Δε ξέρω τι βγάζει μάτι ακριβως. Αν ο άλλος χρησιμοποιει απλές εκδόσεις και κάνει αντιγραφή, ναι εκει ειναι πιθανον να το καταλάβεις. Αλλά απο εκδόσεις plus που ο χρηστης μετά εννοείται θα αλλάξει κάποια σημεία, ειναι δυσκολο εως αδυνατον να καταλάβεις κάτι.

Ανεβαζα σε εργαλεια που χρησιμοποιουν για να δουν αν κάτι ειναι φτιαγμένο απο ΑΙ, εργασιες που έγραφα πριν 20 χρονια...μάντεψε, τις έβγαζε οτι ηταν 95% φτιαγμένες απο ΑΙ :P :P 

Στις 29/6/2025 στις 2:04 ΠΜ, baader είπε

να βρω αρθρα και πηγες το θελω

Για πηγές που ζητάει ο φιλος το perplexity ειναι κορυφή. 

Αν έχεις cosmote δινει το plus δωρο για 1 έτος.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, pontez2 είπε

Καλημέρα φιλε.

Δε ξέρω τι βγάζει μάτι ακριβως. Αν ο άλλος χρησιμοποιει απλές εκδόσεις και κάνει αντιγραφή, ναι εκει ειναι πιθανον να το καταλάβεις. Αλλά απο εκδόσεις plus που ο χρηστης μετά εννοείται θα αλλάξει κάποια σημεία, ειναι δυσκολο εως αδυνατον να καταλάβεις κάτι.

Ανεβαζα σε εργαλεια που χρησιμοποιουν για να δουν αν κάτι ειναι φτιαγμένο απο ΑΙ, εργασιες που έγραφα πριν 20 χρονια...μάντεψε, τις έβγαζε οτι ηταν 95% φτιαγμένες απο ΑΙ :P :P 

Για πηγές που ζητάει ο φιλος το perplexity ειναι κορυφή. 

Αν έχεις cosmote δινει το plus δωρο για 1 έτος.

Και επιστημονικές εργασίες είναι οι μισές γραμμένες με LLMs.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Επειδη με ενδιαφερει το θεμα λογω φροντιστηριου. Αξιζει το plus , ειναι απλα περισσοτερα runs ή σου δινει και πιο μεγαλο ευρος δυνατοτητων πχ στο gemini?

Δεν έχω ιδέα πως είναι το free, επειδή έχω plus (και πιο πρόσφατα pro) από τη μέρα που ξεκίνησε πριν 2+ χρόνια τότε στην έκδοση GPT3.

Αξίζει, αν σου κάνει απόσβεση από το χρόνο σου- πχ σου απελευθερώνει χρόνο από άλλες δραστηριότηες και σε κάνει πιο παραγωγικό.

Στο πανεπιστήμιο που είμαι τώρα πχ είναι βασικό μέρος των εργαλείων της δουλειάς μας (μαζί με όλο το Azure platform), με μεγάλο μέρος του internal funding να κατευθύνεται στο πως θα το ενσωματώσουμε στο curriculum. Δε μπορούμε να προσποιούμαστε πως δεν υπάρχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...