Pavlosdro Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά Υπάρχει καμμία περίπτωση ένα airtag που έχω κάπου, να εντοπιστεί από κάποιον άγνωστο ?
enlightened Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Pavlosdro said: Καλησπέρα παιδιά Υπάρχει καμμία περίπτωση ένα airtag που έχω κάπου, να εντοπιστεί από κάποιον άγνωστο ? Σε τι πλαίσιο το εννοείς; Υπάρχουν πολλές δικλείδες ασφαλείας για να μη χρησιμοποιείται το airtag με σκοπό την ανεπιθύμητη παρακολούθηση (stalking) και για άλλες κακόβουλες χρήσεις. Συνήθως αν βρεθείς με ένα airtag για πάνω από κάποια ώρα και το καταλάβει το κινητό σου (είτε είναι android είτε iOS), το airtag θα αρχίσει να κουδουνάει και το κινητό θα βγάλει ειδοποίηση ότι ένα airtag κινείται μαζί σου. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ: https://support.apple.com/el-gr/119874 Επεξ/σία 28 Ιουνίου από enlightened
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 16 ώρες πριν, Pavlosdro είπε Καλησπέρα παιδιά Υπάρχει καμμία περίπτωση ένα airtag που έχω κάπου, να εντοπιστεί από κάποιον άγνωστο ? Όχι, εκτός κι αν το έχεις βάλει κάπου που μετακινείται συνεχώς με κάποιον άλλον, οπότε σε αυτή την περίπτωση αυτός θα λάβει ειδοποίηση πως υπάρχει ένα AirTag που μετακινείται μαζί του ενώ ΔΕΝ είναι δικό του. 1
Pavlosdro Δημοσ. 12 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου Ευχαριστώ πολύ παιδιά Το ρωτάω γιατί άκουσα ότι υπάρχει εφαρμογή που ένα λαμόγιο μπορεί να ανιχνεύσει εάν έχεις AirTag στο αμάξι ή βαλίτσα κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα