alexioannou Δημοσ. Κυριακή στις 10:50 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:50 πμ (επεξεργασμένο) To ταπεινό τηλεφωνακι του πήρε χθες την hyperOS 2 Τελικά ΜΕ ΕΚΑΨΕ η xiaomi με την αναβάθμιση..... Έχοντας κακο σήμα στο σπίτι με την εφαρμογή "κρυφές ρυθμίσεις" έβαζα GSM και είχα φουλ σήμα.... Η αναβαθμίσει δεν επιτρεπει τώρα κάτι τέτοιο..... Απο εμένα είναι μηδέν στην xoaomi που σκαλίζει ότι ναναι....... Επεξ/σία Κυριακή στις 01:37 μμ από alexioannou
tasvar Δημοσ. Δευτέρα στις 11:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:13 μμ Δεν έχω τη συσκευή, αλλά κάπου στις ρυθμίσεις, πρέπει να υποστηρίζει κλήσεις μέσω wifi. Δοκίμασε και ίσως σε βοηθήσει.
Fotia Δημοσ. Δευτέρα στις 11:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:33 μμ Αν μπορεί να βοηθήσει ... https://el.xiaomiplanet.sk/απόκρυψη-συναρτήσεων-σε-hyperos/
tsimisdel Δημοσ. Τρίτη στις 09:32 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:32 πμ 10 ώρες πριν, tasvar είπε Δεν έχω τη συσκευή, αλλά κάπου στις ρυθμίσεις, πρέπει να υποστηρίζει κλήσεις μέσω wifi. Δοκίμασε και ίσως σε βοηθήσει. Νομίζω ότι δεν υπάρχει η σχετική ρύθμιση, σε Xiaomi 15 ενεργοποίησα τη δυνατότητα μέσω παρόχου, ή σε αυτό, ας ψάξει ο φίλος στη σελίδα του παρόχου του που δίνει οδηγίες, νομίζω όμως ότι δε γίνεται από τις ρυθμίσεις μόνο....
Fotia Δημοσ. Τρίτη στις 05:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:33 μμ Δεν χάνει κανείς να ρωτήσει τον πάροχο ,αλλά στο συγκεκριμένο κινητό ήδη πριν δούλευε ,με ρύθμιση από το κινητό... 1
Πέτρος Δημοσ. Τρίτη στις 06:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:12 μμ Ρυθμίσεις sim, κλήσεις μέσω wifi, προτίμηση μέσω wifi (στην περίπτωση του ts). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα