GeorgeSpi Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Καλησπέρα, δεν είμαι σίγουρος αν είναι η σωστή κατηγορία αλλά θέλω να ρωτήσω έχετε εμπειρία με piano apps. Θα ήθελα να ξεκινήσω με το flowkeys η το simply piano. Δεν έχω κάποιο keyboard και σκέφτομαι να πάρω το Casio cts 300. Έχετε κάποιο άλλο να μου πρότεινε; Θα ήθελα να το χρησιμοποιώ με το laptop ιδανικά επειδή δεν έχω tablet.
sellsoap Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Καλημέρα, δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια apps (μόνο DAW), αλλά έπαιζα πιάνο για 8 χρόνια & πέρασα στην κιθάρα... για πάνω από 30 χρόνια οπότε θα σου πω κάποια γενικά: - Το keyboard είναι μια χαρά - Το να μάθεις κάποιο όργανο & μουσικη θεωρία χωρίς δάσκαλο είναι σχεδόν αδύνατο. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να μάθεις με λάθος τρόπο (π.χ. να βάζεις τα χέρια σου με τον λάθος τρόπο όπως "έμαθε" φίλος κθάρα από youtube & τώρα έχει κολλήσει γιατί δεν μπορεί να διορθώσει τα χέρια του, κάτι το οποίο μετά δεν διορθώνεται) . Θεωρώ τα online apps & youtube για να μάθεις μουσική, καταστροφικά. Και συνήθως τα online σε μαθαίνουν "κομπογιαννίτικα" να παίζεις κάποια κομμάτια μηχανικά (πάτα αυτό το πλήκτρο & εκείνο) αλλά δεν μαθαίνεις θεωρία & τι πραγματικά παίζεις & σε κάποιο σημείο δεν θα μπορείς να προχωρήσεις (εκτός αν κάποιος είναι φυσικό ταλέντο). Η μουσική & τα όργανα είναι ταξίδι ζωής. Ποτέ δεν θα κάνεις master ένα όργανο απόλυτα. Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις ένα όργανο για πολλά χρόνια, κάντο σωστά... Ξεκίνα με το app & αν σε ιντριγκάρει το όργανο, πάρε δάσκαλο Απλά η γνώμη μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα