tasvar Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760M-DS3H-rev-10/support#support-dl-bios Εχω την παραπάνω μητρική. Εχω κάνει bios update απροβλημάτιστα έως τώρα. Κατεβάζοντας το τελευταίο, μου εμφανίζει το μήνυμα του τίτλου. ID CHECK ERROR. ΔΕΝ έχω κατεβάσει λάθος αρχείο, το τονίζω. (Στην περίπτωση αυτή θα εμφανίσει άλλο μήνυμα). "Invalid bios image" Ισως επειδή έχει το αρχείο το γράμμα C στο όνομα του , είναι κάποιο ημιτελές-beta bios? Ευχαριστώ.
seithan Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Να είσαι σίγουρος ότι είναι η ΙΔΙΑ mobo. Π.χ. εγώ προσπαθούσα να κάνω update και έπερνα το BIOS της x870e Aorus Pro Rev1.0. Δεν δούλευε με τίποτα. Ο λόγος ήταν ότι έχω την "x870e Aorus Pro ICE Rev1.0" και έχει άλλο bios! 1
tasvar Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 29 λεπτά πριν, seithan είπε Να είσαι σίγουρος ότι είναι η ΙΔΙΑ mobo. Π.χ. εγώ προσπαθούσα να κάνω update και έπερνα το BIOS της x870e Aorus Pro Rev1.0. Δεν δούλευε με τίποτα. Ο λόγος ήταν ότι έχω την "x870e Aorus Pro ICE Rev1.0" και έχει άλλο bios! Είμαι σίγουρος πως είναι η σωστή μητρική. Αν κατεβάσεις για άλλη, βγάζει άλλο μήνυμα. "invalid bios image". Θα περιμένω μάλλον μέχρι να βγεί η τελική έκδοση.
Zaknafein Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Στις 29/6/2025 στις 7:47 ΜΜ, tasvar είπε Ισως επειδή έχει το αρχείο το γράμμα C στο όνομα του , είναι κάποιο ημιτελές-beta bios? Ότι βλέπεις σε BIOS Gigabyte που τελειώνει σε γράμμα (πχ F32b) είναι beta/pre-release και όχι τελική έκδοση. Για το error που λες, δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το άρχειο κ δοκίμασε κ άλλο usb stick, αν κάνει το ίδιο απλά περίμενε επόμενη έκδοση.
tasvar Δημοσ. 1 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 5 ώρες πριν, Zaknafein είπε Ότι βλέπεις σε BIOS Gigabyte που τελειώνει σε γράμμα (πχ F32b) είναι beta/pre-release και όχι τελική έκδοση. Για το error που λες, δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το άρχειο κ δοκίμασε κ άλλο usb stick, αν κάνει το ίδιο απλά περίμενε επόμενη έκδοση. Έχω δοκιμάσει και άλλο usb και το έχω κατεβάσει 3 φορές το αρχείο. Θα περιμένω την τελική έκδοση.
Apaleytos80 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Μήπως δεν της αρέσει που εκάνες skip κάποια bios.Το προτελευταίο το παίρνει ?. 1
tasvar Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου Στις 7/7/2025 στις 12:13 ΠΜ, Apaleytos80 είπε Μήπως δεν της αρέσει που εκάνες skip κάποια bios.Το προτελευταίο το παίρνει ?. Εχω το προτελευταίο. Και πάω να βάλω το τελευταίο. Εχω F20 και αυτό που θέλω να βάλω είναι F21c. Αυτό το C μήπως είναι το πρόβλημα;
Apaleytos80 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Αφού έχεις το προτελευταίο περασμένο, περιμένεις το επόμενο που θα βγεί. Το ID CHECK ERROR κάποιες φορές σημαίνει οτι δεν βρίσκει "γέφυρα" μεταξυ των 2 bios. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα