Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Odyss3us είπε

σε πoια εποχη ζεις ρε φιλε;  απο που νομιζεις κατεβαινουν οι drivers για να εχουν ιους αν οχι απο τα επισημα site τους;

καθε μα καθε φορα που γινεται συζητηση με λινουξα ειναι σα να πηγαινω πισω στο χρονο,  

σα να ακουω το dialup modem να γρυλιζει για να ανοιξει η γραμμη και να μπω στο site του peppa 😄

Δεν αναφέρομαι στους drivers που κατεβαίνουν αυτόματα απο το windows update φωστήρα μου, αλλά σε αυτούς που πρέπει να κατεβάσει και να εγκαταστήσει χειροκίνητα ο χρήστης, φωστήρα μου. Και σε αυτή τη περίπτωση, το πιο πιθανό είναι να γκουγκλάρει και να κατεβάσει και εκτελέσει τον πρώτο installer που θα βρεθεί μπροστά του. Και τότε, καλή τύχη.

Το αστείο ( έως και γελοίο ) της υπόθεσης είναι ότι κατηγορείς εμένα για ταξίδι πίσω στο χρόνο, όταν συστηματικά εξαπολύεις αμέτρητες ανυπόστατες μπούρδες σχετικά με τη λειτουργία του linux, πράγματα τα οποία ίσχυαν κάπου στο 2010. 

Βρε, κάνε μας τη χάρη, καημένε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, uniquegr said:

Δεν αναφέρομαι στους drivers που κατεβαίνουν αυτόματα απο το windows update φωστήρα μου, αλλά σε αυτούς που πρέπει να κατεβάσει και να εγκαταστήσει χειροκίνητα ο χρήστης, φωστήρα μου. Και σε αυτή τη περίπτωση, το πιο πιθανό είναι να γκουγκλάρει και να κατεβάσει και εκτελέσει τον πρώτο installer που θα βρεθεί μπροστά του. Και τότε, καλή τύχη.

Το αστείο ( έως και γελοίο ) της υπόθεσης είναι ότι κατηγορείς εμένα για ταξίδι πίσω στο χρόνο, όταν συστηματικά εξαπολύεις αμέτρητες ανυπόστατες μπούρδες σχετικά με τη λειτουργία του linux, πράγματα τα οποία ίσχυαν κάπου στο 2010. 

Βρε, κάνε μας τη χάρη, καημένε.

δεν εχουμε τετοια προβληματα στα Windows καημενε που ψαχνετε να βαλετε χερατα drivers και γκουγκλαρετε να τους βρειτε σε site και σε φορα στην περιπτωση που φιλοτιμηθηκε και τους εφτιαξε σωστα καποιος κακομοιρης στο υπογειο γκαραζ του 😄

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Odyss3us είπε

δεν εχουμε τετοια προβληματα στα Windows καημενε που ψαχνετε να βαλετε χερατα drivers και γκουγκλαρετε να τους βρειτε σε site και σε φορα στην περιπτωση που φιλοτιμηθηκε και τους εφτιαξε σωστα καποιος κακομοιρης στο υπογειο γκαραζ του 😄

Όταν αποφασίσεις να έρθεις στο 2025, το ξανασυζητάμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...