Fotia Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, osfp1978 said: Εσυ απάντησες και εγώ απαντώ.... Αλλος τα έγραψε αυτά με Edit πριν μια ώρα ,για αντιπαράθεση και εντυπώσεις , χωρίς λόγο ; . 29 minutes ago, osfp1978 said: Εσυ απάντησες και εγώ απαντώ.... Έκανα σε εσένα σχόλιο περί επεξεργατη unisoc Ξαναδιόρθωσε τα ,για να είσαι καλυμμένος σε κινητό που αφορά άλλον ... Επεξ/σία 30 Ιουνίου από Fotia
tsimisdel Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες, ότι είναι μια μικρή ηλικία για smartphones, βέβαια, θυμάμαι ότι κι εγώ σε εκείνη την ηλικία είχα πρωτοπαρει κινητό, έβγαινα με το παρεάκι μου στη γειτονιά, κυρίως για να επικοινωνήσω με τους δικούς μου αν τύχει κάτι ή να μπορούν να με βρουν εκείνοι. Δεν ξέρω σε θέμα πειθαρχίας πως είναι το κορίτσι, σίγουρα πάντως θα πήγαινα σε κάτι οικονομικό για να μην έχω έγνοια αν το σπάσει η οτιδήποτε. Όχι βέβαια να πας σε κάτι ξεφτιλάδικο για να μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή. Ανάμεσα σε Realme, Motorola η Samsung ψάξου. Βρίσκεις και Xiaomi σε αυτά τα χρήματα, το λογισμικό τους όμως είναι βαρύ και οι φθηνές συσκευές, τα βρίσκουν σκούρα....
Fotia Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 6 hours ago, gkblues said: Για το G55 το λέτε; Το θέμα είναι να το δεις κάπου ανοικτό να δεις αν βολεύει .Δεν κυκλοφορει αρκετά ,ανεβαίνεις πάντως κατηγορία κλπ..
osfp1978 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 9 ώρες πριν, gkblues είπε Για το G55 το λέτε; Τον unisoc τον έχει το g35.
eaglos Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ειναι πολυ νωρις για να πεσει αυτο το καστρο. Ο μονος λογος για κινητο στα 10 ειναι εαν μετακινειται ασυνοδευτη στις δραστηριοτητες κλπ. και χρειαζεται εναν τροπο επικοινωνιας αν τυχει κατι. Ο,τι αλλο ειναι "εχουν οι προχω φιλες μου και θελω και εγω για να μιμουμαι αυτα που βλεπω". Επομενως, ενα feature phone απο HDM/Nokia με 4G και καμερα ειναι υπεραρκετο για τα επομενα 3-4 χρονια. https://www.hmd.com/en_int/feature-phones Επεξ/σία 4 Ιουλίου από eaglos 2
atheatos Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Ένα οποιοδήποτε Android μπορεί να μετατραπεί σε feature phone με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο family link. Τα κινητά που δεν έχουν parental control είναι πιο επικίνδυνα. Εγω έχω δώσει κινητό στον γιο μου 7 χρόνων και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να με παίρνει τηλέφωνο όποτε έχει ανάγκη . Κλειδωμένες εφαρμογές και internet και άνοιγμα μόνο όποτε έχω τον έλεγχο. Φανταζομαι οι περισσότεροι που γκρινιζεται για την ηλικία , προφανώς δεν δίνεται στα παιδια σας ούτε tablet…Σωστά? 1
eaglos Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, atheatos είπε Φανταζομαι οι περισσότεροι που γκρινιζεται για την ηλικία , προφανώς δεν δίνεται στα παιδια σας ούτε tablet…Σωστά? Σωστα. Τα παιδικα χρονια ειναι μια φορα, το tablet και την αποβλακωση θα τα εχουν για μια ζωη. Επεξ/σία 4 Ιουλίου από eaglos
atheatos Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 3 ώρες πριν, eaglos είπε το tablet και την αποβλακωση θα τα εχουν για μια ζωη Μπορεί αλλά μπορεί και όχι. Το πως χρησιμοποιείς αυτά που έχεις μετράει και οχι το τι έχεις. Η αποβλάκωση δεν είναι κάτι που το παθαίνουν όλοι και η σύνδεση με το tablet ή με το κινητο είναι απλώς μια εύκολη δικαιολογία για άτομα χαμηλής μόρφωσης και εκπαίδευσης. Η βλακεία προϋπήρχε ανέκαθεν και πριν την εμφάνιση του κινητού … δεν την δημιούργησε το κινητό ή το tablet.
Kthulhou Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Στις 3/7/2025 στις 1:45 ΜΜ, atheatos είπε Φανταζομαι οι περισσότεροι που γκρινιζεται για την ηλικία , προφανώς δεν δίνεται στα παιδια σας ούτε tablet…Σωστά? Καμιά σχέση κ το "προφανές" σου συμπέρασμα δεν ξέρω από που πηγάζει. ναι με family link είναι κ ο γιος μου, ίδιο email φυσικά στο κινητό κ στο tablet, οπότε κ ο χρόνος μοιράζεται κ ο έλεγχος υπάρχει κ στα 2 αλλά στα 10 πιστεύω είναι νωρίς.
atheatos Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Kthulhou είπε Καμιά σχέση κ το "προφανές" σου συμπέρασμα δεν ξέρω από που πηγάζει. ναι με family link είναι κ ο γιος μου, ίδιο email φυσικά στο κινητό κ στο tablet, οπότε κ ο χρόνος μοιράζεται κ ο έλεγχος υπάρχει κ στα 2 αλλά στα 10 πιστεύω είναι νωρίς. Έχεις δίκιο ….στα 13 είναι καλύτερα: https://interestingengineering.com/culture/teenager-rewrites-microsoft-bug-bounty-rules Νομίζω δεν βλέπετε το προφανές , που είναι η χρήση και όχι κατοχή tablet ή οποιασδήποτε μορφής ηλεκτρονικού περιεχόμενου. Σε λίγο τα βιβλία θα αντικατασταθούν από tablet αλλά ναι είναι νωρίς στα 10 …. πρέπει να πάει γυμνάσιο για να μάθει πρώτα πληροφορική και μετά . Συγνωμη για την ειρωνεία αλλά μερικοί έχετε άγνοια και να χαρακτηρίζετε ως άσχετο ( καμία σχέση ; ) κάτι το οποιο δεν καταλαβαίνετε και απορρίπτετε τα tablet ή ότι άλλο θεωρείται υπαίτιο , μιας κατάστασης που δεν έχει την ρίζα της σε αυτά. Εκτός και αν είστε τόσο τυφλοί και θεωρείτε ότι το κινητό και το tablet δεν έχει καμία σχέση…. Οπότε μιλάμε για απόλυτα συμπεράσματα που είναι ανάξια διαλόγου.
Kthulhou Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 2 ώρες πριν, atheatos είπε Έχεις δίκιο ….στα 13 είναι καλύτερα: https://interestingengineering.com/culture/teenager-rewrites-microsoft-bug-bounty-rules Νομίζω δεν βλέπετε το προφανές , που είναι η χρήση και όχι κατοχή tablet ή οποιασδήποτε μορφής ηλεκτρονικού περιεχόμενου. Σε λίγο τα βιβλία θα αντικατασταθούν από tablet αλλά ναι είναι νωρίς στα 10 …. πρέπει να πάει γυμνάσιο για να μάθει πρώτα πληροφορική και μετά . Συγνωμη για την ειρωνεία αλλά μερικοί έχετε άγνοια και να χαρακτηρίζετε ως άσχετο ( καμία σχέση ; ) κάτι το οποιο δεν καταλαβαίνετε και απορρίπτετε τα tablet ή ότι άλλο θεωρείται υπαίτιο , μιας κατάστασης που δεν έχει την ρίζα της σε αυτά. Εκτός και αν είστε τόσο τυφλοί και θεωρείτε ότι το κινητό και το tablet δεν έχει καμία σχέση…. Οπότε μιλάμε για απόλυτα συμπεράσματα που είναι ανάξια διαλόγου. to γεγονός πως παραθέτεις την εξαίρεση ως παραδειγμα, κάτι λέει. Τέλος πάντων, δεν συνεχίζω, το νήμα δεν είναι για αντιπαράθεση, αλλά να πάρει ιδέες ο TS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα