George10001 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, μενουμε σε πολυκατοικία. στο διπλανο διαμέρισμα εκαναν εγκατασταση ενος νεου κλιματιστικού καλής και γνωστής μάρκας. Απο την πρώτη χρήση, βγαζει κραδασμούς και θορυβο/βουητό γενικά αλλα και εντος του δικου μας διαμερισματος. οταν ειμαστε στο μπαλκονι μας ακουγεται αρκετά αλλα και μεσα στο σπιτι, και κλειστα ναχουμε τις μπαλκονοπορτες παλι υπαρχει θορυβος/βουητο/κραδασμος. Μιλησα με τον ιδιοκτήτη του διπλανου διαμερισματος και παλι καλα δεχτηκε ναρθει καποιος ειδικος ψυκτικος να βαλει αντικραδασμικά πέλματα στο κλιματιστικό στην εξωτερικη μοναδα και να δει την εγκατάσταση που εκαναν αυτοι που του το τοποθετησαν μηπως μπορει να γινει κατι. Γνωριζει καποιος καποιον καλο ψυκτικό στη θεσσαλονικη που να εχει εμπειρια και στην εγκατασταση αντικραδασμικών πελματων, και γενικα να λύσει το πρόβλημα ; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 29 Ιουνίου από George10001
MARIOSNURSE Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Θα πάρεις αυτά και θα τα βάλετε μόνοι σας. Είναι πολύ εύκολο. https://www.skroutz.gr/s/22947396/ACP403UN-Antikradasmikes-Epitoichies-Vaseis-Klimatistikou-4tmch.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 1
ringboy Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 11 ώρες πριν, George10001 είπε Γνωριζει καποιος καποιον καλο ψυκτικό στη θεσσαλονικη που να εχει εμπειρια και στην εγκατασταση αντικραδασμικών πελματων, και γενικα να λύσει το πρόβλημα ; Ολοι γνωριζουν, αρκει να τους πεις τι θελεις.
George10001 Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 7 hours ago, MARIOSNURSE said: Θα πάρεις αυτά και θα τα βάλετε μόνοι σας. Είναι πολύ εύκολο. https://www.skroutz.gr/s/22947396/ACP403UN-Antikradasmikes-Epitoichies-Vaseis-Klimatistikou-4tmch.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share ισως ευκολο για καποιον που ξερει 5 πραγματα απο κλιματιστικα κλπ. Εγω δεν ξερω που καν μπαινουν αυτα και πως μπαινουν. 3 hours ago, ringboy said: Ολοι γνωριζουν, αρκει να τους πεις τι θελεις. μπααα. ο δικος μας ο ψυκτικος που μας εκανε συντηρηση οταν του ειπα μου λεει, "εεεεε δεν εχω ξαναβαλει...." σα να μου λεει δεν ξερω...
kage Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Πολλα παιζουν..Τι μαρκα..ποσα μετρα σωληνα εβαλε..μηπως την λουπα τους σωληνες τους τυλιξε κ ακουμπανe στον τοιχο πισω απο το εξωτερικο μηχανημα.. Ακουμπαει σε τουβλα ,γυψοσανιδα ,ξυλο? Λογικα με τα αντικραδασμικα θα φτιαξει Επεξ/σία 30 Ιουνίου από kage 1 1
andreas1gr Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, George10001 είπε ισως ευκολο για καποιον που ξερει 5 πραγματα απο κλιματιστικα κλπ. Εγω δεν ξερω που καν μπαινουν αυτα και πως μπαινουν. μπααα. ο δικος μας ο ψυκτικος που μας εκανε συντηρηση οταν του ειπα μου λεει, "εεεεε δεν εχω ξαναβαλει...." σα να μου λεει δεν ξερω... Δεν νομίζω να μην ξέρει... Απλά δεν θέλει να έρθει για ένα απλό μεροκάματο.... Προτιμά το καλό το μεροκάματο που ειναι η τοποθέτηση - συντήρηση... Πάρε τον τηλέφωνο και πες του να σου συστήσει έναν συνάδελφο του που ίσως να ξέρει πως να τα βάλει και οτι αυτός που θα έρθει θα τοποθετήσει ένα ακόμα δικό σου κλιματιστικό 24.000 btu... Πιστεύω οτι αμέσως θα μάθει πως γίνεται η τοποθέτηση... Επεξ/σία 30 Ιουνίου από andreas1gr 2
sphinxgr Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αντικραδασμικές βάσεις θέλει με 2.5-10€. Εγω που είμαι διαχειριστής στην πολυκατοικία μου, έχω θέσει ως απαραίτητο, όποιος βάζει κλιματιστικό να τις βάζει. Τα κλιματιστικά παράγουν 2 θορύβους: Αερόφερτους, που τους αντιμετωπίζεις με ηχομόνωση / κλειστά κουφώματα κλπ Κτυπογενείς, που μεταφέρονται μέσω του κτιρίου / τοίχων / κολονών και η μοναδική λύση είναι οι αντικραδασμικές ελαστικές βάσεις Ειδικά κάτι σάπια καινούργια Toyotomi κάνουν άπειρο θόρυβο. Τα παίρνει ο κόσμος γιατί νομίζει ότι είναι Ιαπωνικά επειδή το όνομα τους, τους θυμίζει Ιαπωνία. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από sphinxgr 2 1
ringboy Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, George10001 είπε ο δικος μας ο ψυκτικος που μας εκανε συντηρηση οταν του ειπα μου λεει, "εεεεε δεν εχω ξαναβαλει...." σα να μου λεει δεν ξερω... Ξερει, εκτος και αν ηταν ο πιο νεος και αμπαλος ψυκτικος της ελλαδας. Μερικοι δεν εχουν κι ολας, οποτε σου λεει που να ψαχνω να βρω τωρα...... Εγω τα αγορασα και τα εβαλα μονος μου. 4 ώρες πριν, sphinxgr είπε Ειδικά κάτι σάπια καινούργια Toyotomi κάνουν άπειρο θόρυβο. Τα παίρνει ο κόσμος γιατί νομίζει ότι είναι Ιαπωνικά επειδή το όνομα τους, τους θυμίζει Ιαπωνία. Ασε, μπελα βρηκα με το toyotomi. Μετανιωσα που το πηρα. Και θορυβος, (ετρεμε ολος ο τοιχος) και εσταζε νερα η εξωτερικη μοναδα γιατι ειχε τρυπες απο κατω εκει που δεν επρεπε να εχει. Οι περσιδες καθολου κατευθυντικοτητα και η ρυθμιση θερμοκρασιας τελειως στο περιπου. Τραγικη συσκευη. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από ringboy
gpapadakis Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Καλα τα μαστορια δεν παιζονται. Ειχα παρει καινουριο κλιματιστικο, και μεσα ειχε μια 4αδα λαστιχα (σπανιο). Ερχεται ο μαστορας να το βαλει στον τοιχο, -του λεω βαλε και αυτα. -Απαντηση: τι τα θελεις? Δε χρειαζονται. -Καλα βαλτα εσυ και ας μη χρειαζονται 3
liakjim Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ringboy είπε Ξερει, εκτος και αν ηταν ο πιο νεος και αμπαλος ψυκτικος της ελλαδας. Μερικοι δεν εχουν κι ολας, οποτε σου λεει που να ψαχνω να βρω τωρα...... Εγω τα αγορασα και τα εβαλα μονος μου. Ασε, μπελα βρηκα με το toyotomi. Μετανιωσα που το πηρα. Και θορυβος, (ετρεμε ολος ο τοιχος) και εσταζε νερα η εξωτερικη μοναδα γιατι ειχε τρυπες απο κατω εκει που δεν επρεπε να εχει. Οι περσιδες καθολου κατευθυντικοτητα και η ρυθμιση θερμοκρασιας τελειως στο περιπου. Τραγικη συσκευη. Όλα τα κλιματιστικά έχουν τρύπες στην εξωτερική, απλά ο τεμπέλης ο εγκαταστατης σου δεν έβαλε την απορροή.
George10001 Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 10 hours ago, sphinxgr said: Αντικραδασμικές βάσεις θέλει με 2.5-10€. Εγω που είμαι διαχειριστής στην πολυκατοικία μου, έχω θέσει ως απαραίτητο, όποιος βάζει κλιματιστικό να τις βάζει. Τα κλιματιστικά παράγουν 2 θορύβους: Αερόφερτους, που τους αντιμετωπίζεις με ηχομόνωση / κλειστά κουφώματα κλπ Κτυπογενείς, που μεταφέρονται μέσω του κτιρίου / τοίχων / κολονών και η μοναδική λύση είναι οι αντικραδασμικές ελαστικές βάσεις Ειδικά κάτι σάπια καινούργια Toyotomi κάνουν άπειρο θόρυβο. Τα παίρνει ο κόσμος γιατί νομίζει ότι είναι Ιαπωνικά επειδή το όνομα τους, τους θυμίζει Ιαπωνία. εμπεριστατωμενη απαντηση. ευχαριστω. αν ξερεις και καποιον να μας τα τοποθετησει καλα θα ηταν
ringboy Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, liakjim είπε Όλα τα κλιματιστικά έχουν τρύπες στην εξωτερική, απλά ο τεμπέλης ο εγκαταστατης σου δεν έβαλε την απορροή. Οχι ρε συ. Απορροη εβαλε κανονικα. Εσταζε απο αλλη μερια οπου εβαλα δευτερη απορροη. Δες για να καταλαβεις: https://i.imgur.com/UpVgerc.jpeg Επεξ/σία 30 Ιουνίου από ringboy 1
gpapadakis Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, ringboy said: Οχι ρε συ. Απορροη εβαλε κανονικα. Εσταζε απο αλλη μερια οπου εβαλα δευτερη απορροη. Δες για να καταλαβεις: https://i.imgur.com/UpVgerc.jpeg Ναι μερικά συνηθως παλιά έχουν και άλλη τρύπα, οπότε βάζεις και άλλο ένα και το συνδέεις στην άλλη απορροη (ή κατεβάζεις και άλλο σωλήνα απορροης παραλληλα, στον πρώτο, προς το σιφώνι), αν δε θες να στάζουν νερά. Επεξ/σία 1 Ιουλίου από gpapadakis
ringboy Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Ναι μερικά συνηθως παλιά έχουν και άλλη τρύπα, οπότε βάζεις και άλλο ένα Εκει που εσταζε ειχε μια μικρη τρυπουλα, οχι τρυπα απορροης, και αναγκάστηκα να φτιαξω συστημα απορροης με το λεκανακι που φαινεται στη φωτογραφια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα