ALXIOA Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Έχω συμβόλαιο 100fiber και πιάνω καρφωτα 100. Δεν έχω πρόβλημα. Σήμερα μου έστειλαν sms ότι για 3 μήνες μου κάνουν δώρο και ανεβάζουν ταχύτητα στα 500. Όντως από κινητό στο 5ghz πιάνω 530.. Στo PC όμως που είναι συνδεδεμένο με lan cat6e καλώδιο είναι πάλι 100 . Το μετράω με speedtest όπως μετράω το κινητό. Δεν θα έπρεπε να είναι και το PC τουλάχιστον 500.?? Σχετικά καινούργιος με μητρική b450dsh3 και CPU Ryzen 5600g.. Παίζει να είναι κάποια άλλη ρύθμιση από το ρούτερ;;; Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.....
athmich1 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Καλημέρα...Εάν η κάρτα δικτύου του υπολογιστή υποστηρίζει ταχύτητα 1Gbps πιθανά να έχει ρυθμιστεί σε ταχύτητα 100. Ή κάνε μια επανεκκίνηση της κάρτας δικτύου ώστε να πάρει νέες ρυθμίσεις ή ρύθμισε την ταχύτητα στα 1Gbps
KostisKazan Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μπορει και το καλωδιο να εχει θεμα. Απο ζημια μπορει να χρησιμοποιει μονο τα 4 απο τα 8 χρωματα οποτε θα πεσει σε 100Mbps αυτοματα. Οποτε αλλαξε και καλωδιο. Αν πας στο Properties του network adapter σου λεει το λειτουργικο τι ταχυτητα ειναι τωρα. Επισης αρκετες φορες εχει λαμπακια και το ιδιο το ethernet port. Πορτοκαλι = 100MBps, πρασινο = 1000 MBps Επεξ/σία 30 Ιουνίου από KostisKazan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα