Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, heavyrain είπε

Να προσθέσω πχ οτι η munjaro, λεει θα παιρνεις 3 μηνες μετα σταματας. Εχω διαβασει σχολια οτι καποιοι την παιρνουν για 7 η και 10 μηνες σερι...Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ξέραμε την διάρκεια που ο καθένας επαιρνε το εκάστοτε σκευασμα, και πόσο πιστα ακολουθούσε της οδηγίες του.

Που το λεει αυτό για τους τρεις μήνες;

Εγώ κλείνω 6 μήνες σε τρεις μέρες.Το παίρνω όπως το λεει στις οδηγίες που ειναι οι ίδιες με αυτές που μου λέει και ο γιατρός μου.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
18 hours ago, heavyrain said:

Να προσθέσω πχ οτι η munjaro, λεει θα παιρνεις 3 μηνες μετα σταματας. Εχω διαβασει σχολια οτι καποιοι την παιρνουν για 7 η και 10 μηνες σερι...Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ξέραμε την διάρκεια που ο καθένας επαιρνε το εκάστοτε σκευασμα, και πόσο πιστα ακολουθούσε της οδηγίες του.

Πουθενά δεν λέει ότι θα το παίρνεις 3 μηνες.

On 30/06/2025 at 06:51, Silverage said:

Παίρνω το Mounjaro εδω και σχεδόν 3 μήνες. Ξεκίνησα τον πρώτο μήνα με τα 2,5mg και τώρα είμαι στα 5mg. Ευτυχώς χωρίς παρενέργειες.

Είχα πάει και σε διατροφολόγο αλλά οι διατροφές που δίνουν δεν είναι για μένα. Με το Mounjaro απλά δεν πεινάω. Τρώω 1 φορά το μεσημέρι και μετά πάλι την επόμενη ημέρα. Έχω χάσει κάποια κιλά και συνεχίζω.

Το μόνο κακό είναι ότι είναι πολύ ακριβό. Τα 5mg που παίρνω κάνουν 250€/μήνα. Αν πας στα 10 ή 15mg πάει περίπου 420€/μήνα.

Καλά θα ήταν να το αποζημίωνε το κράτος για όσους έχουν πραγματικό πρόβλημα.

Μπορείς να μειώσεις το κόστος με την 5η δόση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Que sera sera είπε

Μπορείς να μειώσεις το κόστος με την 5η δόση 

Ναι το ξέρω. Το βρήκα τυχαία όταν το έψαχνα στο youtube πριν το ξεκινήσω. Την πρώτη φορά τα κατάφερα και το γύρισα με το χέρι και δούλεψε. Την επόμενη έσπασε και πήρα σύριγγα μιας χρήσης για ινσουλίνη από το φαρμακείο για να βγάλω το περίσσευμα.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...