DjTony Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Χαιρετώ την παρέα. Έχω μια ερώτηση που άκουσα πως γίνεται απλά δε γνωρίζω τη διαδικασία. Θέλω κάποιον που το έχει κάνει να με διαφωτίσει. Θέλω να πουλήσω ένα αυτοκίνητο το οποίο το χρωστάω ακόμα. Χρωστάω 7 χιλιάδες ευρώ ακόμα. Το αμάξι πωλείται 10 με 12 χιλιάρικα. Πες ότι βρω αγοραστή και το δώσω 10 χιλιάρικα. Πως γίνεται η διαδικασία; πρέπει να με εμπιστευτεί και να πάμε να ξεχρεωσουμε το αμάξι και να του το μεταβιβάσω σε δεύτερο χρόνο; γίνεται κάπως διαφορετικά; οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ.
Therempant Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Ίσως λογιστή θα πρεπει να ρωτήσεις. Θεωρητικά εσύ από τον αγοραστή φαντάζομαι θα πάρεις την διαφορά, δηλαδή τα 3000.
kage Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει καμια εγκυρη-νομιμη διαδικασια..το ξεπληρωνεις απο την τσεπη σου ή με κανα fast loan κ εφοσον εχεις βγαλει αδεια χωρις παρακρατηση το πουλας... Οτιδηποτε αλλο θα ειναι χαζος οποιοσδηποτε αγοραστης να μπλεξει.. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από kage 1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Το αυτοκινητο δεν μπορεί να πουληθεί με πατακράτηση κυριότητας. Ξοφλησε το πρώτα και μετα το πουλάς 3
vamvakoolas Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου οπως σου εγραψε αν ειναι απο τραπεζικο ιδρυμα εχεις πρεπει να κανεις παρακρατηση κυριοτητας οταν το ξοφλήσεις. Αν εχεις δανειστει απο μαντρα (ιδιωτη/επιχειρηση) τοτε ισως να μπορεις (εφοσον συμφωνησει και η αλλη μερια)
andreas1gr Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 17 ώρες πριν, DjTony είπε Θέλω να πουλήσω ένα αυτοκίνητο το οποίο το χρωστάω ακόμα. Πως θα πουλήσεις κάτι που δεν σου ανήκει; 1
miner_2000 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ξοφλας το δάνειο και βγάζεις άδεια χωρίς παρακράτηση, άλλο σενάριο είναι ιδιωτικό συμφωνητικό παίρνεις τα λεφτά του δανείου σαν προκαταβολή από τον αγοραστή και μετά παιρνεις και με τη μεταβίβαση τα υπόλοιπα.. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από miner_2000 1
logokrimenos Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Επίσης παίρνει και λίγο καιρό η άρση παρακράτησης. Δεν βαζεις τωρα τα λευτά και σε 1 μέρα έχει την άδεια δικιά σου. Ο μόνος τρόπος είναι να βρεις λεφτά να το ξεχρεώσεις και μετά να το πουλήσεις. Αν υπάρξει άνθρωπος που σου δώσει λεφτά να το ξεχρεώσεις και να περιμένει μετά (μπορεί και κανα μήνα) θα είναι μεγάλο θύμα
miner_2000 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Η άρση παρακράτησης παίρνει περίπου μία εβδομάδα το έκανα πριν λίγες μέρες, μετά απλά πρέπει να βγάλεις καινούργια άδεια χωρίς παρακράτηση. Εμένα μου το είχε η αντιπροσωπεία αλλά πρώτα έπρεπε να πάρω βεβαίωση εξόφλησης δανείου από την τράπεζα, αυτοί μου φάγανε μία εβδομάδα. Η αντιπροσωπεία με εξυπηρετησε με 29 ευρώ με διεκπεραίωση και νέα άδεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα