john_vam Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 4 ώρες πριν, vagos789 είπε κανενας δεν διασφαλιστηκε...εσυ μπορει να πηρες πλαστα και αυτος μπορει να σε εβλεπε να ανεβαινεις στη μηχανη και να εξαφανιζεσαι Κανενας τροπος δεν ειναι ο τελειος - εκτος αν μπορουσαμε να κανουμε μια τραπεζα σαν ενδιαμεσο που θα ελευθερωσει τα χρηματα εφοσον ολοκληρωθει η διαδικασια (escrow agent) αλαλ αυτο ειναι ουτοπικο σε μια τετοια απλη διαδικασια. Οποτε θα κανω αυτο που γραφεται παραπανω και εγω ελπιζω οτι δεν θα εχει θεμα ο αγοραστης - θα παμε καπου κεντρικα - θα του ζητησω τα βαλει τα χρηματα και μετα θα κανουμε την διαδικασια μεσω gov μαζι εκει εξω. 1
vagos789 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Αυτο που εμενα δεν θα μου αρεσε σε αυτη τη διαδικασια ειναι πχ να βαλω τους κωδικους μου (τραπεζικους ή/και taxis) στο laptop ενος αλλου
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 4 ώρες πριν, vagos789 είπε Αυτο που εμενα δεν θα μου αρεσε σε αυτη τη διαδικασια ειναι πχ να βαλω τους κωδικους μου (τραπεζικους ή/και taxis) στο laptop ενος αλλου Γιατί να το κάνεις;Κινητό δεν έχεις;
georgiouu Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 5 ώρες πριν, vagos789 είπε Αυτο που εμενα δεν θα μου αρεσε σε αυτη τη διαδικασια ειναι πχ να βαλω τους κωδικους μου (τραπεζικους ή/και taxis) στο laptop ενος αλλου κανεις δεν βαζει κωδικους στο λαπτοπ αλλου δεν γνωριζεις μαλλον την διαδικασια 10 ώρες πριν, vagos789 είπε κανενας δεν διασφαλιστηκε...εσυ μπορει να πηρες πλαστα και αυτος μπορει να σε εβλεπε να ανεβαινεις στη μηχανη και να εξαφανιζεσαι δεν βλεπω να προτεινεις εσυ ομως ενα ασφαλη τροπο...αφου δεν γνωριζεις καν την διαδικαδια
kostasbm Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου ποιο απλά πάτε στο ΚΕΠ και 2 και μόλις ολοκληρώνει την αίτηση η υπάλληλος ο αγοραστής παίρνει αντίγραφο της μεταβίβασης και δίνει τα χρήματα στον πωλητή και παίρνει το αυτοκίνητο....μπορούν όμως να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή με τη παραλαβη της αδειας από το ΚΕΠ (ο υπάλληλος εξηγεί στον αγοραστή ότι η άδεια θα δοθεί στο πωλητή) οπότε με την παραλαβή της δεις ο αγοραστής δίνει το χρήμα και παίρνει το κλειδί και την νέα άδεια κυκλοφοριας......ένα καπάρο με την έναρξη της διαδικασίας δεσμεύει τον αγοραστή......το πόσο είναι ανάλογα με την αξία της πώλησης
Morosana Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Ετοιμάζεις τα χαρτιά και πάτε σε ένα διεκπεραιωτη και του τα δίνεις. Σου βάζει τα χρήματα και με το που εμφανιστούν στο λογαριασμό σου του λες να ξεκινήσει τη διαδικασία, πίνεις ένα καφέ λέτε και 5 μαλακίες με τον αγοραστή και σε μια ώρα έχει την άδεια στα χέρια του και εσύ τα λεφτά στην τράπεζα. 1
JakeKaufman Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 9 hours ago, john_vam said: Κανενας τροπος δεν ειναι ο τελειος - εκτος αν μπορουσαμε να κανουμε μια τραπεζα σαν ενδιαμεσο που θα ελευθερωσει τα χρηματα εφοσον ολοκληρωθει η διαδικασια Διεκπεραιωτής το κάνει με 50 ευρώ. Στην προτελευταία πώληση που έκανα μου το ζήτησε (και το πλήρωσε) ο αγοραστής. στην τελευταία πώληση που έκανα μου έβαλε τα λεφτά δύο μέρες πριν του μεταβιβάσω το αμάξι, χωρίς να το του έχω ζητήσει. Δεν ξέρω τι εμπιστοσύνη μου είχε ο τύπος
john_vam Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 14 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Διεκπεραιωτής το κάνει με 50 ευρώ. Στην προτελευταία πώληση που έκανα μου το ζήτησε (και το πλήρωσε) ο αγοραστής. στην τελευταία πώληση που έκανα μου έβαλε τα λεφτά δύο μέρες πριν του μεταβιβάσω το αμάξι, χωρίς να το του έχω ζητήσει. Δεν ξέρω τι εμπιστοσύνη μου είχε ο τύπος Αυτος ο διεκπεραιωτης κραταει και το ποσο σε λογαριασμο του για να γινει η μεταφορα των χρηματων μεσω αυτου; (απο περιεργια πιο πολυ).
JakeKaufman Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 13 minutes ago, john_vam said: Αυτος ο διεκπεραιωτης κραταει και το ποσο σε λογαριασμο του για να γινει η μεταφορα των χρηματων μεσω αυτου; (απο περιεργια πιο πολυ). Οχι. Δεν κρατάει πόσο. Κρατάει την άδεια μέχρι να επιβεβαιώσει ο πωλητής ότι βλέπει τα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα