Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για ΙΕΚ αισθητική Θεσσαλονίκη / δίδακτρα, περιβάλλον κ.α.

Η κόρη μου περνάει Μαθηματικός αλλά την ενδιαφέρει η αισθητική.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν κάνει κάτι σχετικό με αισθητική ας διαλέξει Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας. Ο Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ ΔΕΝ έχει επαγγελματικά δικαιώματα.

Αν πας και πεις σε ένα ΙΙΕΚ 1700 € ανά έτος μπορώ να δίνω, θα σε γράψουν.

Δημοσ.
Στις 29/6/2025 στις 10:36 ΜΜ, stavpup είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για ΙΕΚ αισθητική Θεσσαλονίκη / δίδακτρα, περιβάλλον κ.α.

Η κόρη μου περνάει Μαθηματικός αλλά την ενδιαφέρει η αισθητική.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσετε χρήματα σε ένα Ιδιωτικό ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ).

Μια χαρά είναι τα Δημόσια ΣΑΕΚ.

Εικάζω ότι η κόρη σας, δεν έκανε παράλληλο μηχανογραφικό για τα ΣΑΕΚ.

Υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου που ανοίγει πάλι η πλατφόρμα των ΣΑΕΚ για την υποβολή ηλεκτρονικών δηλώσεων από τους ενδιαφερόμενους. Παρακολουθήστε τις ανακοινώσεις από το Υπουργείο Παιδείας ή από τα εκπαιδευτικά sites.

Οι ειδικότητες "Αισθητικής τέχνης και Μακιγιάζ" και "Αισθητικός ποδολογίας - Καλλωπισμού νυχιών και ονυχοπλαστικής", από την στιγμή που την ενδιαφέρουν είναι περιζήτητες ειδικότητες που δεν θα την αφήσουν ποτέ χωρίς δουλειά από την επόμενη κιόλας μέρα της αποφοίτησής της, πράγμα που δυστυχώς δεν μπορώ να πω για τους Μαθηματικούς.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...