Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, το τμήμα το γνωρίζω γιατι εκανα το ΜΒΑ μου εκει. Εξαιρετικοι καθηγητές (κ.Σαλμον , Κυταγιας κλπ) οι οποιοι στο προπτυχιακο δινουν ρεστα . Το προτεινω ανεπιφύλακτα, πλεον ειναι  κλασικό τμήμα πανεπιστημίου με εγγραφη στο Οικονομικο επιμελητήριο κλπ. Μην διστασεις καθολου, οτι θες ρωτα

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/6/2025 στις 6:49 ΠΜ, Ribopaido είπε

Καλημέρα, το τμήμα το γνωρίζω γιατι εκανα το ΜΒΑ μου εκει. Εξαιρετικοι καθηγητές (κ.Σαλμον , Κυταγιας κλπ) οι οποιοι στο προπτυχιακο δινουν ρεστα . Το προτεινω ανεπιφύλακτα, πλεον ειναι  κλασικό τμήμα πανεπιστημίου με εγγραφη στο Οικονομικο επιμελητήριο κλπ. Μην διστασεις καθολου, οτι θες ρωτα

Έχω ακούσει κάποια αρνητικά που έχει για τα δικαιώματα που έχουν οι απόφοιτοι στην αγορά εργασίας.

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
6 hours ago, Antreas07L said:

Έχω ακούσει κάποια αρνητικά που έχει για τα δικαιώματα που έχουν οι απόφοιτοι στην αγορά εργασίας.

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Αν θες γινε πιο συγκεκριμενος. Αρνητικα σε σχεση με τα Επαγγελματικα δικαιώματα πχ οχι οπως σου ειπα ειναι τα ιδια στο ΟΕΕ. Σαν ονομα εχει καλες περγαμηνες απο πριν. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Αν θες γινε πιο συγκεκριμενος. Αρνητικα σε σχεση με τα Επαγγελματικα δικαιώματα πχ οχι οπως σου ειπα ειναι τα ιδια στο ΟΕΕ. Σαν ονομα εχει καλες περγαμηνες απο πριν. 

Επειδή ήταν ΤΕΙ παλιά για αυτό

Γενικά είναι υψηλό το επίπεδο σπουδών;

Έχει καλές ευκαιρίες μετά την αποφοίτησή;

Δημοσ.
10 hours ago, Antreas07L said:

Επειδή ήταν ΤΕΙ παλιά για αυτό

Γενικά είναι υψηλό το επίπεδο σπουδών;

Έχει καλές ευκαιρίες μετά την αποφοίτησή;

Και σαν ΤΕΙ Ειχε πολυ υψηλο επιπεδο οπως και αλλα τμηματα των τει αθηνας - τει πειραια συγκεκριμενα που γνωριζω.  Υψηλό επιπεδο σπουδων, πολυ καλοι καθηγητες (εχω πολλα ονοματα να σου πω) καλη ωρα ο κ.Σαλμον . Ευκαιρίες δεν γνωρίζω καθως ειμαι άλλης ειδικότητας , εγω με το mba ηδη προχωρησα αρκετα και πηρα τη θεση που ηθελα και εμαθα ΠΟΛΛΑ πανω στα οικονομικα - μαρκετινγκ- διοικηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...